Turizem & Paketa Turistike

pushime, udhetime, ekskursione, oferta & okazione

Filters

Tirane
𝐊𝐨𝐫𝐜𝐞-#𝐏𝐞𝐫𝐦𝐞𝐭-#𝐁𝐚𝐧𝐣𝐚𝐭 𝐞 𝐁𝐞𝐧𝐣𝐞𝐬, 𝟐 𝐝𝐢𝐭𝐞 €𝟔𝟗/𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐧! (Mëngjes) Tel:0696056944/0696153704 ​𝑯𝒐𝒕𝒆𝒍 𝑲𝒐𝒄𝒊𝒃𝒆𝒍𝒍𝒊 𝟒* 𝑷𝒐𝒐𝒍 & 𝑺𝑷𝑨, në qendër të Korçës...
Tirane
Tirane, ofroj City-tour Kroaci 𝐏𝐫𝐢𝐬𝐡𝐭𝐢𝐧𝐞-𝐏𝐞𝐣𝐞-𝐔𝐣𝐞𝐯𝐚𝐫 49 Euro 𝐏𝐫𝐢𝐬𝐡𝐭𝐢𝐧𝐞-𝐏𝐞𝐣𝐞-𝐔𝐣𝐞𝐯𝐚𝐫𝐚 𝐞 𝐃𝐫𝐢𝐧𝐢𝐭, 𝟐 𝐝𝐢𝐭𝐞, 𝐝𝐮𝐤𝐞 𝐟𝐢𝐥𝐥𝐮𝐚𝐫 𝐧𝐠𝐚 €𝟒𝟗/𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐧! (Mëngjes)...
Tirane
Tirane, ofroj City-tour Kroaci 𝐃𝐮𝐛𝐫𝐨𝐯𝐧𝐢𝐤-𝐊𝐨𝐭𝐨𝐫-𝐓𝐢𝐯𝐚 85 Euro #𝐃𝐮𝐛𝐫𝐨𝐯𝐧𝐢𝐤-𝐊𝐨𝐭𝐨𝐫-𝐓𝐢𝐯𝐚𝐭, 𝟐 𝐝𝐢𝐭𝐞, €85/𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐧 (Mëngjes & Darkë) Akomodimi në hotel me...
Tirane
Tirane, ofroj 𝐁𝐮𝐝𝐯𝐚-𝐓𝐢𝐯𝐚𝐭-𝐊𝐨𝐭𝐨𝐫, 𝟐 𝐝𝐢𝐭𝐞, 𝐝𝐮𝐤𝐞 𝐟&#1 𝐁𝐮𝐝𝐯𝐚-𝐓𝐢𝐯𝐚𝐭-𝐊𝐨𝐭𝐨𝐫, 𝟐 𝐝𝐢𝐭𝐞, 𝐝𝐮𝐤𝐞 𝐟𝐢𝐥𝐥𝐮𝐚𝐫 𝐧𝐠𝐚 €𝟔𝟗/𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐧! Datat e udhëtimit: •7-8, 14-15...
Tirane
Sole Travel & Tours, ju ofron konsulence dhe asistence per aplikime per viza si me poshte: #Visa #Turistike, #Familjare, #Biznesi, #Punesimi...
Tirane
Sole Travel, ju ofron konsulence per Ambasaden Gjermane! Vize pune Vize studenti Vize bashkimi familjar Vize ndihmes infermieri Vize mjeku...
Tirane
Sole Travel & Tours, ju ofron konsulence dhe asistence per aplikime per viza si me poshte: #Visa #Turistike, #Familjare, #Biznesi, #Punesimi...
Tirane
Vjenë dhe Pragë, 7 Ditë €299, Nisja më 21 Tetor dhe 24 Nëntor. Vizitohen: Pragë, Zagreb, Graz, Budapest, Beograd dhe Prishtinë. Fjetje: 2 net në...
Tirane
Napoli, Sorrento, Kapri, Amalfi, Salerno: 4 Ditë €349, Nisja më 13 Tetor. 4 Ditë €349, Nisja më 20 Tetor. Vizitohen: Napoli...
Tirane
Udhëtim në Pragë, 4 Ditë €369, Nisja më 18 Nëntor, 2 Dhjetor. Vizitohen: Pragë, Karlovy Vary dhe Kutna Hora. Fjetje: 3 net në Pragë. Mëngjeset në...
Tirane
Sa nete
3
Stamboll, Selanik, Sofje, 5 Ditë €159, Nisja më 11, 25 Tetor. Vizitohen: Stamboll, Selanik, Sofje. Fjetje: 2 net në Stamboll, 1 natë në Selanik...
Tirane
Udhëtim në Paris dhe Mynih, 7 ditë €399, Nisja më 27 Tetor. 7 ditë €399, Nisja më 24 Nëntor. Vizitohen: Paris, Zadar, Ljubljane, Salszburg...
Tirane
Udhëtim në Barcelonë, - 4 Ditë €389, Nisja më 19 Tetor. - 4 Ditë €449, Nisja më 26 Tetor. - 4 Ditë €359, Nisja më 3 Nëntor. - 4 Ditë €359...
Tirane
Mynih, Shtutgart, Nuremberg, 4 Ditë €399, Nisja më 27 Nëntor. Vizitohen: Mynih, Shtutgart, Nuremberg. Fjetje 2 Net në Mynih dhe 1 Natë në...
Tirane
Udhëtim në Stamboll, 3 Ditë €269, Nisja më 15, 20, 21, 22, 26, 27, 28, 29 Tetor, 2, 3, 4, 5, 9, 10, 11, 12, 16, 17, 18, 19, 23, 24, 25, 26, 27...
Tirane
