kerkoj vend pune

kerkoj pune, CV, kerkoj projekt, si dhe kerkesa per smart working, internship, Freelancer etj...

Filters

Tirane
Tipi
 1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
 1. Administrate | Nenpunes
Gjuha
Letra Motivuese + CV Muster Aplikimet per pune - shfryhu Gento! Para-pergatitja (Inventari i vetvetes)
Tirane
Tipi
 1. part time
 2. part time mbasdite
Fusha | Profili i punes
 1. Sanitare | Pastrim | Mirembajtje
Kerkoj pune si sanitare part-time, 3-4 ore ne dite per mirembajtjen dhe pastrimin e shtepive (edhe apartamenteve AirBnb), zyrave te vogla...
Tirane
Tipi
 1. part time
Fusha | Profili i punes
 1. Ekonomist-Financier/e
 2. Finance-Specialist | Banke / Sigurime
 3. Kontabilitet | Audit
Ofroj sherbimin si Ekonomiste Part time Per te gjitha bizneset e vogla/te mesme dhe shpk qe kerkojne ekonomiste part time mbasdite ose online nga...
Tirane
Tipi
 1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
 1. Agjent shitje | Menaxhim shitje
Eksperienca
Per prezence dhe rezultate sa me te larta, rekomandojme: mos harroni krahas emailit edhe Nr. telefonit mobile Mob./ WhatsApp, ben figure te mire...
Tirane
Tipi
 1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
 1. IT Teknike | Kompjutera
Eksperienca
vetem me eksperience
Kerkoi pune Part time per IT , jam me eksperienc 9 vjecare . Konfigurime dhe regullime te PC , Printerave , Video projektoreve , laptopve...
Tirane
Tipi
 1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
 1. Inxhinieri
Gjuha
 1. italisht
Eksperienca
vetem me eksperience
Disponoj license profesioni si inxhinier gjeolog,license per vlersim te pasurive te paluajtshme,license si perfaqesues i autorizuar nga Drejtoria...
Durres
Tipi
 1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
 1. Marketing
EXTRA MARKET shpk eshte nje rrjet supermarketesh qe operon ne treg prej 30 vitesh dhe kerkon te rekrutoje staf te kualifikuar ne Departamentin e...
Tirane
Tipi
 1. part time mbasdite
Fusha | Profili i punes
 1. Menaxhim
Gjuha
 1. anglisht
Eksperienca
Jam ing.Mekanik Disponoj Liçensen e ÇKP(Transporte) & DAP(Servise). . Deshmi Aftesie Profesionale per Pergjegjesin Teknik te Autoriparimit...
Tirane
Tipi
 1. part time
 2. Hybrid working = zyre + remote
Fusha | Profili i punes
 1. Ekonomist-Financier/e
Pershndetje Jam Eksperte Fiskale Interesohem te mbaj Biznese te vogla -mesme -Sh,p,k Ofrojme sherbimet Finance/Kontabiliteti si me poshte: -...
Tipi
 1. part time
Fusha | Profili i punes
 1. Inxh. Mekanike | Mekatronik
Eksperienca
Jam Inxhinier Mekanik i paisur me Deshmi Aftesie Profesionale per pergjegjesin teknik te aktivitetit te autoriparimit me te gjashta piket. a)...
Tirane
Tipi
 1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
 1. Inxh. Mekanike | Mekatronik
Gjuha
 1. anglisht
Eksperienca
vetem me eksperience
Jam Inxhinier Mekanik i paisur me Deshmi Aftesie Profesionale per drejtues teknik te aktivitetit te autoriparimit me te gjashta piket. a) Riparim...
Shqiperi
Fusha | Profili i punes
 1. Inxhinieri
Jap licensen VAP me kodin VII.3.B.4 per titullar agjensie per Agjensitë që Trajtojnë Praktikat e Qarkullimit të Mjeteve Rrugore me Motor dhe/...
Tirane
Tipi
 1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
 1. Bojaxhi
Gjuha
 1. anglisht
Eksperienca
vetem me eksperience
Punime ne ndertim Eksperience pune prej 25 vitesh ne Angli Suedi Mali i Zi dhe Greqi I perfeksionuar ne keto fusha te ndertimit : Gipse...
Tirane
Tipi
 1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
 1. Inxh. Ndertimi
Gjuha
 1. anglisht
Eksperienca
vetem me eksperience
Punime ne ndertim Eksperience pune prej 25 vitesh ne Angli Suedi Mali i Zi dhe Greqi I perfeksionuar ne keto fusha te ndertimit : Gipse Lyrje...
Durres
Tipi
 1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
 1. Administrate | Nenpunes
Eksperienca
vetem me eksperience
Kërkojm të punësojmë menjëherë Punonjës në profilin e mëposhtëm: Menaxher/e Shitjesh -Të dijë Italisht -Të ketë eksperiencë pune - Person serioz...
Tirane
Tipi
 1. Internship | vend praktike
Fusha | Profili i punes
 1. Ekonomist-Financier/e
 2. Finance-Specialist | Banke / Sigurime
Gjuha
 1. anglisht
Eksperienca
vetem me eksperience
