Kurse profesionale & Arsim

trajnime, kualifikime, seminare, bursa studimi, kurse shkollore dhe per gjuhe te huaja ...

Filters

Tirane
Tipi
 1. Shitje - Marketing
MMO - trajnime për të gjithë agjentët dhe brokerat e pasurive të patundshme. "Si të bëhesh një mjeshtër listimesh" për dy ditë me rradhë me...
Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
8 Selvia | Rr. e Dibres | Gj. Partizani
Tipi
 1. gjermanisht
Instituti Austriak i Ekselencës (AIEx) është partneri zyrtar i ÖSD Austri. Në kuadër të kësaj marrëveshjeje, që prej vitit 2014, Qendra e...
Durres
📱Tirane : 067 37 49 094 📞☏☎Durres :067 23 52 259 📝Instituti i gjuheve të huaja ‘’Gold Future’’ ju fton që të regjistroheni në një nga gjuhët e...
Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
9 Stacioni Trenit | Zogu i Zi
Tipi
 1. Graphic Design
 2. Web Design
 3. IT
 4. Elektricist
 5. Elektroauto
 6. Kuzhinier
 7. Menaxhim
A DO TË BËHESH DIKUSHI? 👉Nëse po, fillo studimet profesionale dhe siguro të ardhmen! 🥗#SHEF_KUZHINE 🥘#KUZHINIER 🎂#PASTIÇER 🚘#AUTOSERVIS...
Tirane
Merr Çertifikatën e Aptis me 5 Seanca kurse Anglisht, per oraret cmime detaje kontaktoni ne 0693113643 cel ose whats'up Tirane, Rruga Myslym Shyri...
Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
7 Myslym Shyri | Drejtoria Policise
Tirane, Ofroj KURSE ANGLISHT Intensiv per cdo moshe, si dhe Pregatitjet per provimin e IELTS, APTIS, TOEIC etj...si dhe per: 1. Bashkim Familjar...
Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
Programe 3-4-12 mujore: Graphic Design, Fashion Design, Interior Design, Software Developer, Administrator Rrjetesh, Specialist i Sistemeve të...
Tirane
Tipi
 1. anglisht
 2. italisht
 3. gjermanisht
 4. frengjisht
 5. AutoCad
 6. Graphic Design
 7. Web Design
 8. Kontabilitet | Finance
 9. IT
 10. IT-Programim
Kurse Grafike: Fotografi, Photoshop, Montazh (Adobe Premiere), Montazh (Adobe Aftereffect), Montazh (Adobe Audition)...
Tirane
Kurse Inxhinierike: "Autocad 2D, Autocad 3D, Sap 2000, Etabs, Tekla Strukture, Revit Structure, Robot Structural Analysis , Gis, AutoCad Map...
Tirane
Kurse online: AutoCAD 2D+3D, 3Ds max, Programim në JAVA, Programim në C,Programim në C++, Web Design, Web Programming, Software Developer..etj...
Tirane
Kurse Ekonomike: Financa 5, Kontabiliteti Alfa,Eviews, Quick Book, e-comerce, Excel i Avancuar ,Access,SPSS, SAP,Kontabilitet...
Tirane
KURSE: PROGRAMIM PLC, MATLAB, LABVIEW,STRUKTURE TE DHENASH, PROGRAMIM C, C++, JAVA, VISUAL BASIC,...ETJ. Programe 3-4-12 mujore: Graphic Design...
Tirane
Programe 3-4-12 mujore: Graphic Design, Fashion Design, Interior Design, Administrator Rrjetesh, Fotografi dhe...
Tirane
Programe 3-4-12 mujore: Graphic Design, Fashion Design, Interior Design, Administrator Rrjetesh, Software Developer...
Tirane
Gjuhe te Huaja:Anglisht, Frengjisht, Gjermanisht, Italisht, Anglishte Biznesi, Toefl, SAT...etj Kurse përgatitore për testimin APTIS...
Tirane
Filluan regjistrimet ne Programin 1 vjeçar Art Dizain & Produksion DigitalShkolla e Efekteve Vizuale pranë Institutit “Leonardo Da Vinci”...
Tirane
Kurse Inxhinierike: "Autocad 2D, Autocad 3D, Sap 2000, Etabs, Tekla Strukture, Revit Structure,Robot Structural Analysis , Gis, AutoCad...
Tirane
Programe 3-4-12 mujore:CISCO(CCNA)-3muaj, Graphic Design- 4 muaj, Fashion Design- 4 muaj, Interior Design- 2 muaj, Administrator...
Tirane
Programe 3-4-12 mujore: Graphic Design, Fashion Design, Interior Design, Administrator Rrjetesh, Software...
Tirane
Kurse per Arkitekte: Skechup, Archicad, Revit Architecture, 3ds max, Cinema 4D, Maya, Autocad 2D, Autocad 3D, Principe Dizenjimi Interior &...
Tirane
Kurse Informatike: "Programim C, Programim C++, Programim Java, Software Developer, Visual Studio, Oracle DB, Programim...
Tirane
Kurs kodimi për fëmijët 10-15 vjeçarët në Scratch i përshpejtuar Kodimi është një nga aftësitë më të rëndësishme për fëmijët për t´u mësuar në...
Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
5 Blloku
Kurs kompjuteri për aftësi design-i për të gjitha grupmoshat që duan të krijojnë postime dhe grafikë në social media, të krijojnë dokumente...
Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
5 Blloku
Programi i Kursit Microsoft Powerpoint i Avancuar 2019 Kurs Privat Powerpoint 2016 i Avancuar Advanced Powerpoint 2019 Private Course Mësuese me...
Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
5 Blloku
Kurs Privat Word i Avancuar Advanced Microsoft Word Private Courses Mësuese me experiencë 12 vjeçare, në shkollë cilësore amerikane...
Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
5 Blloku
Oferta Ekonomike për Trajnimin e Kursit Excel 2019 i Avancuar per Stafe Kompanish Biznesi Economical Offer for Advanced Excel 2019 Training Course...
Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
5 Blloku
Kurs Privat Excel 2019 i Avancuar Fizik dhe Online Advanced Excel 2019 Private Course Physical and Online Ofroj ofertën ekonomike për nivelin më...
Tirane
Programi i Kursit Formim Baze ne Kompjuter Kurse Private Kompjuteri “Aftësitë në Office” ose Bazat Kompjuterike: Fizik dhe Online! Computer...
Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
9 Qender
Tipi
 1. italisht
Intercom Data Service lider ne fushen e telekomunikacionit me sede ne Tirane, Elbasan, Lushnje e Vlore ofron kurs pa pagese per gjuhen italiane...
Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
9 Qender
Tipi
 1. Kamarier
Ofrojme Kurse Te Personalizuara Barman ( Barist ) Kokteile ose Kafeteri, si edhe per Kamarier Nje Trajnim i dedikuar vetem per nje Person...
Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
5 Stadiumi Dinamo | Sheshi Willson
KURSE PER BERBER. ME NJE EKSPERIENCE 20 VJECARE NE FUSHEN E KURSEVE PER BERBER BARBER SCHOOL "SAMO" ZHVILLON KURSE 4 DHE 6 MUJORE PER BERBER...
Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
7 Myslym Shyri | Drejtoria Policise
Tipi
 1. kercim - dance
Dreamscape Dance Studio, me nje lokacion te ri ne rrugen Myslym Shyri, ofron kurse kercimi per femije dhe te rritur. Gjithashtu zhvillojme klasa...
Back
Top