Thirrje e Hapur/ RISE HER, kërkohet ekspert mentorimi dhe monitorimi për skemën e start up-ve
Në kuadër të projektit Rise Her – Fuqizojmë gratë dhe vajzat për një jetesë të pavarur, financuar nga Bashkimi Evropian, organizata World Vision Albania po kërkon një ekspert/e për ofrimin e shërbimeve të mentorimit, këshillimit (coaching) dhe monitorimit për 5 gra sipërmarrëse të mbështetura me start-upe në kuadër të projektit.
Për këtë shërbim, World Vision Albania synon të nënshkruajë një kontratë bashkëpunimi 2-mujore.
Për më shumë detaje, ju lutem lexoni ToR bashkëlidhur.
Terms_of_Reference_expert_on_Start_Up_mentoring_RISE HERDownload
Të gjithë të interesuarit duhet të dorëzojnë dokumentet si më poshtë:
Shprehjet e Interesit duhet të dorëzohen:
Rreth Rise HER
Projekti Fuqizojmë Gratë dhe Vajzat për një Jetesë të Pavarur, financohet nga Bashkimi Evropian dhe zbatohet nga organizata World Vision Albania në bashkëpunim me Forumin e Gruas Elbasan, me mbështetjen e Ministrisë së Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale. Projekti zbatohet në 7 bashkitë e qarkut të Elbasanit dhe ka në fokus fuqizimin e vajzave dhe grave për një jetesë të pavarur, rritjen e ndërgjegjësimit kundër dhunës me bazë gjinore, si dhe krijimin e mundësive për fuqizim dhe pavarësi ekonomike për vajzat dhe gratë.
Për këtë shërbim, World Vision Albania synon të nënshkruajë një kontratë bashkëpunimi 2-mujore.
Për më shumë detaje, ju lutem lexoni ToR bashkëlidhur.
Terms_of_Reference_expert_on_Start_Up_mentoring_RISE HERDownload
Të gjithë të interesuarit duhet të dorëzojnë dokumentet si më poshtë:
- Email për shprehje interesi me subjekt ” Shprehje interesi –Ekspert Monitorimi & Mentorimi- Stat UP-RISE HER”
- Cerfitikatë Regjistrimi/ NIPT ( nëse jeni person fizik)
Shprehjet e Interesit duhet të dorëzohen:
- Vetëm në adresën e emailit: vangjel_kojku@wvi.org
- Afati i dorëzimit shprehjeve të interesit është data 13 Gusht 2026.
Rreth Rise HER
Projekti Fuqizojmë Gratë dhe Vajzat për një Jetesë të Pavarur, financohet nga Bashkimi Evropian dhe zbatohet nga organizata World Vision Albania në bashkëpunim me Forumin e Gruas Elbasan, me mbështetjen e Ministrisë së Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale. Projekti zbatohet në 7 bashkitë e qarkut të Elbasanit dhe ka në fokus fuqizimin e vajzave dhe grave për një jetesë të pavarur, rritjen e ndërgjegjësimit kundër dhunës me bazë gjinore, si dhe krijimin e mundësive për fuqizim dhe pavarësi ekonomike për vajzat dhe gratë.
Contact