Tendera & Ankande & Ftesa per Oferte

prokurime private dhe publike, ankande, shprehje interesi, shpallje tenderash, Kuotime

Filters

Tirane
ISLAMIC RELIEF WORLDWIDE Rr:Gjergji Legisi godina 90 ngjitur me Adidas , Laprake , Tirana, Albania Tel: 0677033379 Procurement@islamicrelief.al...
Tirane
Fondacioni “Islamic Relief Worldwide” e ka zanafillën në Shqipëri ne vitin 1991. Islamic Relief- Albania office është rregjistruar si një...
Tirane
Tiranë më, 18.08.2023 FTESË PËR OFERTË ME OBJEKT: KONSULENCË PËR RISHIKIMIN DHE PËRDITËSIMIN E MANUALIT FINANCIAR DHE PËRSHTATJA ME POLITIKAT...
Tirane
Terms of Reference External Expert(s) to develop a cost calculation mechanism for foster care service in Albania SOS Children’s Villages Albania...
Shqiperi
FTESË PËR OFERTË Emri: Qendra Kombëtare për Shërbime Komunitare Adresa: Rruga “Isa Boletini”,Pallati “Planet –...
Tirane
FTESË PËR OFERTË Emri: Qendra Kombëtare për Shërbime Komunitare Adresa: Rruga “Isa Boletini”,Pallati “Planet –...
Tirane
Tiranë, ftesë për ofertë “Blerje pajisjesh mjeksore” Fondacioni “Islamic Relief Worldwide” e ka zanafillën në Shqipëri në vitin 1991. Islamic...
THIRRJE PËR KUOTIM PËR SHËRBIME DHE PRODUKTE VJETORE (2023-2024) Thirrje për kuotim në tendera vjetorë (2023-2024) për shërbime të listuara si në...
Kacanik
NJOFTIM - KËRKESË PËR OFERTË Hani i Elezit, 05.07.2023 Titulli: FURNIZIM DHE NDËRTIMI I FERMËS PËR MAJMËRI TE VIÇAVE AUTORITETI KONTRAKTUES...
Tirane
Thirrje për vlerësues projekti (individe/kompani) Diakonia Agapes është zyra sociale, zhvilluese dhe e emergjencës e Kishës Orthodhokse...
Back
Top