njoftime.com

Apartamente & Prona Imobiliare shtepi, banesa, vila, ambjente biznesi, dyqane, lokale, magazina, truall & Real Estate -> shitje-blerje-qera

Shtepi ne shitje

apartamente ne shitje - Objekte banimi rezidenciale, banesa, garsoniere, vila
Threads
39.6K
njoftime
39.6K
Threads
39.6K
njoftime
39.6K

Shtepi me qera

apartamente me qera - Objekte banimi rezidenciale, banesa, ndarje qeraje, garsoniere, vila
Threads
34.3K
njoftime
34.3K
Threads
34.3K
njoftime
34.3K

Ambjente biznesi ne shitje

Objekte biznesi komerciale - dyqane, zyre, lokal, bar-resorant, magazine, hotel, objekte industriale
Threads
5.6K
njoftime
5.6K
Threads
5.6K
njoftime
5.6K

Ambjente biznesi me qera

Objekte biznesi komerciale - dyqane, zyre, lokal, bar-resorant, magazine, hotel, objekte industriale
Threads
10.6K
njoftime
10.6K
Threads
10.6K
njoftime
10.6K

Truall

truall ne shitje, toke me qera, shesh ndertimi, toke bujqesore, pyll, ullishte
Threads
2.4K
njoftime
2.4K
Threads
2.4K
njoftime
2.4K

Kerkesa - per blerje, marrje me qera, nderrim

cdo lloj kerkese per ambjente banimi, biznesi, truall etj.. si dhe sherbime te ndryshme ne kete fushe
Threads
71
njoftime
71
Threads
71
njoftime
71

Automjete & Motora & Mjete lundrimi & Rent a Car makina, furgona, kamione, autobus, traktore, motocikleta, skafe, makineri ndertimi, pjese kembimi

Makina & Autovetura

4x4, kabriolet, SUV / xhip, fuoristrada, karavan / portobagazh
Threads
1.8K
njoftime
1.8K
Threads
1.8K
njoftime
1.8K

Furgona & Kamiona & Autobus & Camper

Automjete pune, CADDY, mini-bus, kamioncina, kombi, Van, Transporter, Pick-Up, Trailer, vinca, makineri ndertimi, Rimorkjo etj...
Threads
65
njoftime
65
Threads
65
njoftime
65

Traktora & mekanika bujqësore

Ekskavatorë, kultivator, makineri mbjellje, vaditje, dezinfektimi, spërkatje, korrje, cisterna magazinimi, pjesë këmbimi
Threads
6
njoftime
9
Threads
6
njoftime
9

Motora

Scooter, motocikleta, Enduro, Chopper, Trike, Quad...
Threads
35
njoftime
35
Threads
35
njoftime
35

Mjete lundrimi & Marina

barka, Jetski, Skafe, Jahte si dhe mjete lundrimi pune dhe sportive ...
Threads
7
njoftime
7
Threads
7
njoftime
7

Rent a Car - Makina me qera

makina & motore & autobuse & makineri dhe automjete pune me qera
Threads
76
njoftime
76
Threads
76
njoftime
76

disqe & goma

Threads
13
njoftime
14
Threads
13
njoftime
14

mjete te aksidentuara

per pjese kembimi
Threads
1
njoftime
1
Threads
1
njoftime
1

Pjese kembimi & Aksesore & kerkesa per blerje

nderrim automjete, motora, pjese kembimi si dhe oferta sherbimesh per automjete etj...
Threads
64
njoftime
64
Threads
64
njoftime
64

ofroj vende pune

njoftime pune, oferta pune per specialiste, punetore, ndihmesa, Freelancer, Home Working, internships etj..
Threads
109.9K
njoftime
109.9K
Threads
109.9K
njoftime
109.9K

oferta pune Premium

TOP Jobs
Threads
7.1K
njoftime
7.1K
Threads
7.1K
njoftime
7.1K

kerkoj vend pune

kerkoj pune, CV, kerkoj projekt, si dhe kerkesa per smart working, internship, Freelancer etj...
Threads
360
njoftime
361
Threads
360
njoftime
361

Kurse profesionale & Arsim

trajnime, kualifikime, seminare, bursa studimi, kurse shkollore dhe per gjuhe te huaja ...
Threads
4.3K
njoftime
4.3K
Threads
4.3K
njoftime
4.3K

Kompjutera & Laptop

PC, Notebook, Tablet, iPad, iPod, printer, fotokopje, skaner, software, hardware pjesë këmbimi etj..
Threads
385
njoftime
385
Threads
385
njoftime
385

Telefona & Smartphone

iPhone, celular, telefon etj...
Threads
137
njoftime
137
Threads
137
njoftime
137

TV & Multimedia

Televizorë, LED, Home Cinema, Beamer, DVD Video Player, Audio, Receiver, bokse...
Threads
31
njoftime
31
Threads
31
njoftime
31

Foto & Kamera

dhe aksesor
Threads
24
njoftime
24
Threads
24
njoftime
24

Elektro-shtepiake & Industriale

frigorifer, lavatriçe, soba, kondicionere...
Threads
123
njoftime
123
Threads
123
njoftime
123

Turizem & Paketa Turistike

pushime, udhetime, ekskursione, oferta & okazione
Threads
356
njoftime
356
Threads
356
njoftime
356

Turizem & Hotele & Apartamente me qera ditore

shtepi me qera afatshkurter, suita, vila, dhoma ne plazh, kamping, vende malore, kurative, apo edhe ne qytet...
Threads
1.5K
njoftime
1.5K
Threads
1.5K
njoftime
1.5K

Biznese & Shërbime

prezantoni biznesin, aktivitetin, sherbimet, produktet ...
Threads
4.5K
njoftime
4.5K
Threads
4.5K
njoftime
4.5K

Biznesi

shitje / qera aktiviteti, bashkpunime - partneritet, kooperacione, projekte - ide - investor ...
Threads
238
njoftime
238
Threads
238
njoftime
238

Tendera & Ankande & Ftesa per Oferte

prokurime private dhe publike, ankande, shprehje interesi, shpallje tenderash, Kuotime
Threads
268
njoftime
268
Threads
268
njoftime
268

Pajisje dhe aparatura mjekesore & klinike

pajisje diagnostikimi, kirurgjike, gjinekologjike, farmaceutike, dentare, fizioterapike, estetike, veterinare, software, aksesore
Threads
69
njoftime
69
Threads
69
njoftime
69

Mobilje

mobla & arredim për banesa, zyra, lokale, hotele...
Threads
209
njoftime
209
Threads
209
njoftime
209

Bicikleta

Mountainbike, Citybike, Trekkingbike, Roadbike, E-BIKE, pajisje & pjese kembimi...
Threads
102
njoftime
102
Threads
102
njoftime
102

Bebet dhe Femijet

veshje, karroca, lodra, artikuj ...
Threads
123
njoftime
123
Threads
123
njoftime
123

Libra & Muzike & Filma & Lojra

libra, fjalore, vegla muzokore, DvD, game...
Threads
22
njoftime
22
Threads
22
njoftime
22

Te ndryshme

oferta, mallra, sherbime, qe akoma nuk kane kategorin e tyre specifike
Threads
576
njoftime
576
Threads
576
njoftime
576

Faqe shqiptare në internet

promovoni faqe, Blog, fanpage
Threads
29
njoftime
29
Threads
29
njoftime
29

ADS

Back
Top