njoftime.com

Apartamente & Prona Imobiliare shtepi, banesa, vila, ambjente biznesi, dyqane, lokale, magazina, truall & Real Estate -> shitje-blerje-qera

Shtepi ne shitje

apartamente ne shitje - Objekte banimi rezidenciale, banesa, garsoniere, vila
Threads
43.8K
njoftime
43.8K
Threads
43.8K
njoftime
43.8K

Shtepi me qera

apartamente me qera - Objekte banimi rezidenciale, banesa, ndarje qeraje, garsoniere, vila
Threads
38.2K
njoftime
38.2K
Threads
38.2K
njoftime
38.2K

Ambjente biznesi ne shitje

Objekte biznesi komerciale - dyqane, zyre, lokal, bar-resorant, magazine, hotel, objekte industriale
Threads
6K
njoftime
6K
Threads
6K
njoftime
6K

Ambjente biznesi me qera

Objekte biznesi komerciale - dyqane, zyre, lokal, bar-resorant, magazine, hotel, objekte industriale
Threads
11.4K
njoftime
11.4K
Threads
11.4K
njoftime
11.4K

Truall

truall ne shitje, toke me qera, shesh ndertimi, toke bujqesore, pyll, ullishte
Threads
2.5K
njoftime
2.5K
Threads
2.5K
njoftime
2.5K

Kerkesa - per blerje, marrje me qera, nderrim

cdo lloj kerkese per ambjente banimi, biznesi, truall etj.. si dhe sherbime te ndryshme ne kete fushe
Threads
67
njoftime
67
Threads
67
njoftime
67
  • Jola.

Automjete & Motora & Mjete lundrimi & Rent a Car makina, furgona, kamione, autobus, traktore, motocikleta, skafe, makineri ndertimi, pjese kembimi

Makina & Autovetura

4x4, kabriolet, SUV / xhip, fuoristrada, karavan / portobagazh
Threads
1.9K
njoftime
1.9K
Threads
1.9K
njoftime
1.9K

Furgona & Kamiona & Autobus & Camper

Automjete pune, CADDY, mini-bus, kamioncina, kombi, Van, Transporter, Pick-Up, Trailer, vinca, makineri ndertimi, Rimorkjo etj...
Threads
74
njoftime
74
Threads
74
njoftime
74

Traktora & mekanika bujqësore

Ekskavatorë, kultivator, makineri mbjellje, vaditje, dezinfektimi, spërkatje, korrje, cisterna magazinimi, pjesë këmbimi
Threads
5
njoftime
5
Threads
5
njoftime
5

Motora

Scooter, motocikleta, Enduro, Chopper, Trike, Quad...
Threads
35
njoftime
35
Threads
35
njoftime
35

Mjete lundrimi & Marina

barka, Jetski, Skafe, Jahte si dhe mjete lundrimi pune dhe sportive ...
Threads
6
njoftime
6
Threads
6
njoftime
6

Rent a Car - Makina me qera

makina & motore & autobuse & makineri dhe automjete pune me qera
Threads
90
njoftime
90
Threads
90
njoftime
90

disqe & goma

Threads
15
njoftime
15
Threads
15
njoftime
15

mjete te aksidentuara

per pjese kembimi
Threads
1
njoftime
1
Threads
1
njoftime
1

Pjese kembimi & Aksesore & kerkesa per blerje

nderrim automjete, motora, pjese kembimi si dhe oferta sherbimesh per automjete etj...
Threads
72
njoftime
72
Threads
72
njoftime
72

ofroj vende pune

njoftime pune, oferta pune per specialiste, punetore, ndihmesa, Freelancer, Home Working, internships etj..
Threads
111.6K
njoftime
111.6K
Threads
111.6K
njoftime
111.6K

oferta pune Premium

TOP Jobs
Threads
7.2K
njoftime
7.2K
Threads
7.2K
njoftime
7.2K

kerkoj vend pune

kerkoj pune, CV, kerkoj projekt, si dhe kerkesa per smart working, internship, Freelancer etj...
Threads
370
njoftime
371
Threads
370
njoftime
371

Kurse profesionale & Arsim

trajnime, kualifikime, seminare, bursa studimi, kurse shkollore dhe per gjuhe te huaja ...
Threads
4.4K
njoftime
4.4K
Threads
4.4K
njoftime
4.4K

Kompjutera & Laptop

PC, Notebook, Tablet, iPad, iPod, printer, fotokopje, skaner, software, hardware pjesë këmbimi etj..
Threads
405
njoftime
405
Threads
405
njoftime
405

Telefona & Smartphone

iPhone, celular, telefon etj...
Threads
139
njoftime
139
Threads
139
njoftime
139

TV & Multimedia

Televizorë, LED, Home Cinema, Beamer, DVD Video Player, Audio, Receiver, bokse...
Threads
33
njoftime
33
Threads
33
njoftime
33

Foto & Kamera

dhe aksesor
Threads
24
njoftime
24
Threads
24
njoftime
24

Elektro-shtepiake & Industriale

frigorifer, lavatriçe, soba, kondicionere...
Threads
140
njoftime
140
Threads
140
njoftime
140

Turizem & Paketa Turistike

pushime, udhetime, ekskursione, oferta & okazione
Threads
380
njoftime
380
Threads
380
njoftime
380

Turizem & Hotele & Apartamente me qera ditore

shtepi me qera afatshkurter, suita, vila, dhoma ne plazh, kamping, vende malore, kurative, apo edhe ne qytet...
Threads
1.5K
njoftime
1.5K
Threads
1.5K
njoftime
1.5K

Biznese & Shërbime

prezantoni biznesin, aktivitetin, sherbimet, produktet ...
Threads
4.6K
njoftime
4.6K
Threads
4.6K
njoftime
4.6K

Biznesi

shitje / qera aktiviteti, bashkpunime - partneritet, kooperacione, projekte - ide - investor ...
Threads
255
njoftime
255
Threads
255
njoftime
255

Tendera & Ankande & Ftesa per Oferte

prokurime private dhe publike, ankande, shprehje interesi, shpallje tenderash, Kuotime
Threads
291
njoftime
291
Threads
291
njoftime
291

Pajisje dhe aparatura mjekesore & klinike

pajisje diagnostikimi, kirurgjike, gjinekologjike, farmaceutike, dentare, fizioterapike, estetike, veterinare, software, aksesore
Threads
87
njoftime
87
Threads
87
njoftime
87

Mobilje

mobla & arredim për banesa, zyra, lokale, hotele...
Threads
245
njoftime
245
Threads
245
njoftime
245

Bicikleta

Mountainbike, Citybike, Trekkingbike, Roadbike, E-BIKE, pajisje & pjese kembimi...
Threads
105
njoftime
105
Threads
105
njoftime
105

Bebet dhe Femijet

veshje, karroca, lodra, artikuj ...
Threads
132
njoftime
132
Threads
132
njoftime
132

Libra & Muzike & Filma & Lojra

libra, fjalore, vegla muzokore, DvD, game...
Threads
25
njoftime
25
Threads
25
njoftime
25

Te ndryshme

oferta, mallra, sherbime, qe akoma nuk kane kategorin e tyre specifike
Threads
633
njoftime
633
Threads
633
njoftime
633

Faqe shqiptare në internet

promovoni faqe, Blog, fanpage
Threads
32
njoftime
32
Threads
32
njoftime
32

ADS

Back
Top