PDA

Trego pamjen e plotė tė : Biznese & ShėrbimePages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 [69] 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89

 1. Tirane, - Sherbime Fiskale & Kontabilitet
 2. Fushe Kosove, - Finanz- und Investmentgesellschaft
 3. Tirane, ofrohet SHERBIME FINANCIARE DHE KONTABILITETI
 4. website e programe 149 EUR per bar,restorant,hotele,dyqane,farmaci
 5. Fier, Ofroj sherbim financiar
 6. Tirane, - Formatizim, servis dhe mirmbajtje kompjutera
 7. Tirane, Ofroj Sherbime Kontabiliteti
 8. Tirane, - Ofroj sherbimin e licensuar si "Ekspert privat zjarrefikes"
 9. Tirane,ofrojme sherbime kontabiliteti
 10. Tirane, - Paketat e Sigurimit Ligjor
 11. Tirane, - Dokumente ligjore online/ Kontrata
 12. Tirane, - Editim profesional Videosh
 13. Tirane, - Ofroj sherbim IT/Servis Kompjuteri ne Tirane kudo ndodheni.
 14. Tirane, - Servis Per Playstation 3 PS 3 dhe Playstation 4 PS 4
 15. Tirane, - Menaxhim Per Biznese Dhe Figura Publike ne Instagram
 16. Shqiperi, - sherbime kontabiliteti
 17. Tirane, Ofrohet sherbim Ekonomiste
 18. Pajisje per pasticeri dhe furra buke
 19. Tirane, - Ofrojme me Ēmime Ekonomike Punime te Ndryshme ne Ndertim
 20. Tirane, - kerkoj leke me perqindje interesi .me letra gjithcka.
 21. Lushnje, - Cisterne gazi
 22. Tirane, - Ofroj sherbime perkthimi zyrtare ne Frengjisht ose Anglisht
 23. Tirane, - Inxhinier Privat
 24. Ndertim dhe Rikonstruksion objektesh te ndryshme (Pallate, rruge, ura) prodhim dhe tregetim inertesh dhe lende drusore
 25. Transport mallrash Angli - Shqiperi dhe anasjelltas
 26. Tirane, - OFROJ,RIKONSTRUKSIONE,DHE PUNIME TE NDRYSHME NE NDERTIM
 27. Tirane, - Shiten veshje Zara per femra
 28. Ofrojme sherbime ekonomie
 29. Tirane, - Sherbime Juridike
 30. Tirane, - Sherbime juridike me pagesa minimale
 31. Tirane, Ofroj Licence Inxhinieri me qera
 32. Tirane, Royal Pawn Shop eshte biznesi me i ri ne fushen e financimit me kolateral (hua me garanci)
 33. Tirane, - Punime DURALUMIN DHE PLASTIKE
 34. Tirane, ofroj Sherbim Taksie 24 ore
 35. Tirane, - Certifikate CKP per transport me qera
 36. Tirane, Ofrojmė mirėmbajtjeje rrjetesh sociale
 37. Tirane, - Ofroj sherbimin e deklarime online per bizneset (me/pa TVSH)
 38. Studime jashte vendit, keshillim & asistence
 39. Tirane, Bejme punime Suvatime, Grafiato, Fino, Kapot, Kartonxhes, Bojaxhi
 40. Tirane, Ofrojme Sherbime Hidraulike dhe Elektrike
 41. Tirane, - Graphic Designer
 42. Tirane, -KONSULENCE PER BURIME NJEREZORE
 43. Durres, Ofrohen sherbime konsulence per prokurime publike
 44. Tirane, Ofrohet licence per projeke elektrike civile dhe industriale.
 45. Tirane, ofrojme punime te ndryshme ne graphic design
 46. Paisje Inoksi per Bar Restorant guzhina banak frigorifer etj
 47. Tirane, - rikonstruksione,sistem kapot,punime gipsi,punime mermeri etj
 48. Tirane, - Aksesore.al ofron aksesore te ndryshem per telefona
 49. Tirane, ofrohet License Ing. elektrik
 50. Tirane, - Ekspert Privat Zjarrfikės