njoftime.com

Apartamente & Prona Imobiliare shtepi, banesa, vila, ambjente biznesi, dyqane, lokale, magazina, truall & Real Estate -> shitje-blerje-qera

Shtepi ne shitje

apartamente ne shitje - Objekte banimi rezidenciale, banesa, garsoniere, vila
Threads
31.1K
njoftime
31.1K
Threads
31.1K
njoftime
31.1K

Shtepi me qera

apartamente me qera - Objekte banimi rezidenciale, banesa, ndarje qeraje, garsoniere, vila
Threads
27.8K
njoftime
27.8K
Threads
27.8K
njoftime
27.8K

Ambjente biznesi ne shitje

Objekte biznesi komerciale - dyqane, zyre, lokal, bar-resorant, magazine, hotel, objekte industriale
Threads
4.8K
njoftime
4.8K
Threads
4.8K
njoftime
4.8K

Ambjente biznesi me qera

Objekte biznesi komerciale - dyqane, zyre, lokal, bar-resorant, magazine, hotel, objekte industriale
Threads
8.4K
njoftime
8.4K
Threads
8.4K
njoftime
8.4K

Truall

truall ne shitje, toke me qera, shesh ndertimi, toke bujqesore, pyll, ullishte
Threads
2.1K
njoftime
2.1K
Threads
2.1K
njoftime
2.1K

Kerkesa - per blerje, marrje me qera, nderrim

cdo lloj kerkese per ambjente banimi, biznesi, truall etj.. si dhe sherbime te ndryshme ne kete fushe
Threads
55
njoftime
55
Threads
55
njoftime
55

Automjete & Motora & Mjete lundrimi & Rent a Car makina, furgona, kamione, autobus, traktore, motocikleta, skafe, makineri ndertimi, pjese kembimi

Makina & Autovetura

4x4, kabriolet, SUV / xhip, fuoristrada, karavan / portobagazh
Threads
1.6K
njoftime
1.6K
Threads
1.6K
njoftime
1.6K

Furgona & Kamiona & Autobus & Camper

Automjete pune, CADDY, mini-bus, kamioncina, kombi, Van, Transporter, Pick-Up, Trailer, vinca, makineri ndertimi, Rimorkjo etj...
Threads
55
njoftime
55
Threads
55
njoftime
55

Traktora & mekanika bujqësore

Ekskavatorë, kultivator, makineri mbjellje, vaditje, dezinfektimi, spërkatje, korrje, cisterna magazinimi, pjesë këmbimi
Threads
3
njoftime
3
Threads
3
njoftime
3

Motora

Scooter, motocikleta, Enduro, Chopper, Trike, Quad...
Threads
28
njoftime
28
Threads
28
njoftime
28

Mjete lundrimi & Marina

barka, Jetski, Skafe, Jahte si dhe mjete lundrimi pune dhe sportive ...
Threads
14
njoftime
14
Threads
14
njoftime
14

Rent a Car - Makina me qera

makina & motore & autobuse & makineri dhe automjete pune me qera
Threads
76
njoftime
76
Threads
76
njoftime
76

disqe & goma

Threads
13
njoftime
13
Threads
13
njoftime
13

mjete te aksidentuara

per pjese kembimi
Threads
1
njoftime
1
Threads
1
njoftime
1

Pjese kembimi & Aksesore & kerkesa per blerje

nderrim automjete, motora, pjese kembimi si dhe oferta sherbimesh per automjete etj...
Threads
59
njoftime
59
Threads
59
njoftime
59

ofroj vende pune

njoftime pune, oferta pune per specialiste, punetore, ndihmesa, Freelancer, Home Working, internships etj..
Threads
108.2K
njoftime
108.2K
Threads
108.2K
njoftime
108.2K

oferta pune Premium

TOP Jobs
Threads
7.1K
njoftime
7.1K
Threads
7.1K
njoftime
7.1K

kerkoj vend pune

kerkoj pune, CV, kerkoj projekt, si dhe kerkesa per smart working, internship, Freelancer etj...
Threads
288
njoftime
288
Threads
288
njoftime
288

Kurse profesionale & Arsim

trajnime, kualifikime, seminare, bursa studimi, kurse shkollore dhe per gjuhe te huaja ...
Threads
4.4K
njoftime
4.4K
Threads
4.4K
njoftime
4.4K

Kompjutera & Laptop

PC, Notebook, Tablet, iPad, iPod, printer, fotokopje, skaner, software, hardware pjesë këmbimi etj..
Threads
377
njoftime
377
Threads
377
njoftime
377

Telefona & Smartphone

iPhone, celular, telefon etj...
Threads
131
njoftime
131
Threads
131
njoftime
131

TV & Multimedia

Televizorë, LED, Home Cinema, Beamer, DVD Video Player, Audio, Receiver, bokse...
Threads
25
njoftime
25
Threads
25
njoftime
25

Foto & Kamera

dhe aksesor
Threads
16
njoftime
16
Threads
16
njoftime
16

Elektro-shtepiake & Industriale

frigorifer, lavatriçe, soba, kondicionere...
Threads
90
njoftime
90
Threads
90
njoftime
90

Turizem & Paketa Turistike

pushime, udhetime, ekskursione, oferta & okazione
Threads
308
njoftime
308
Threads
308
njoftime
308

Turizem & Hotele & Apartamente me qera ditore

shtepi me qera afatshkurter, suita, vila, dhoma ne plazh, kamping, vende malore, kurative, apo edhe ne qytet...
Threads
1.6K
njoftime
1.6K
Threads
1.6K
njoftime
1.6K

Biznese & Shërbime

prezantoni biznesin, aktivitetin, sherbimet, produktet ...
Threads
4.5K
njoftime
4.5K
Threads
4.5K
njoftime
4.5K

Biznesi

shitje / qera aktiviteti, bashkpunime - partneritet, kooperacione, projekte - ide - investor ...
Threads
234
njoftime
234
Threads
234
njoftime
234

Tendera & Ankande & Ftesa per Oferte

prokurime private dhe publike, ankande, shprehje interesi, shpallje tenderash, Kuotime
Threads
238
njoftime
238
Threads
238
njoftime
238

Pajisje dhe aparatura mjekesore & klinike

pajisje diagnostikimi, kirurgjike, gjinekologjike, farmaceutike, dentare, fizioterapike, estetike, veterinare, software, aksesore
Threads
54
njoftime
54
Threads
54
njoftime
54

Mobilje

mobla & arredim për banesa, zyra, lokale, hotele...
Threads
210
njoftime
210
Threads
210
njoftime
210

Bicikleta

Mountainbike, Citybike, Trekkingbike, Roadbike, E-BIKE, pajisje & pjese kembimi...
Threads
87
njoftime
87
Threads
87
njoftime
87

Bebet dhe Femijet

veshje, karroca, lodra, artikuj ...
Threads
118
njoftime
118
Threads
118
njoftime
118

Libra & Muzike & Filma & Lojra

libra, fjalore, vegla muzokore, DvD, game...
Threads
20
njoftime
20
Threads
20
njoftime
20

Te ndryshme

oferta, mallra, sherbime, qe akoma nuk kane kategorin e tyre specifike
Threads
460
njoftime
460
Threads
460
njoftime
460

Faqe shqiptare në internet

promovoni faqe, Blog, fanpage
Threads
21
njoftime
21
Threads
21
njoftime
21

ADS

Back
Top