• Publikoni online Ftesat për Oferta - Kërkesa - Prokurime - Ankande - Tendera...

Tirane
cover_tender_request_proposal.jpg


Sikur të kishte një vend, ku të thoshe cfarë të duhet dhe ofertat nga bizneset të vinin direkt?!

Të nderuar punonjës dhe specialistë të prokurimeve dhe blerjeve, drejtues të biznesit, sektorit privat, organizatave jo qeveritare etj...
dëshirojmë t´ju informojmë mbi mundësinë që ofron Platforma: www.njoftime.com
me rubrikën Tendera, në lidhje me publikimet e: Ftesave për Oferta, Kërkesave, Ankandeve, Prokurimeve publike etj....

Krahas publikimit në gazeta dhe shtyp, publikimi edhe në internet sjell përparësitë e veta,
sepse:
Ftesa juaj për ofertë lexohet: edhe nga ato dhjetëra – qindra firma lokale dhe ndërkombëtare, brenda dhe jashtë vendit,
që nuk lexojnë dot rregullisht shtypin, si dhe nga dhomat e industrisë dhe tregëtisë ndërkombëtare dhe specialistëve të tyre,
pra edhe rezonanca për ofertën tuaj është më e madhe.

Ju mundeni shumë lehtë ta publikoni ofertën edhe në gjuhë të tjera si për shembull anglisht, italisht etj..
Ju mundeni ta bëni vetë publikimin në mënyrë të pavarur, ta redaktoni, ndryshoni apo ta shuani,
brenda pak sekondave, po aq kollaj si në një dokument në Word.
Në rast se nuk keni kohë, atëher operatori tanë ju vijn në ndihmë, mjafton një telefonatë / email.

Duke shfrytëzuar teknologjinë dhe mundësinë e re, ju ulni kostot e publikimit në minimum,
rrisni numërin e ofruesëve dhe transparencën.
Rrisni mbi te gjitha shanset per të gjetur subjektet më optimale në kualitet dhe cmim!

Me bindjen se ju sjellim një mundësi të re, ju urojmë puna e mbarë!
Për çdo pyetje apo paqartësi, ju vjen në ndihmë, oferta@njoftime.com | +355 69 33 27 078
 


Contact WhatsApp
Back
Top