Tendera & Ankande & Ftesa per Oferte

prokurime private dhe publike, ankande, shprehje interesi, shpallje tenderash, Kuotime

Filters

Tirane
FTESË PËR OFERTË Emri: Qendra Kombëtare për Shërbime Komunitare Adresa: Rruga “Isa Boletini”,Pallati “Planet –...
Tirane
Tiranë, më 17.11.2023 FTESË PËR OFERTË Objekti: “ Blerje pajisje elektroshtëpiake” Shoqata SOS Fshatrat e Fëmijëve Shqipëri është një...
Tirane
Consultant to support Farmers in preparing and submitting applications for agro-environment measures and/or organic farming to the AZHBR...
Terms of Reference for Expert in Development of ADAD Malore website E-mail:adad.malore@gmail.com
Tirane
Expert to Conduct Tailor-Made Training on Climate Change, Challenges, Impacts on Agriculture, and Strategies to Enhance Resilience for Farmers...
World Vision International is a Christian, Community-based and Child-Focused organization working in 100 countries around the world, serving and...
World Vision International is a Christian, Community-based and Child-Focused organization working in 100 countries around the world, serving and...
Tirane
FTESË PËR OFERTË Emri: Qendra Kombëtare për Shërbime Komunitare Adresa: Rruga “Isa Boletini”,Pallati “Planet –...
Shqiperi
World Vision Albania ka shpallur tenderin per blerje Karburanti NR#445494. Te gjitha kompanive te cilat jane te interesuara, I lutemi te...
Tirane
FTESË PËR OFERTË Emri: Qendra Kombëtare për Shërbime Komunitare Adresa: Rruga “Isa Boletini”,Pallati “Planet –...
Tirane
FTESË PËR OFERTË Emri: Qendra Kombëtare për Shërbime Komunitare Adresa: Rruga “Isa Boletini”,Pallati “Planet –...
Tirane
FTESË PËR OFERTË Emri: Qendra Kombëtare për Shërbime Komunitare Adresa: Rruga “Isa Boletini”,Pallati “Planet –...
Tirane
FTESË PËR OFERTË Emri: Qendra Kombëtare për Shërbime Komunitare Adresa: Rruga “Isa Boletini”,Pallati “Planet –...
Tirane
Tiranë më, 11.10.2023 FTESË PËR OFERTË, ME OBJEKT: BLERJE PAJISJE ELEKTRONIKE - TABLETA SMART SOS Fshatrat e Fëmijëve Shqipëri është një...
Tirane
FTESË PËR OFERTË Emri: Qendra Kombëtare për Shërbime Komunitare Adresa: Rruga “Isa Boletini”,Pallati “Planet –...
Tirane
Tiranë me, 22.09.2023 FTESË PËR OFERTË ME OBJEKT: LYERJE, RIKONSTRUKSIONE DHE PUNIME ELEKTRIKE NË SOS FSHATRAT E FËMIJËVË SHQIPËRI Shoqata...
Tirane
FTESË PËR OFERTË Emri: Qendra Kombëtare për Shërbime Komunitare Adresa: Rruga “Isa Boletini”,Pallati “Planet –...
Tirane
FTESË PËR OFERTË Emri: Qendra Kombëtare për Shërbime Komunitare Adresa: Rruga “Isa Boletini”,Pallati “Planet –...
Tirane
ISLAMIC RELIEF WORLDWIDE Rr: Gjergji Legisi godina 90 ngjitur me Adidas , Laprake , Tirana, Albania Tel: 0677033379 Procurement@islamicrelief.al...
Tirane
ISLAMIC RELIEF WORLDWIDE Rr. Rr. “Gjergji Legisi”, Ndertesa nr.90, Njitur me magazinat e Adidas Laprake , Tiranë Albania Tel: 0677033379...
Tirane
ISLAMIC RELIEF WORLDWIDE Rr: Gjergji Legisi godina 90 ngjitur me Adidas , Laprake , Tirana, Albania Tel: 0677033379 Procurement@islamicrelief.al...
Tirane
ISLAMIC RELIEF WORLDWIDE Rr. “Gjergji Legisi”, Ndertesa nr.90, Njitur me magazinat e Adidas Laprake , Tiranë Albania Fondacioni “Islamic Relief...
Tirane
ISLAMIC RELIEF WORLDWIDE Rr. “Gjergji Legisi”, Ndertesa nr.90, ngjitur me magazinat e Adidas Laprake , Tiranë, Albania Tel: 0677033379...
Tirane
Tiranë më, 14.09.2023 FTESË PËR OFERTË ME OBJEKT: DIZAJN DHE PRINTIM KARTOLINASH SOS Fshatrat e Fëmijëve Shqipëri është një organizatë...
Tirane
Expert in drafting and delivery of the training program for Amaro-Drom Executive Board and key representative of General Assembly on topics...
Tirane
ISLAMIC RELIEF WORLDWIDE Rr: Gjergji Legisi godina 90 ngjitur me Adidas , Laprake , Tirana, Albania Tel: 0677033379 Procurement@islamicrelief.al...
Tirane
Tiranë, ftesë për ofertë “Blerje pajisjesh mjeksore” Fondacioni “Islamic Relief Worldwide” e ka zanafillën në Shqipëri në vitin 1991. Islamic...
Tirane
ISLAMIC RELIEF WORLDWIDE Rr:Gjergji Legisi godina 90 ngjitur me Adidas , Laprake , Tirana, Albania Tel: 0677033379 Procurement@islamicrelief.al...
Tirane
Fondacioni “Islamic Relief Worldwide” e ka zanafillën në Shqipëri ne vitin 1991. Islamic Relief- Albania office është rregjistruar si një...
Back
Top