njoftime.com

Apartamente & Prona Imobiliare shtepi, banesa, vila, ambjente biznesi, dyqane, lokale, magazina, truall & Real Estate -> shitje-blerje-qera

Shtepi ne shitje

apartamente ne shitje - Objekte banimi rezidenciale, banesa, garsoniere, vila
Threads
42.1K
njoftime
42.1K
Threads
42.1K
njoftime
42.1K

Shtepi me qera

apartamente me qera - Objekte banimi rezidenciale, banesa, ndarje qeraje, garsoniere, vila
Threads
36.7K
njoftime
36.7K
Threads
36.7K
njoftime
36.7K

Ambjente biznesi ne shitje

Objekte biznesi komerciale - dyqane, zyre, lokal, bar-resorant, magazine, hotel, objekte industriale
Threads
5.9K
njoftime
5.9K
Threads
5.9K
njoftime
5.9K

Ambjente biznesi me qera

Objekte biznesi komerciale - dyqane, zyre, lokal, bar-resorant, magazine, hotel, objekte industriale
Threads
11.1K
njoftime
11.1K
Threads
11.1K
njoftime
11.1K

Truall

truall ne shitje, toke me qera, shesh ndertimi, toke bujqesore, pyll, ullishte
Threads
2.5K
njoftime
2.5K
Threads
2.5K
njoftime
2.5K

Kerkesa - per blerje, marrje me qera, nderrim

cdo lloj kerkese per ambjente banimi, biznesi, truall etj.. si dhe sherbime te ndryshme ne kete fushe
Threads
64
njoftime
64
Threads
64
njoftime
64

Automjete & Motora & Mjete lundrimi & Rent a Car makina, furgona, kamione, autobus, traktore, motocikleta, skafe, makineri ndertimi, pjese kembimi

Makina & Autovetura

4x4, kabriolet, SUV / xhip, fuoristrada, karavan / portobagazh
Threads
1.9K
njoftime
1.9K
Threads
1.9K
njoftime
1.9K

Furgona & Kamiona & Autobus & Camper

Automjete pune, CADDY, mini-bus, kamioncina, kombi, Van, Transporter, Pick-Up, Trailer, vinca, makineri ndertimi, Rimorkjo etj...
Threads
69
njoftime
69
Threads
69
njoftime
69

Traktora & mekanika bujqësore

Ekskavatorë, kultivator, makineri mbjellje, vaditje, dezinfektimi, spërkatje, korrje, cisterna magazinimi, pjesë këmbimi
Threads
6
njoftime
9
Threads
6
njoftime
9

Motora

Scooter, motocikleta, Enduro, Chopper, Trike, Quad...
Threads
36
njoftime
36
Threads
36
njoftime
36

Mjete lundrimi & Marina

barka, Jetski, Skafe, Jahte si dhe mjete lundrimi pune dhe sportive ...
Threads
5
njoftime
5
Threads
5
njoftime
5

Rent a Car - Makina me qera

makina & motore & autobuse & makineri dhe automjete pune me qera
Threads
90
njoftime
91
Threads
90
njoftime
91

disqe & goma

Threads
15
njoftime
17
Threads
15
njoftime
17

mjete te aksidentuara

per pjese kembimi
Threads
1
njoftime
1
Threads
1
njoftime
1

Pjese kembimi & Aksesore & kerkesa per blerje

nderrim automjete, motora, pjese kembimi si dhe oferta sherbimesh per automjete etj...
Threads
70
njoftime
70
Threads
70
njoftime
70

ofroj vende pune

njoftime pune, oferta pune per specialiste, punetore, ndihmesa, Freelancer, Home Working, internships etj..
Threads
110.9K
njoftime
110.9K
Threads
110.9K
njoftime
110.9K

oferta pune Premium

TOP Jobs
Threads
7.1K
njoftime
7.1K
Threads
7.1K
njoftime
7.1K

kerkoj vend pune

kerkoj pune, CV, kerkoj projekt, si dhe kerkesa per smart working, internship, Freelancer etj...
Threads
365
njoftime
366
Threads
365
njoftime
366

Kurse profesionale & Arsim

trajnime, kualifikime, seminare, bursa studimi, kurse shkollore dhe per gjuhe te huaja ...
Threads
4.4K
njoftime
4.4K
Threads
4.4K
njoftime
4.4K

Kompjutera & Laptop

PC, Notebook, Tablet, iPad, iPod, printer, fotokopje, skaner, software, hardware pjesë këmbimi etj..
Threads
401
njoftime
401
Threads
401
njoftime
401

Telefona & Smartphone

iPhone, celular, telefon etj...
Threads
139
njoftime
139
Threads
139
njoftime
139

TV & Multimedia

Televizorë, LED, Home Cinema, Beamer, DVD Video Player, Audio, Receiver, bokse...
Threads
35
njoftime
35
Threads
35
njoftime
35

Foto & Kamera

dhe aksesor
Threads
28
njoftime
28
Threads
28
njoftime
28

Elektro-shtepiake & Industriale

frigorifer, lavatriçe, soba, kondicionere...
Threads
137
njoftime
137
Threads
137
njoftime
137

Turizem & Paketa Turistike

pushime, udhetime, ekskursione, oferta & okazione
Threads
364
njoftime
364
Threads
364
njoftime
364

Turizem & Hotele & Apartamente me qera ditore

shtepi me qera afatshkurter, suita, vila, dhoma ne plazh, kamping, vende malore, kurative, apo edhe ne qytet...
Threads
1.5K
njoftime
1.5K
Threads
1.5K
njoftime
1.5K

Biznese & Shërbime

prezantoni biznesin, aktivitetin, sherbimet, produktet ...
Threads
4.6K
njoftime
4.6K
Threads
4.6K
njoftime
4.6K

Biznesi

shitje / qera aktiviteti, bashkpunime - partneritet, kooperacione, projekte - ide - investor ...
Threads
246
njoftime
246
Threads
246
njoftime
246

Tendera & Ankande & Ftesa per Oferte

prokurime private dhe publike, ankande, shprehje interesi, shpallje tenderash, Kuotime
Threads
276
njoftime
276
Threads
276
njoftime
276

Pajisje dhe aparatura mjekesore & klinike

pajisje diagnostikimi, kirurgjike, gjinekologjike, farmaceutike, dentare, fizioterapike, estetike, veterinare, software, aksesore
Threads
75
njoftime
75
Threads
75
njoftime
75

Mobilje

mobla & arredim për banesa, zyra, lokale, hotele...
Threads
232
njoftime
232
Threads
232
njoftime
232

Bicikleta

Mountainbike, Citybike, Trekkingbike, Roadbike, E-BIKE, pajisje & pjese kembimi...
Threads
106
njoftime
106
Threads
106
njoftime
106

Bebet dhe Femijet

veshje, karroca, lodra, artikuj ...
Threads
133
njoftime
133
Threads
133
njoftime
133

Libra & Muzike & Filma & Lojra

libra, fjalore, vegla muzokore, DvD, game...
Threads
27
njoftime
27
Threads
27
njoftime
27

Te ndryshme

oferta, mallra, sherbime, qe akoma nuk kane kategorin e tyre specifike
Threads
616
njoftime
616
Threads
616
njoftime
616

Faqe shqiptare në internet

promovoni faqe, Blog, fanpage
Threads
30
njoftime
30
Threads
30
njoftime
30

ADS

Back
Top