Turizem & Paketa Turistike

pushime, udhetime, ekskursione, oferta & okazione

Filters

Tirane
Mynih, Shtutgart, Nuremberg, 4 Ditë €399, Nisja më 27 Nëntor. Vizitohen: Mynih, Shtutgart, Nuremberg. Fjetje 2 Net në Mynih dhe 1 Natë në...
Tirane
All Inclusive në Korfuz, - 3 Ditë €119, më 27 Tetor. - 3 Ditë €119, më 3 Nëntor. - 3 Ditë €119, më 10 Nëntor. - 3 Ditë €119, më 17 Nëntor. -...
Tirane
Kolashin Bianca Resort & SPA 25 Nentor 127€ 3 Dite 8 & 15 Dhjetor 112€ 3 Dite Krishtlindjet! 198€ 3 Dite Transporti Extra: 25€ Nisje: 25...
Tirane
Sa nete
7
#Tur në #Dubai dhe #Abu Dhabi dhe Tur në Indi, 8 Ditë €1399, Nisja më 6 Mars. Tel:0696153704/04230668 Vizitohen: - Dubai dhe Abu Dhabi në...
France
France, ofroj City-tour France 🎡 𝐃𝐈𝐒𝐍𝐄𝐘𝐋𝐀𝐍𝐃 & 𝐏𝐀𝐑𝐈𝐒 🏃 549 Euro 𝐃𝐈𝐒𝐍𝐄𝐘𝐋𝐀𝐍𝐃 & 𝐏𝐀𝐑𝐈𝐒 NXITONI 10 VENDET E FUNDIT !!!! 24 Nentor 549€ -- 4 Dite...
Tirane
Udhëtim në Paris 4 ditë Nisje Datë: 17 Nentor 429 €/p Nisje Datë: 25 Nentor 449 €/p Program me Avion & Guide Në pagesë përfshihen: 1...
Tirane
𝐃𝐈𝐒𝐍𝐄𝐘𝐋𝐀𝐍𝐃 & 𝐏𝐀𝐑𝐈𝐒 24 - 29 Nentor! Grupe te konfirmuara me #Avion & #Guide + shëtitje në Paris + bileta ne Disneyland dhe mbrëmje magjike 24...
Tirane
Festat e Nëntorit Budva Kotor Dubrovnik Tivat Kolashin Avala Resort Spa 4* 99€ HB Splendid Resort Spa 5* 110€ BB Bianca Resort Spa 4*+ 125€...
Tirane
Sa nete
1
8 VENDET E FUNDIT!!!!! Ndeshja Moldavi Vs Shqiperi - 2 dite Nisja 16 - 17 Nentor €749 Udhëtim me guide dhe Avion Në çmimi përfshihen...
Tirane
Splendid Resort 5* Per Festat e Nentorit ​110 euro personi + 2 Femije Falas 3 Pishina Dimerore per femijet + 1 Pishine Dimerore Olimpike per...
Tirane
8 VENDET E FUNDIT!!!!! Ndeshja Moldavi Vs Shqiperi - 2 dite Nisja 16 - 17 Nentor €749 Udhëtim me guide dhe Avion Në çmimi përfshihen...
Tirane
Vjenë dhe Pragë, 7 Ditë €299, Nisja më 24 Nëntor. Vizitohen: Pragë, Karlovy Vari, Vjenë, Dubrovnik, Split, Zagreb, Graz, Budapest, Beograd dhe...
Tirane
Udhëtim në Paris dhe Mynih, 7 ditë €399, Nisja më 24 Nëntor. Vizitohen: Paris, Zadar, Ljubljane, Salszburg, Mynih, Gjenevë, Milano. Fjetje 2...
Tirane
Strasburg dhe Zyrih, 7 Ditë €369, Nisja më 24 Nëntor. Vizitohen: Zagreb, Ljubljanë, Mynih, Shtutgart, Karlsruhe, Baden - Baden, Strasburg, Colmar...
Tirane
Sa nete
2
All Inclusive në Korfuz, - 3 Ditë €119, më 27 Tetor. - 3 Ditë €119, më 3 Nëntor. - 3 Ditë €119, më 10 Nëntor. - 3 Ditë €119, më 17 Nëntor. -...
