oferta pune Premium

TOP Jobs

Filters

Get this opportunity! Be that ONE! Retention Specialist...
Tirane
Tipi
 1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
 1. Informatike | Programim
Gjuha
 1. anglisht
 2. gjermanisht
Eksperienca
vetem me eksperience
for our office in Tirana Assist Digital is a Customer Experience Management Company. We provide end to end services blending human and artificial...
Tirane
Tipi
 1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
 1. Menaxhim
Gjuha
 1. italisht
Eksperienca
vetem me eksperience
Middle Senior Workforce Management Konecta Albania, parte di Konecta Group, un’azienda leader globale del settore BPO con oltre 130.000...
Kazakhstan
Tipi
 1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
 1. Inxhinieri
 2. Inxh. Elektrike | Elektronike
 3. Inxh. Mekanike | Mekatronik
 4. Inxh. Ndertimi
Gjuha
 1. anglisht
Eksperienca
vetem me eksperience
Shield Recruitment & HR kërkon te punesoje për klientin e saj, kompani e njohur ndërkombëtare në fushën e ndërtimit: => Arkitekt/e 3 (tri) vende...
Tirane
Get this opportunity! Be that ONE! SAP Basis Database Specialist Purpose of position: Monitors and controls the SAP Basis Components (BC) of...
Tirane
Tipi
 1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
 1. Banakier | Kamarier
 2. Hostes | Prezantuese | PR
 3. Hoteleri
 4. Kuzhinier/e & ndihmes
 5. Recepsionist/e
 6. Sanitare | Pastrim | Mirembajtje
Eksperienca
vetem me eksperience
Tirana Marriott Hotel po zgjeron ekipin dhe eshte duke rekrutuar! Sanitar/e per Ambientet e Perbashketa Sanitar/e per Dhomat Kamarier/e...
Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
11 Laprake | Spitali ushtarak | Dogana
Tipi
 1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
 1. Call Center Operator/e
Gjuha
 1. anglisht
Eksperienca
vetem me eksperience
Get this opportunity! Be that ONE! Telemarketing Outbound Specialist PURPOSE OF THE POSITION: To make customers aware of a product or service...
Tirane
Tipi
 1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
 1. Marketing
 2. Marketing-online | Social Media | SEO
Gjuha
 1. anglisht
Eksperienca
vetem me eksperience
MARKETING MANAGER AON operates in Albanian market in Albania and Kosovo, in the field of energy backup systems, with products and services such...
Tirane
Tipi
 1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
 1. Call Center Operator/e
Gjuha
 1. anglisht
Eksperienca
vetem me eksperience
Role purpose: To close sales and/or deals through telephone by creating a strong relationship with the customer and by fulfilling company and...
Durres
Tipi
 1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
 1. Inxhinieri
 2. Teknik
Eksperienca
vetem me eksperience
PERSHKRIM I POZICIONIT TE PUNES Pozicioni i punës : Menaxher i Sigurimit Teknik,Sigurisë në Punë dhe Mjedisit (MSTSPM) Vendi i punës: Durrës...
Tirane
Tipi
 1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
 1. Sherbim Klienti
Eksperienca
vetem me eksperience
Get this opportunity! Be that ONE! Store Sales Representative, Tirane Help people learn about, shop for, and get the most out of our products...
Tirane
Tipi
 1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
 1. Call Operator shqip
 2. Sherbim Klienti
Eksperienca
vetem me eksperience
Get this opportunity! Be that ONE! Call Center Specialist Purpose of the position: Support Customer on direct contact channels & social media...
Sarande
Tipi
 1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
 1. Agjent shitje | Menaxhim shitje
Gjuha
 1. anglisht
Eksperienca
vetem me eksperience
Get this opportunity! Be that ONE! Store Sales Representative, Sarande Help people learn about, shop for, and get the most out of our products...
Tirane
Tipi
 1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
 1. Marketing
Eksperienca
vetem me eksperience
Get this opportunity! Be that ONE! Merchandising Services Expert PURPOSE OF THE POSITION: Monitor the Global trends and local market, analyze...
Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
11 Instituti | Kamez | Paskuqan
Tipi
 1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
 1. Inxhinieri
 2. Inxh. Telekomunikacioni
 3. Menaxhim
 4. Supervizor
Gjuha
 1. anglisht
Eksperienca
me dhe pa eksperience
Company Profile: SEWS CABIND (sews-cabind.com) is part of the Sumitomo Electric Industries Group, one of the world's largest industrial and...
