njoftime.com

Apartamente & Prona Imobiliare shtepi, banesa, vila, ambjente biznesi, dyqane, lokale, magazina, truall & Real Estate -> shitje-blerje-qera

Shtepi ne shitje

apartamente ne shitje - Objekte banimi rezidenciale, banesa, garsoniere, vila
Threads
39.2K
njoftime
39.2K
Threads
39.2K
njoftime
39.2K

Shtepi me qera

apartamente me qera - Objekte banimi rezidenciale, banesa, ndarje qeraje, garsoniere, vila
Threads
34K
njoftime
34K
Threads
34K
njoftime
34K

Ambjente biznesi ne shitje

Objekte biznesi komerciale - dyqane, zyre, lokal, bar-resorant, magazine, hotel, objekte industriale
Threads
5.6K
njoftime
5.6K
Threads
5.6K
njoftime
5.6K

Ambjente biznesi me qera

Objekte biznesi komerciale - dyqane, zyre, lokal, bar-resorant, magazine, hotel, objekte industriale
Threads
10.5K
njoftime
10.5K
Threads
10.5K
njoftime
10.5K

Truall

truall ne shitje, toke me qera, shesh ndertimi, toke bujqesore, pyll, ullishte
Threads
2.4K
njoftime
2.4K
Threads
2.4K
njoftime
2.4K

Kerkesa - per blerje, marrje me qera, nderrim

cdo lloj kerkese per ambjente banimi, biznesi, truall etj.. si dhe sherbime te ndryshme ne kete fushe
Threads
70
njoftime
70
Threads
70
njoftime
70

Automjete & Motora & Mjete lundrimi & Rent a Car makina, furgona, kamione, autobus, traktore, motocikleta, skafe, makineri ndertimi, pjese kembimi

Makina & Autovetura

4x4, kabriolet, SUV / xhip, fuoristrada, karavan / portobagazh
Threads
1.8K
njoftime
1.8K
Threads
1.8K
njoftime
1.8K

Furgona & Kamiona & Autobus & Camper

Automjete pune, CADDY, mini-bus, kamioncina, kombi, Van, Transporter, Pick-Up, Trailer, vinca, makineri ndertimi, Rimorkjo etj...
Threads
67
njoftime
67
Threads
67
njoftime
67

Traktora & mekanika bujqësore

Ekskavatorë, kultivator, makineri mbjellje, vaditje, dezinfektimi, spërkatje, korrje, cisterna magazinimi, pjesë këmbimi
Threads
6
njoftime
9
Threads
6
njoftime
9

Motora

Scooter, motocikleta, Enduro, Chopper, Trike, Quad...
Threads
38
njoftime
38
Threads
38
njoftime
38

Mjete lundrimi & Marina

barka, Jetski, Skafe, Jahte si dhe mjete lundrimi pune dhe sportive ...
Threads
7
njoftime
7
Threads
7
njoftime
7

Rent a Car - Makina me qera

makina & motore & autobuse & makineri dhe automjete pune me qera
Threads
75
njoftime
75
Threads
75
njoftime
75

disqe & goma

Threads
12
njoftime
13
Threads
12
njoftime
13
  • ld

mjete te aksidentuara

per pjese kembimi
Threads
1
njoftime
1
Threads
1
njoftime
1

Pjese kembimi & Aksesore & kerkesa per blerje

nderrim automjete, motora, pjese kembimi si dhe oferta sherbimesh per automjete etj...
Threads
65
njoftime
65
Threads
65
njoftime
65

ofroj vende pune

njoftime pune, oferta pune per specialiste, punetore, ndihmesa, Freelancer, Home Working, internships etj..
Threads
109.7K
njoftime
109.7K
Threads
109.7K
njoftime
109.7K

oferta pune Premium

TOP Jobs
Threads
7.1K
njoftime
7.1K
Threads
7.1K
njoftime
7.1K

kerkoj vend pune

kerkoj pune, CV, kerkoj projekt, si dhe kerkesa per smart working, internship, Freelancer etj...
Threads
357
njoftime
358
Threads
357
njoftime
358

Kurse profesionale & Arsim

trajnime, kualifikime, seminare, bursa studimi, kurse shkollore dhe per gjuhe te huaja ...
Threads
4.3K
njoftime
4.3K
Threads
4.3K
njoftime
4.3K

Kompjutera & Laptop

PC, Notebook, Tablet, iPad, iPod, printer, fotokopje, skaner, software, hardware pjesë këmbimi etj..
Threads
383
njoftime
383
Threads
383
njoftime
383

Telefona & Smartphone

iPhone, celular, telefon etj...
Threads
136
njoftime
136
Threads
136
njoftime
136

TV & Multimedia

Televizorë, LED, Home Cinema, Beamer, DVD Video Player, Audio, Receiver, bokse...
Threads
31
njoftime
31
Threads
31
njoftime
31

Foto & Kamera

dhe aksesor
Threads
24
njoftime
24
Threads
24
njoftime
24

Elektro-shtepiake & Industriale

frigorifer, lavatriçe, soba, kondicionere...
Threads
118
njoftime
118
Threads
118
njoftime
118

Turizem & Paketa Turistike

pushime, udhetime, ekskursione, oferta & okazione
Threads
356
njoftime
356
Threads
356
njoftime
356

Turizem & Hotele & Apartamente me qera ditore

shtepi me qera afatshkurter, suita, vila, dhoma ne plazh, kamping, vende malore, kurative, apo edhe ne qytet...
Threads
1.5K
njoftime
1.5K
Threads
1.5K
njoftime
1.5K

Biznese & Shërbime

prezantoni biznesin, aktivitetin, sherbimet, produktet ...
Threads
4.5K
njoftime
4.5K
Threads
4.5K
njoftime
4.5K

Biznesi

shitje / qera aktiviteti, bashkpunime - partneritet, kooperacione, projekte - ide - investor ...
Threads
241
njoftime
241
Threads
241
njoftime
241

Tendera & Ankande & Ftesa per Oferte

prokurime private dhe publike, ankande, shprehje interesi, shpallje tenderash, Kuotime
Threads
264
njoftime
264
Threads
264
njoftime
264

Pajisje dhe aparatura mjekesore & klinike

pajisje diagnostikimi, kirurgjike, gjinekologjike, farmaceutike, dentare, fizioterapike, estetike, veterinare, software, aksesore
Threads
69
njoftime
69
Threads
69
njoftime
69

Mobilje

mobla & arredim për banesa, zyra, lokale, hotele...
Threads
207
njoftime
207
Threads
207
njoftime
207

Bicikleta

Mountainbike, Citybike, Trekkingbike, Roadbike, E-BIKE, pajisje & pjese kembimi...
Threads
97
njoftime
97
Threads
97
njoftime
97

Bebet dhe Femijet

veshje, karroca, lodra, artikuj ...
Threads
122
njoftime
122
Threads
122
njoftime
122

Libra & Muzike & Filma & Lojra

libra, fjalore, vegla muzokore, DvD, game...
Threads
21
njoftime
21
Threads
21
njoftime
21

Te ndryshme

oferta, mallra, sherbime, qe akoma nuk kane kategorin e tyre specifike
Threads
575
njoftime
575
Threads
575
njoftime
575

Faqe shqiptare në internet

promovoni faqe, Blog, fanpage
Threads
26
njoftime
26
Threads
26
njoftime
26

ADS

Back
Top