Tirane
S UDHETIME 4-5 DITORE ME AUTOBUS DHE GUIDE • VJENE-BUDAPEST-BEOGRAD 5 DITE 269 EURO • SELANIK-STAMBOLL-SOFJE 5 DITE 159 EURO •...
Tirane
Zyrih, Gjenevë dhe Bazel, 4 Ditë €379, Nisja më 10 Nëntor. 4 Ditë €439, Nisja më 26 Nëntor. Vizitohen: Zyrih, Lucernë, Bernë, Bazel, Lozanë...
Tirane
Sole Travel ju ofron konsulence dhe asistence per aplikime per viza si me poshte: Visa #Turistike, #Familjare, #Biznesi,#Punesimi, #Studimi etj...
Tirane
Sole Travel ju ofron #konsulence dhe #asistence per #aplikime per #viza si me poshte: Visa #Turistike, #Familjare, #Biznesi,#Punesimi, #Studimi...
Tirane
Familja sapo u pajise, me vize turistike Angleze! Eja dhe ti apliko! Vize turistike, biznesi, familjare, pune, studenti, konference...
Tirane
Jeni te interesuar per vize Kanadeze?! Eja dhe ti apliko! Cdo vize ka tarfie te ndryshme Turistike, Studenti, Biznesi, Bashkimi Familjar...
Tirane
𝐊𝐨𝐫𝐜𝐞-#𝐏𝐞𝐫𝐦𝐞𝐭-#𝐁𝐚𝐧𝐣𝐚𝐭 𝐞 𝐁𝐞𝐧𝐣𝐞𝐬, 𝟐 𝐝𝐢𝐭𝐞 €𝟔𝟗/𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐧! (Mëngjes) Tel:0696056944/0696153704 ​𝑯𝒐𝒕𝒆𝒍 𝑲𝒐𝒄𝒊𝒃𝒆𝒍𝒍𝒊 𝟒* 𝑷𝒐𝒐𝒍 & 𝑺𝑷𝑨, në qendër të Korçës...
Tirane
Tirane, ofroj City-tour Kroaci 𝐏𝐫𝐢𝐬𝐡𝐭𝐢𝐧𝐞-𝐏𝐞𝐣𝐞-𝐔𝐣𝐞𝐯𝐚𝐫 49 Euro 𝐏𝐫𝐢𝐬𝐡𝐭𝐢𝐧𝐞-𝐏𝐞𝐣𝐞-𝐔𝐣𝐞𝐯𝐚𝐫𝐚 𝐞 𝐃𝐫𝐢𝐧𝐢𝐭, 𝟐 𝐝𝐢𝐭𝐞, 𝐝𝐮𝐤𝐞 𝐟𝐢𝐥𝐥𝐮𝐚𝐫 𝐧𝐠𝐚 €𝟒𝟗/𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐧! (Mëngjes)...
Tirane
Tirane, ofroj City-tour Kroaci 𝐃𝐮𝐛𝐫𝐨𝐯𝐧𝐢𝐤-𝐊𝐨𝐭𝐨𝐫-𝐓𝐢𝐯𝐚 85 Euro #𝐃𝐮𝐛𝐫𝐨𝐯𝐧𝐢𝐤-𝐊𝐨𝐭𝐨𝐫-𝐓𝐢𝐯𝐚𝐭, 𝟐 𝐝𝐢𝐭𝐞, €85/𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐧 (Mëngjes & Darkë) Akomodimi në hotel me...
Tirane
Tirane, ofroj 𝐁𝐮𝐝𝐯𝐚-𝐓𝐢𝐯𝐚𝐭-𝐊𝐨𝐭𝐨𝐫, 𝟐 𝐝𝐢𝐭𝐞, 𝐝𝐮𝐤𝐞 𝐟&#1 𝐁𝐮𝐝𝐯𝐚-𝐓𝐢𝐯𝐚𝐭-𝐊𝐨𝐭𝐨𝐫, 𝟐 𝐝𝐢𝐭𝐞, 𝐝𝐮𝐤𝐞 𝐟𝐢𝐥𝐥𝐮𝐚𝐫 𝐧𝐠𝐚 €𝟔𝟗/𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐧! Datat e udhëtimit: •7-8, 14-15...
Tirane
Sole Travel & Tours, ju ofron konsulence dhe asistence per aplikime per viza si me poshte: #Visa #Turistike, #Familjare, #Biznesi, #Punesimi...
Tirane
Sole Travel, ju ofron konsulence per Ambasaden Gjermane! Vize pune Vize studenti Vize bashkimi familjar Vize ndihmes infermieri Vize mjeku...
Tirane
Sole Travel & Tours, ju ofron konsulence dhe asistence per aplikime per viza si me poshte: #Visa #Turistike, #Familjare, #Biznesi, #Punesimi...
Tirane
Vjenë dhe Pragë, 7 Ditë €299, Nisja më 21 Tetor dhe 24 Nëntor. Vizitohen: Pragë, Zagreb, Graz, Budapest, Beograd dhe Prishtinë. Fjetje: 2 net në...
Back
Top