Durres
Tipi
 1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
 1. Kimist
Eksperienca
vetem me eksperience
Shoqeria AGS shpk , kerkon te zgjeroje stafin e saj dhe shpall vend te lire pune per pozicionin : Kimiste / Teknologe ushqimore ne fabrike...
Tirane
Tipi
 1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
 1. Menaxhim
Eksperienca
vetem me eksperience
Supervizor/e Shitjesh HoReCa Lloji i punës – Kontratë pune me kohë të plotë sipas Kodit të Punës Koha e fillimit te punes – 1 javë pas...
Tirane
Tipi
 1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
 1. Ekonomist-Financier/e
Gjuha
 1. anglisht
 2. italisht
Eksperienca
vetem me eksperience
Shoqeria AGS shpk e cila operon ne fushen e Sherbimit te ushqimit te gatuar dhe shperndarja tek pacientet, menca etj.. Realizim dhe administrim i...
Tirane
Tipi
Gjuha
 1. anglisht
Eksperienca
vetem me eksperience
Kompania Ags shpk , po kerkon te zgjeroje stafin dhe eshte ne kerkim te nje Inxhiniere Mjedisi/ Kimiste Industriale: Detyrat dhe Përgjegjësitë...
Tirane
Tipi
 1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
 1. Ekonomist-Financier/e
Gjuha
 1. anglisht
Eksperienca
vetem me eksperience
Shoqeria AGS shpk e cila operon ne fushen e Sherbimit te ushqimit te gatuar dhe shperndarja tek pacientet,menca etj.. Realizim dhe administrim i...
Durres
Tipi
 1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
 1. Laborant/e
Gjuha
 1. anglisht
Eksperienca
vetem me eksperience
Shoqeria AGS shpk , kerkon te zgjeroje stafin e saj dhe shpall vend te lire pune per pozicionin : Kimiste/ Teknike Laboratori ne fabrike prodhimi...
Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
11 Instituti | Kamez | Paskuqan
Tipi
 1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
 1. Arkitekture
Gjuha
Eksperienca
Kompania Pirraci-U6, që operon në treg në sektorin e konstruksioneve metalike prej 20 vitesh në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni dhe Greqi, kërkon të...
Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
7 Blloku Ambasadave | Inxh. Ndertimit
Tipi
 1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
 1. Inxh. Ndertimi
Gjuha
Kompania Pirraci-U6, që operon në treg në sektorin e konstruksioneve metalike prej 20 vitesh në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni dhe Greqi, kërkon të...
Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
6 Yzberisht | Misto Mame
Tipi
 1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
 1. Agjent shitje | Menaxhim shitje
 2. Menaxhim
Eksperienca
vetem me eksperience
BBD sh.p.k, Distributor zyrtar per tregtimin e markes se njohur Franck Kafe, kerkon te punesoje Menaxher Shitjesh Detyrat / Përgjegjësite: Një...
Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
6 Pallati me Shigjeta | Delijorgji
Tipi
 1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
 1. Call Center Operator/e
 2. Sherbim Klienti
Gjuha
 1. italisht
Noicompriamoauto.it è lo specialista, leader in Europa, per la valutazione e l'acquisto di auto usate. L'azienda, con oltre 350 filiali attive in...
Tirane
Tipi
 1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
 1. Burime njerezore - HR
Gjuha
 1. italisht
Eksperienca
vetem me eksperience
EPPC Albania is currently recruiting an HR Advisor. The focus of the role will be mainly the management of the end-to-end recruitment process...
Tirane
Tipi
 1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
 1. Agjent shitje | Menaxhim shitje
Gjuha
 1. anglisht
EPPC Albania on behalf of its client, is currently recruiting a Junior Sales Agent. Major responsibilities: Maintaining company web store...
Tirane
Tipi
 1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
 1. Agjent shitje | Menaxhim shitje
Gjuha
 1. anglisht
EPPC Albania on behalf of its client, is currently recruiting Sales Manager. Major responsibilities: Experience in customer service and team...
Tirane
Tipi
 1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
 1. Jura | Drejtesi
Gjuha
 1. anglisht
Eksperienca
EPPC Albania për klientin e saj, po kërkon një Senior Legal. Përgjegjësitë kryesore: Negocion, harton, menaxhon ecurinë e të të gjitha...