MEDJUGORE – UJEVARAT E KRAVICES – MOSTAR –– 2 Ditë (1 Natë) Nisje 23 Shtator / 7, 21, Tetor VIZITOJME Mostar Medjugore Ujevarat e Kravices ...
Tirane
Paris dhe Disneyland, - 4 Ditë €599, Nisja më 29 Shtator, - 4 Ditë €529, Nisja më 13 Tetor, - 4 Ditë €519, Nisja më 27 Tetor, - 4 Ditë €499...
Tirane
Udhëtim në Kryeqytetet Skandinave, 5 Ditë €549, Nisja më 1, 22 Tetor. Vizitohen: Copenhagen, Malmo, Oslo, Stockholm, Gottenborg, Helsingborg...
Tirane
PARIS – AMSTERDAM – BRUKSEL – ROTERDAM – HAGE – DORTMUND — 5 Dite (4 Nete) Nisje 18 Shtator VIZITOJME Paris Bruksel Amsterdam Roterdam Hage...
Tirane
ALBEROBELLO - OTRANTO - TARANTO /Nisja: 08-09-2023 cMIMI 399 EURO DETAJET E TURIT DATE 6 TETOR CMIMI 299 EURO / OFERTA MOMENTALE Dita e...
Tirane
Përsëri me €299. - Pulia, Taka e Çizmes së Italisë, 4 Ditë €299, Nisja më 8 Shtator, 6 Tetor. Vizitohen: Bari, Polignano al Mare, Monopoli...
Tirane
𝐌𝐞𝐭𝐞𝐨𝐫𝐚-𝐊𝐚𝐥𝐥𝐚𝐛𝐚𝐤𝐚-𝐉𝐚𝐧𝐢𝐧𝐞, 𝟐 𝐝𝐢𝐭𝐞 €𝟔𝟎/𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐧! (Mëngjes) Datat e udhëtimit: • 2-3, 9-10, 16-17, 23-24 Shtator • 30 Shtator-1 Tetor - Nisje nga...
Tirane
Tirane, ofroj City-tour Kosove 𝐏𝐫𝐢𝐬𝐡𝐭𝐢𝐧𝐞-𝐏𝐞𝐣𝐞-𝐔𝐣𝐞𝐯𝐚𝐫 49 Euro 𝐏𝐫𝐢𝐬𝐡𝐭𝐢𝐧𝐞-𝐏𝐞𝐣𝐞-𝐔𝐣𝐞𝐯𝐚𝐫𝐚 𝐞 𝐃𝐫𝐢𝐧𝐢𝐭, 𝟐 𝐝𝐢𝐭𝐞, 𝐝𝐮𝐤𝐞 𝐟𝐢𝐥𝐥𝐮𝐚𝐫 𝐧𝐠𝐚 €𝟒𝟗/𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐧! (Mëngjes)...
Tirane
𝐕𝐚𝐥𝐛𝐨𝐧𝐞, 𝟐 𝐝𝐢𝐭𝐞, €𝟖𝟗/𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐧! (Mëngjes+Drekë+Darkë) ​𝑯𝒐𝒕𝒆𝒍 𝑭𝒖𝒔𝒉𝒂 𝒆 𝑮𝒋𝒆𝒔𝒆 Datat e udhëtimit: • 30-31 Gusht • 2-3, 6-7, 9-10, 13-14, 16-17...
Tirane
𝐓𝐡𝐞𝐭𝐡, 𝟐 𝐝𝐢𝐭𝐞, €𝟕𝟗/𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐧! (Mëngjes+Drekë+Darkë) Akomodimi ne bujtinë €79/person Akomodimi ne Shtëpizë Druri, €95/person Datat e udhëtimit: •...
Tirane
𝐁𝐮𝐝𝐯𝐚-𝐓𝐢𝐯𝐚𝐭-𝐊𝐨𝐭𝐨𝐫, 𝟐 𝐝𝐢𝐭𝐞, 𝐝𝐮𝐤𝐞 𝐟𝐢𝐥𝐥𝐮𝐚𝐫 𝐧𝐠𝐚 €𝟔𝟗/𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐧! ​ Datat e udhëtimit: • 16-17, 23-24 Shtator •30 Shtator- 1 Tetor 𝑯𝒐𝒕𝒆𝒍 𝑨𝒏𝒊𝒕𝒂 𝟑*...
Tirane
Sa nete
1
𝐌𝐨𝐬𝐭𝐚𝐫-𝐌𝐞𝐝𝐣𝐮𝐠𝐨𝐫𝐣𝐞-𝐔𝐣𝐞𝐯𝐚𝐫𝐚 𝐊𝐫𝐚𝐯𝐢𝐜𝐚, 𝟐 𝐝𝐢𝐭𝐞 €𝟔𝟗/𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐧! (Mëngjes+ Darkë) Datat e udhëtimit: • 2-3, 9-10, 16-17, 23-24 Shtator • 30 Shtator-1...
Tirane
Sa nete
3
Romë dhe Firence, 4 Ditë €369, Nisja më 15 Shtator dhe 4 Ditë €389, Nisja më 22 Shtator. Vizitohet: Romë, Firence. Fjetje: 2 net në Romë dhe 1...
Tirane
Sa nete
3
Udhëtim në Vjenë, 4 Ditë €429, Nisja më 23 Shtator. Vizitohet: Vjenë. Fjetje: 3 net në Vjenë. Mëngjeset në Hotel. Fluturimi Tiranë - Vjenë -...
Tirane
Udhëtim në Kryeqytetet Skandinave, 5 Ditë €549, Nisja më 1 Tetor. Vizitohen: Copenhagen, Malmo, Oslo, Stockholm, Gottenborg, Helsingborg...
Back
Top