Biznese & Shërbime

prezantoni biznesin, aktivitetin, sherbimet, produktet ...

Filters

A jeni gati të transformoni shtëpinë ose biznesin tuaj në një hapësirë inovative, elegante dhe funksionale? Në jo vetem ndërtojmë; ne inovojmë...
Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
5 Komuna Parisit | Kristal Center
NE JU MUNDESOJME PERKUJDESJEN PER FEMIJET DHE PRINDERIT TUAJ Panteon Holding Agjenci Punesimi & Sherbimi ju ofon sherbimet Babysitter dhe...
Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
Po mendoni te organizoni nje event biznesi qofte inagurim, pervjetor apo festat e fundvitit ne ambientet e biznesit tuaj? Keni enderruar gjithmone...
Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
Lunder-Farke Tirane – Pastrim Kimik dhe Lavanderi “Emma Crystal Clean” A deshironi veshje qe pas larjes te duken si te reja? Doni qe batanijet...
Japoni
Discover the comprehensive breakdown of Tesla Supercharger costs and the benefits of Tesla's fast-charging network. Learn how partnering with an...
Shqiperi
www.boatripalbania.com është kompania me e madhe shqiptare qe ofron udhetime turistike me anije, skafe dhe gomone. Ajo operon floten me te madhe...
Vlore
www.boatripalbania.com është kompania me e madhe shqiptare qe ofron udhetime turistike me anije, skafe dhe gomone. Ajo operon floten me te madhe...
Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
6 Astir | Unaza e re | Teodor Keko
Zona/Rruga : Teodor Keko Ofrojm shërbime Inxhinierike: • Projektime Inxhinierike • Punime Gjeodezike • Punime Topografike • Plane Rilevimi •...
Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
6 Astir | Unaza e re | Teodor Keko
Zgjidhe Cdo problem me ambjentin tend te ri me nje numer telefoni: Ofrohen sherbime profesionale ne grupet e punes si meposhte: Instalime...
Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
11 Laprake | Spitali ushtarak | Dogana
Shërbime Postare, në të gjithë Shqipërinë ! Shpërndarje Derë me Derë ! . Bashkepunoni me Mr.Courier dhe do te Perfitoni ! . 🔹Dorezime te Shpejta ...
Stay ahead of the curve with insights on the upcoming Google Core Update 2024. Learn how to optimize your website to align with Google's latest...
Tirane
Studio ligjore “Muja & Associati” është themeluar me filozofi për t’i ofruar klientëve të saj, gamë të gjërë shërbimesh ligjore dhe përfaqësim...
Tirane
E çertifikuar nga Ministria e Drejtësisë, si përkthyese e autorizuar dhe licensuar me NIPT, që prej vitit 2014, ofroj përkthime zyrtare në gjuhën...
Tirane
J.K.B Consulting (*sh.p.k) është një kompani e re në fushën e konsulencave, e cila ofron asistencë ligjore në procese dhe cështje të ndryshme si...
Tirane
E çertifikuar nga Ministria e Drejtësisë, si përkthyese e autorizuar për gjuhën turke, ofroj përkthime zyrtare në fusha të ndryshme si ato...
Tirane
E çertifikuar nga Ministria e Drejtësisë, si përkthyese e autorizuar dhe licensuar me NIPT, që prej vitit 2014, ofroj përkthime zyrtare në gjuhën...
Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
6 Yzberisht | Misto Mame
Në shitje, 41 Poste Parkimi. Vendndodhja: Rruga "Misto Mame", Tiranë. Specifika: -Sipërfaqe totale: 1500 m2 -Kati: 0. -Me sistem kamerash...
Tirane
Ofrojme sherbimet Finance/Kontabiliteti si me poshte: - Deklarim online te - sigurimeve shoqerore dhe shendetsore, - largimet dhe shtimet nga...
Japoni
Discover how the WhatsApp Business API transforms customer communication and boosts engagement. Learn the benefits of integrating the WhatsApp...
Tirane
MONTOJ ANTENA TELEVIZIVE SATELITORE DHE TOKESORE SI DHE SISTEME QENDRORE TELEVIZIVE PER FAMILJE LOKALE ETJ...
Tirane
Ofrohen sherbime perkthimi zyrtar per te gjitha llojet e dokumentave: Shqip - Frengjisht Frengjisht - Shqip Ofrohet asistence ne pergatitje...
Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
6 Astir | Unaza e re | Teodor Keko
Ofrojme konsulence ekonomike: - deklarimin e librave te blerjes dhe te shitjes, dhe deklarimin e tvsh mujore - deklarimin e listepagesave dhe te...
Japoni
Explore the top Laravel development companies in the USA for 2024. Our list of the best Laravel development companies will help you find the...
Tirane
Jap me qera Certifikate CKP per transport: nderkombetar mallrash dhe udhetaresh. Kombetar mallrash dhe udhetaresh. Cel. : 0688326458
Tirane
Ofroj Sherbime ne ambientet e biznesit apo shtepise tuaja me cmime shume optimale.Ofroj sherbime si Formatim kompjuteri ose laptopi,Data...
Tirane
Ofroj Sherbime ne ambientet e biznesit apo shtepise tuaja me cmime shume optimale.Ofroj sherbime si Formatim kompjuteri ose laptopi,Data...
Itali
ERCA OFRON KONSULENCË PËR PUNËSIM MË TË SHPEJTË ME NJOHJEN E DIPLOMAVE NË ITALI! -Konsulencë për njohjen e diplomave universitare dhe...
Gjermani
Nr. Njesia - Zona me e afert?
5 Stadiumi Dinamo | Sheshi Willson
ERCA OFRON KONSULENCË PËR PUNËSIM MË TË SHPEJTË ME NJOHJEN E DIPLOMAVE NË GJERMANI! -Konsulencë për njohjen e diplomave universitare dhe...
Gjermani
🔎 Shërbimet në ERCA për të gjithë të interesuarit në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni 💡 1. Kontrata pune për çdo kategori 2. Konsulencë për njohjen e...
Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
5 Stadiumi Dinamo | Sheshi Willson
🔔 ERCA OFRON KONSULENCË PËR PUNËSIM MË TË SHPEJTË ME NJOHJEN E DIPLOMAVE NË GJERMANI! -Konsulencë për njohjen e diplomave universitare dhe...
Ofrojme perkthime cilesore (nivel profesional dhe shkencor) ne gjuhet anglisht, italisht, frengjisht, gjermanisht 1: anglisht-shqip /...
Looking to hire a top web developer? Discover premier web development in Greenville, SC with our expert team. Our web developers in Greenville, SC...
Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
5 Stadiumi Dinamo | Sheshi Willson
TRANSPORT MALLRASH MARJUSI,TIRANE E KU DO NE SHQIPERIPërveç paketimit të mobiljeve për transport, stafi ynë mund t'ju ndihmojë të zgjidhni një...
Back
Top