ARDEX sh.p.k ne bashkepunim me HMS (Hospitality Management & Services) e cila operon në fushën e administrimit të ambienteve publike dhe private...
Tirane
Tipi
 1. Freelancer | me projekt
Fusha | Profili i punes
 1. Perkthim | Interpret
Gjuha
 1. rumanisht
Eksperienca
vetem me eksperience
E çertifikuar nga Ministria e Drejtësisë, si përkthyese e autorizuar dhe e licensuar me NIPT, që prej vitit 2014, ofroj përkthime zyrtare në...
Tirane
Tipi
 1. part time mbasdite
 2. remote | smartworking nga shtepia
Fusha | Profili i punes
 1. Ekonomist-Financier/e
Eksperienca
vetem me eksperience
Për të gjithë personat që janë të interesuar të hapin biznes të vogël (person fizik), ofroj shërbime të ndryshme si ekonomiste e jashtme: -Listë...
Tirane
Tipi
 1. me orar te plote
 2. part time
 3. Freelancer | me projekt
Fusha | Profili i punes
 1. Jura | Drejtesi
Gjuha
 1. anglisht
 2. greqisht
Eksperienca
vetem me eksperience
Përshëndetje! Kërkoj vend pune si Avokate pajisur me liçensë, full/part-time në varësi të marrëveshjes. Në rast se konsideroni marrëdhënie...
Durres
Tipi
 1. me orar te plote
 2. part time mbasdite
 3. part time fundjave
Fusha | Profili i punes
 1. Inxh. Elektrike | Elektronike
Gjuha
 1. anglisht
 2. italisht
Eksperienca
vetem me eksperience
Ofroj diplomen time ne Inxhinieri Elektrikene formen e qeraje mujore 300 Euro/muaj. Ofrohet per kompani qe i duhet nje drejtues teknik apo per...
Tirane
Tipi
 1. me orar te plote
 2. part time mbasdite
Fusha | Profili i punes
 1. Call Center Operator/e
Gjuha
 1. gjermanisht
Eksperienca
ACC TIRANA - Nje Firme Gjermane ne Zemer te Tiranes! Nese e flet gjuhen Gjermane, eja punesohu tek ne! Ne operojme VETEM ne fushen e sondazheve...
Tirane
SELECT WATCHES KERKON TE PUNESOJE SHITESE, PAGA E KENAQESHME, TEG7 Kushtet: Preferohet me eksperience pune te meparshme Te jete person i...
Vlore
Tipi
 1. part time mbasdite
Fusha | Profili i punes
 1. Agjent shitje | Menaxhim shitje
Gjuha
 1. anglisht
 2. italisht
Kerkohen vajza promocioni per shitje biletash ne Vlore. Page baze + perqindje. Akomodim i siguruar dhe transport i siguruar. Per me teper...
Tirane
Tipi
 1. me orar te plote
Tirane, ofroj vend pune - LABORATOR ANALIZASH (PRANIM/PROCESIM) NJOFTIM PUNE Profili i kompanisë: GENIUS LAB eshte nje rrjet laboratorik me me...
Tirane
Tipi
 1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
 1. Hoteleri
Gjuha
 1. anglisht
 2. italisht
 3. frengjisht
 4. greqisht
Eksperienca
vetem me eksperience
kerkoj pune ne bar restorant catering etj. kam eksperienca 30vjet ne fushen e hotelerise ne pozicione te ndryshme kryesisht banakier kam punuar me...
Tirane
Tipi
 1. part time
 2. part time mbasdite
 3. part time fundjave
Fusha | Profili i punes
 1. Ekonomist-Financier/e
Eksperienca
vetem me eksperience
Kerkoj pune part time ( pasdite / fundjave ) ose remote (nga shtepia) per pozicionin e ekonomistes per biznesin tuaj ( Person fizik ose Biznes i...
Tirane
Fusha | Profili i punes
 1. Mesimdhenie | Pedagogji
Gjuha
 1. anglisht
 2. gjermanisht
 3. frengjisht
Applaus , Applaus Für deine Worte, mein Herz geht auf Wenn du lachst ...🎵 (Le të mësojmë gjermanisht!) Summer has come and passed The innocent...
Durres
Tipi
 1. Tipi?
Fusha | Profili i punes
 1. Inxh. Elektrike | Elektronike
Gjuha
 1. Gjuha?
Eksperienca
vetem me eksperience
Ofroj diplomen time ne Inxhinieri Elektrikene formen e qeraje mujore 300 Euro/muaj. Ofrohet per kompani qe i duhet nje drejtues teknik apo per...
Tirane
Tipi
 1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
 1. Elektricist
Eksperienca
me dhe pa eksperience
Adrenaline Shpk eshte nje kompani qe operon ne fushen IT dhe integrimit te sistemeve te sigurise/Fonise/Alarmit ndaj zjarrit/Rrjetave kompjuterike...
Elbasan
Tipi
 1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
 1. Hoteleri
Gjuha
 1. anglisht
 2. italisht
Eksperienca
me dhe pa eksperience
Hotel Garden ne Golem,kërkon të punësojë për sezonin turistik 2024. 1-Kamariere (preferohen të komunikojnë në Anglisht ose Italisht) 2-Sanitare...
Tirane
Tipi
 1. part time
Fusha | Profili i punes
 1. Inxh. Mekanike | Mekatronik
Gjuha
 1. anglisht
Eksperienca
vetem me eksperience
Ofroj me QERA ose part-time ( DAP) Kontakti 0684013023
Back
Top