Tirane
Tipi
 1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
 1. Hoteleri
Gjuha
 1. anglisht
EPPC Albania on behalf of its client, is currently recruiting a Sales & Revenue Manager. Major responsibilities: Achieve budgeted revenues and...
Tirane
Tipi
 1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
 1. Ekonomist-Financier/e
Gjuha
 1. anglisht
Eksperienca
vetem me eksperience
EPPC Albania on behalf of its client, is looking for a Group Chief Financial Officer. Responsibilities: Supervise the overall financial status...
Tirane
Tipi
 1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
 1. Agjent shitje | Menaxhim shitje
Gjuha
 1. anglisht
EPPC Albania për klientin e saj, kompani lider qe operon në industrinë e produkteve promocionale, printime dixhitale dhe uniforma pune, po kërkon...
Tirane
Tipi
 1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
 1. Ekonomist-Financier/e
 2. Jura | Drejtesi
 3. Menaxhim
Gjuha
 1. anglisht
EPPC Albania, on behalf of its client, is looking for a Group Governance Manager. Responsibilities: Governance Framework: Develop and maintain...
Tirane
Tipi
 1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
 1. Ekonomist-Financier/e
 2. Jura | Drejtesi
 3. Menaxhim
Gjuha
 1. anglisht
Eksperienca
vetem me eksperience
EPPC Albania on behalf of its client, is currently recruiting a Head of AML, Compliance and Anti-Fraud. Major responsibilities: Develops and...
Shkoder
Tipi
 1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
 1. Agjent shitje | Menaxhim shitje
Gjuha
 1. anglisht
EPPC Albania, on behalf of its client, a leading company focused on producing conferences for a global audience across various sectors, is...
Tirane
Tipi
 1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
 1. Menaxhim
Gjuha
 1. anglisht
EPPC Albania, on behalf of its client, a leading company focused on producing conferences for a global audience across various sectors, is...
Tirane
Tipi
 1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
 1. Ekonomist-Financier/e
Eksperienca
vetem me eksperience
EPPC Albania kërkon një Ekonomist/e, për klientin e saj, kompani lider në industrinë e produkteve promocionale, printimeve dixhitale dhe...
Tirane
Tipi
 1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
 1. Informatike | Programim
Gjuha
 1. anglisht
EPPC Albania kërkon një SAP Consultant për klientin e saj, një nga rrjetet më të njohura të supermarketeve. Përgjegjësitë kryesore: Zhvillimi...
Tirane
Tipi
 1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
 1. Jura | Drejtesi
Gjuha
 1. anglisht
EPPC Albania kërkon një Legal & Compliance Officer për klientin e saj, kompani lider në fushën e kujdesit shëndetësor. Përgjegjësitë kryesore...
Tirane
Tipi
 1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
 1. Agjent shitje | Menaxhim shitje
Gjuha
 1. anglisht
EPPC Albania kërkon një Retail Store Manager, për klientin e saj, kompani që operon në fushën e argjendarisë dhe krijimeve artistike...
Tirane
Tipi
 1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
 1. Ekonomist-Financier/e
Eksperienca
me dhe pa eksperience
Albanian Development Company ADC sh.p.k, eshte ne zgjerim te vazhdueshem, ndaj kerkon kandidate te kualifikuar per pozicionin Operator/e Finance...
Shkoder
Tipi
 1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
 1. Menaxhim
Revo Hospitality Group është themeluar në vitin 2018 dhe është një nga kompanitë lider që operon në biznesin e mikepritjes në Tiranë. Revo...
Kukes
Tipi
 1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
 1. Ekonomist-Financier/e
Gjuha
 1. anglisht
Eksperienca
vetem me eksperience
Duties & Responsibilities: • Accepts the money that the customers deposit; • Deals with balancing and re-conciliation of ATM; • Deals with Cash...
Tirane
Tipi
 1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
 1. Magazinier/e
Coca-Cola Bottling Shqipëria sh.p.k (CCBS) është kompani leader në tregun Shqiptar të pijeve freskuese jo alkoolike me marka më të njohura...
Tirane
Tipi
 1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
 1. Kimist
Gjuha
 1. anglisht
Eksperienca
vetem me eksperience
Coca-Cola Bottling Shqipëria sh.p.k (CCBS) është kompani lider në tregun Shqiptar të pijeve freskuese jo alkoolike me marka më të njohura...
Back
Top