Pajisje dhe aparatura mjekesore & klinike

pajisje diagnostikimi, kirurgjike, gjinekologjike, farmaceutike, dentare, fizioterapike, estetike, veterinare, software, aksesore

Filters

Tirane
Tipi
krevat
Cmimi Euro
120
Krevat spitalor full elektrik + dyshek për përdorim në shtëpi. Krevat spitalor për përdorim në shtepi për probleme të ndryshme shëndetesore...
Tirane
Tipi
pajisje masazhi
Shiten pajisjet e nje klinike fizioterapike te kompletuar. Elektrostimulacion dy kanale 1300 eu Ultratingull 1500 eu Tecar terapi (...
Tirane
Tipi
pajisje laser
Cmimi Euro
400
Braun Silk-Expert Pro 5 PL5137 Origjinale e blere ne SHBA, paisja numer nje ne bote per heqjen e qimeve me Lazer, e perdorur shume pak pothuajse...
Tirane
Cmimi Euro
70
Shitet Kokore motorri Masa XL 70mij lek Mund te kontaktoni dhe ne WhatsApp 0672411000 Cel. : 0672411000
Tirane
Tipi
pajisje sterilizuese
Cmimi Euro
99
Shitet sterilizues dhe ngrohes peshqiresh profesional. Pajisja eshte e paperdorur asnje dite dhe e bollshme per sasi te madhe peshqiresh. E...
Tirane
Tipi
krevat
Cmimi Euro
120
Krevat spitalor me qera full elektrik + dyshek për përdorim në shtëpi Krevat spitalor për përdorim në shtepi për probleme të ndryshme...
Tirane
Cmimi Euro
400
Shitet Paisje masazhi profesionale ne gjendje shume te mire cmimi 400 euro Cel. : 0699583677
Tirane
Tipi
pajisje mjekesore
Cmimi Euro
740
Aparati prodhon oksigjen 5 litra ne minut 24 oret ne vazhdimesi. Karakteristikat: Tensioni: 230V-50Hz. Niveli i zhurmës: 45dBA. Rrjedha maksimale...
Tirane
Tipi
krevat
Cmimi Euro
330
Krevat masazhi me dy seksione të palosshme me lartësi të rregullueshme me kornizë druri ahu gjerman dhe mbulesë vinili PVC me trashësi shkume 5...
Tirane
Tipi
krevat
Cmimi Euro
330
Krevat masazhi me dy seksione të palosshme me lartësi të rregullueshme me kornizë druri ahu gjerman dhe mbulesë vinili PVC me trashësi shkume 5...
Tirane
Tipi
krevat
Cmimi Euro
360
Krevat masazhi me tre seksione të palosshme me lartësi të rregullueshme me kornizë druri ahu gjerman dhe mbulesë vinili PVC me trashësi shkume 5...
Tirane
Tipi
krevat
Cmimi Euro
330
Krevat masazhi me dy seksione të palosshme me lartësi të rregullueshme me kornizë druri ahu gjerman dhe mbulesë vinili PVC me trashësi shkume 5...
Tirane
Tipi
krevat
Cmimi Euro
120
Krevat spitalor me qera full elektrik + dyshek për përdorim në shtëpi Krevat spitalor për përdorim në shtepi për probleme të ndryshme...
Tirane
Tipi
krevat
Cmimi Euro
120
Krevat spitalor me qera full elektrik + dyshek për përdorim në shtëpi Krevat spitalor për përdorim në shtepi për probleme të ndryshme...
Tirane
Tipi
krevat
Cmimi Euro
120
Krevat spitalor me qera full elektrik + dyshek për përdorim në shtëpi Krevat spitalor për përdorim në shtepi për probleme të ndryshme...
Tirane
Tipi
pajisje mjekesore
Cmimi Euro
100
Aparati prodhon oksigjen 5 litra ne minut 24 oret ne vazhdimesi. Me aparatin perfshihet ne perdorim dhe nje oksimeter. Karakteristikat...
Tirane
Tipi
krevat
Cmimi Euro
120
Krevat spitalor full elektrik + dyshek për përdorim në shtëpi Krevat spitalor për përdorim në shtepi për probleme të ndryshme shëndetesore...
Tirane
Tipi
krevat
Cmimi Euro
120
Krevat spitalor me qera full elektrik + dyshek për përdorim në shtëpi. Krevat spitalor për përdorim në shtepi për probleme të ndryshme...
Tirane
Tipi
krevat
Cmimi Euro
120
Krevat spitalor me qera full elektrik + dyshek për përdorim në shtëpi Krevat spitalor për përdorim në shtepi për probleme të ndryshme...
Tirane
Tipi
krevat
Cmimi Euro
120
Krevat spitalor me qera full elektrik + dyshek për përdorim në shtëpi Krevat spitalor për përdorim në shtepi për probleme të ndryshme...
Tirane
Tipi
krevat
Cmimi Euro
120
Krevat spitalor me qera full elektrik + dyshek për përdorim në shtëpi Krevat spitalor për përdorim në shtepi për probleme të ndryshme...
Tirane
Cmimi Euro
8800
Shes Solarium profesional te shtrire per qender estetike dhe klinike, 8800€ Cel. : 0698396832
Tirane
Cmimi Euro
25
Shiten fishat te gjitha 25mij lek Mund te na kontaktoni dhe ne whatsapp 0672411000 Cel. : 0672411000
Tirane
Cmimi Euro
700
Shitet dyshek dhe Jastek Nugabest i ri kurativ prodhuar ne Korene e Jugut, me gur turmanium, Okazion dyshek dhe Jastek vetem 700euro , ky produkt...
Tirane
Tipi
mjete invalidi
Cmimi Euro
150
Tirane, shes mjete invalidi Karrige me rrota manuale per invalid, dyshek me ajer per persona me paralize, karrige uturak per person me paralize...
Tirane
Cmimi Euro
1100
Shes aparat portativ qe ben grafi ne shtepi.Ne gjendje te mire.Cmimi 1100 euro.Tel 0693645400 Cel. : 069 364 5400
Elbasan
Tipi
Unit poltron dentar
Cmimi Euro
4985
Okazion! Super ofertë! Per arsye zhvendosje te kabinetit nga ambienti ku ndodhet, kabineti dentar nga 6000€ behet 5000€ Në çmim përfshihet...
Elbasan
Tipi
Unit poltron dentar
Cmimi Euro
6000
Okazion! Super ofertë! Per arsye zhvendosje te kabinetit nga ambienti ku ndodhet, kabineti dentar nga 6000€ behet 5000€ Në çmim përfshihet...
Tirane
Tipi
pajisje dentare
Cmimi Euro
19500
Shitet grafi dentare panoramex dhe cefalometri sirona xg 3d. Prodhim i vitit 2016 . Nje vit garanci Cel. : 0683869777
Tirane
Tipi
pajisje mjekesore
Okazion Shitje biznesi me dy opsione - Klinikë okulistike italiane Shiten pajisje per diagnostifikim të një klinike okulistike italiane, të...
Tirane
Cmimi Euro
15
Impulsen sealer (Makine mbyllese per qese plastike) ; çmimi I diskutueshem. Cel. : 0693052009
Tirane
Tipi
pajisje dentare
Cmimi Euro
100
Shes Mjete dentare te paperdorura, per arsye emigrimi. Çmimi I diskutueshem. Cel. : 0693052009
Back
Top