Tendera & Ankande & Ftesa per Oferte

prokurime private dhe publike, ankande, shprehje interesi, shpallje tenderash, Kuotime

Filters

Tirane
Sikur të kishte një vend, ku të thoshe cfarë të duhet dhe ofertat nga bizneset të vinin direkt?! Të nderuar punonjës dhe specialistë të...
Tirane
Organizata World Vision Albania fton të gjitha kompanitë që operojnë në fushën e karburanteve të shprehin interesin e tyre për të marrë pjesë në...
📣FTESË PËR OFERTË 📣 📌 Qendra Youthful në kuadër të projektit “Ambasadorët e rinj të mjedisit”, i cili mbështetet nga Programi Rajonal për...
Shqiperi
Fondacioni “Joscelyn” (JsF) është një organizatë jo qeveritare, e cila synon të kontribojë në fuqizimin e komuniteteve, kryesisht fëmijëve dhe të...
Tirane
https://www.njoftime.com/images/biznesi/RfP_Digitalization-VET-Albania1.pdf
Shqiperi
Shoqata SOS Fshati i Fëmijëve Shqipëri është një organizatë sociale, jo-politike dhe jo fetare, që ofron kujdes afatgjatë me bazë familjare për...
Tirane
ISLAMIC RELIEF WORLDWIDE Rr: Gjergji Legisi godina 90 ngjitur me Adidas , Laprake , Tirana, Albania Tel: 0677033379 Procurement@islamicrelief.al...
Tirane
Tiranë më, 24.04.2024 FTESË PËR OFERTË ME OBJEKT: Shërbim Dizajn për Kreativë SOS Fshatrat e Fëmijëve Shqipëri është një organizatë...
Tirane
#DAI, the implementer of the #USAID Critical Infrastructure Digitization and Resilience (CIDR) program has issued an #RfP and is seeking an...
Vlore
Ftesë për Ofertë Me objekt: Sallë aktiviteti, Akomodim, Drekë, Pushim kafeje dhe fasilitete të tjera në qytetin e Vlorës Shoqata SOS Fshati i...
Tirane
ISLAMIC RELIEF ALBANIA Rr. Gjergj Legisi, Godina nr. 90, Laprake, Tirana Albania, Tel (+355) 42413190...
---sipas alfabetit----
Organizata World Vision Albania shpall të hapur tenderin për “Shërbime Dizajn”. Të gjithë bizneset e interesuara janë të ftuara të dërgojnë...
Tirane
Terma Reference Me objekt: Kontraktim për Fasilitues per Teambuilding per staf rajonal Shoqata SOS Fshati i Fëmijëve Shqipëri është një...
Tirane
Tirane, me 11.04.2024 Ftesë për ofertë Me objekt: Kontraktimi i një eksperti /grup ekspertësh / kompanie për ofrimin e trajnimit të...
Tirane
ISLAMIC RELIEF ALBANIA Fondacioni “Islamic Relief Albania” e ka zanafillën në Shqipëri ne vitin 1991. Islamic Relief- Albania office është...
Tirane
Tiranë, më, 05.04.2024 Terma Reference Me objekt: Kontekstualizim i kurrikulës së Sipërmarrjes Shoqata SOS Fshati i Fëmijëve Shqipëri është një...
Tirane
Terms of Reference Capacity Building of Young People in Communication, Advocacy and Community Development SOS Children’s Villages Albania is a...
Tirane
Qendra “Focus in the Future” po zbaton projektin “Forcimi i kapaciteteve dhe qëndrueshmëria në tregun e punës” në kuadër të Programit Rajonal mbi...
Shqiperi
"Kampe verore me fjetje per WVA" 2024 World Vision Albania është një organizatë ndërkombëtare humanitare e krishterë, zhvillimi komunitar dhe...
Tirane
Qendra “Focus in the Future” po zbaton projektin “Forcimi i kapaciteteve dhe qëndrueshmëria në tregun e punës” në kuadër të Programit Rajonal mbi...
World Vision Albania shpall tenderin e hapur per: Sherbime Printimi. Te gjithe bizneset e interesuar te dergojne Kerkesen e Interesit ne...
Tirane
Terms of Reference External Expert(s) to develop a foster care register and user manual in Albania (more specifically in the regions of Korça...
Tirane
Tirane më 15.03.2024 Ftesë për Ofertë Me objekt: Printime, dizenjime dhe prodhim materiale vizibiliteti Shoqata SOS Fshati i Fëmijëve Shqipëri...
Sarande
📣FTESË PËR OFERTË 📣 📌 Qendra Youthful në kuadër të projektit “Ambasadorët e rinj të mjedisit”, i cili mbështetet nga Programi Rajonal për...
Korce
Ftesë për Ofertë Me objekt: Sallë trajnimi, Akomodim, Drekë, Pushim kafeje dhe fasilitete të tjera në qytetin e Korçës Shoqata SOS Fshati i...
Elbasan
Ftese per oferte Objekti/ Qera salle per trajnim, Pushim Kafe,Catering/Fond limit 1.539.000 ALL me TVSH. Tjeter Vizion eshte nje shoqate jo...
Sarande
Qendra Youthful në kuadër të projektit “Ambasadorët e rinj të mjedisit:”, pjesë e Programit Rajonal mbi Demokracinë Vendore në Ballkanin Prendimor...
Tirane
Tiranë, më, 09.02.2024 Ftesë për Ofertë Me objekt: Furnizimi për Ujë të pijshëm në shishe 19 litershe Shoqata SOS Fshati i Fëmijëve Shqipëri...
Tirane
Tiranë më, 22.02.2024 FTESË PËR OFERTË ME OBJEKT: BLERJE PAJISJE ICT Shoqata SOS Fshati i Fëmijëve Shqipëri është një organizatë sociale...
Tirane
Tiranë, më, 09.02.2024 Ftesë për Ofertë Me objekt: Blerje Refreshments dhe materiale pastrimi Shoqata SOS Fshati i Fëmijëve Shqipëri është një...
Tirane
Ofrues Shërbimi për konsulencë dhe kërkim për krijimin e një baze të dhënash me donatorë Diakonia Agapes është zyra sociale, zhvilluese dhe e...
Back
Top