kerkoj vend pune

kerkoj pune, CV, kerkoj projekt, si dhe kerkesa per smart working, internship, Freelancer etj...

Filters

Shqiperi
Tipi
 1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
 1. Arkitekture
Gjuha
 1. anglisht
Eksperienca
vetem me eksperience
Dimension HR po kërkon të rekrutoj profesionistë në pozicionin vakant Menaxher i Departamentit të Marëdhënies me Klientët (Profili Arkitekt), për...
Tirane
Tipi
 1. part time
Fusha | Profili i punes
 1. Ekonomist-Financier/e
Gjuha
 1. anglisht
 2. italisht
 3. spanjisht
Eksperienca
vetem me eksperience
Përgatitja e Pasqyrave Financiare: Hartimi i bilancit, pasqyrës së të ardhurave dhe pasqyrës së fluksit të parasë. Sigurimi i saktësisë dhe...
Tirane
Tipi
 1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
 1. Perkthim | Interpret
Gjuha
 1. kineze
Eksperienca
vetem me eksperience
Ofroj sherbim,perkthime te gjuhes kineze (perfshire dhe perkthime kur vijne inxhinjere kineze per montim makineri dhe linja prodhimi te ndryshme e...
Tirane
Tipi
 1. part time
 2. Hybrid working = zyre + remote
Fusha | Profili i punes
 1. Ekonomist-Financier/e
Pershndetje Jam Eksperte Fiskale Interesohem te mbaj Biznese te vogla -mesme -Sh,p,k Ofrojme sherbimet Finance/Kontabiliteti si me poshte: -...
Tirane
Tipi
 1. remote | smartworking nga shtepia
Fusha | Profili i punes
 1. Data Entry
Gjuha
Eksperienca
me dhe pa eksperience
Jam i interesuar te punoj nga shtepia ne disiplina te ndryshme si - data entry - titrues - photo editor - audio editor (per dublime etj) -...
Tirane
Tipi
 1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
 1. Elektricist
Eksperienca
me dhe pa eksperience
Adrenaline Shpk eshte nje kompani qe operon ne fushen IT dhe integrimit te sistemeve te sigurise/Fonise/Alarmit ndaj zjarrit/Rrjetave kompjuterike...
Tirane
Tipi
 1. part time
Fusha | Profili i punes
 1. Ekonomist-Financier/e
 2. Finance-Specialist | Banke / Sigurime
 3. Kontabilitet | Audit
Ofroj sherbimin si Ekonomiste Part time Per te gjitha bizneset e vogla/te mesme dhe shpk qe kerkojne ekonomiste part time mbasdite ose online nga...
Tirane
Tipi
 1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
 1. Dizajn / Webdizajn / Grafik
Eksperienca
vetem me eksperience
Tirane, ofroj punime ose te punesohem Graphic Designer. Kam punuar per shume kohe ne studio reklamash dhe ne kompani te njohura. Punoj ne...
Tirane
Tipi
 1. Freelancer | me projekt
Fusha | Profili i punes
 1. Informatike | Programim
Gjuha
 1. anglisht
Eksperienca
vetem me eksperience
Attention: Entrepreneurs and managers who need to make data-driven decisions Are you having trouble understanding your company's data? Do you...
Sarande
Tipi
 1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
 1. Kuzhinier/e & ndihmes
Gjuha
 1. Gjuha?
Eksperienca
vetem me eksperience
Kuzhinier per menu tradicionale me aftësi te mira organizative dhe fleksibel; Dëshmi kualifikimi në gastronomi dhe/ose përvojë pune; Përvojë pune...
Tirane
Tipi
 1. Freelancer | me projekt
Fusha | Profili i punes
 1. Marketing-online | Social Media | SEO
Kerkoj pune si content ne rrjete sociale. Pa eksperienc pune por i afte per ta zhvilluar biznesin tuaj,gjithashtu mundesoj adres tiktok me...
Tirane
Tipi
 1. part time mbasdite
Fusha | Profili i punes
 1. Menaxhim
Gjuha
 1. anglisht
Eksperienca
Jam ing.Mekanik Disponoj Liçensen e ÇKP(Transporte) & DAP(Servise). . Deshmi Aftesie Profesionale per Pergjegjesin Teknik te Autoriparimit...
Tirane
Tipi
 1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
 1. Informatike | Programim
Eksperienca
vetem me eksperience
Instant.al Digital Agency kërkon 2 persona per Wordpres Developer Detyrat: Zhvillimi i faqeve te internetit me wordpress Zhvillimi i faqeve te...
Tirane
Tipi
 1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
 1. Banakier | Kamarier
Gjuha
 1. anglisht
 2. italisht
 3. frengjisht
 4. greqisht
Eksperienca
vetem me eksperience
kerkoj pune banakier me kohe te plote ose part time.kam eksperience mbi 25 vite ne fushen e hotelerise.korrekt,me etike pune dhe i perpikte me...
Tirane
Tipi
 1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
 1. Sherbim Klienti
Eksperienca
vetem me eksperience
urban caffe tek terminali lindor prane teg kerkon kamarier me experience. kushtet dhe paga te kenaqshme kush eshte i i nteresuar te na kontaktojn...
Tirane
Tipi
 1. me orar te plote
 2. part time mbasdite
Fusha | Profili i punes
 1. Call Center Operator/e
Gjuha
 1. gjermanisht
Eksperienca
ACC TIRANA - Nje Firme Gjermane ne Zemer te Tiranes! Nese e flet gjuhen Gjermane, eja punesohu tek ne! Ne operojme VETEM ne fushen e sondazheve...
Tirane
Tipi
 1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
 1. Shofer/e
Eksperienca
me dhe pa eksperience
Kompania "SONI-FISH, Markata e Peshkut" kerkon te punesoje shofer furgoni. Te kete patente tipi B Te interesuaret te kontaktojne ne nr e tel Nr...
Tirane
Tipi
 1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
 1. Informatike | Programim
 2. IT | TIK | Informatike Ekonomike
Gjuha
 1. anglisht
Requierements: MVVM Pattern/Clean Architecture; Familiarity with RESTful APIs; Knowledge of frameworks such as Retrofit, Glide, Dagger/Hilt...
Tirane
Tipi
 1. part time
 2. part time mbasdite
Fusha | Profili i punes
 1. Sanitare | Pastrim | Mirembajtje
Kerkoj pune si sanitare part-time, 3-4 ore ne dite per mirembajtjen dhe pastrimin e shtepive (edhe apartamenteve AirBnb), zyrave te vogla...
Tipi
 1. Internship | vend praktike
Fusha | Profili i punes
 1. Arkitekture
Gjuha
 1. anglisht
 2. italisht
 3. greqisht
Eksperienca
vetem me eksperience
Are you looking for a talented employee to work indipendently on drafting tasks for your projects? Proficiency in Autocad 2D Able to create...
Tirane
Tipi
 1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
 1. IT Teknike | Kompjutera
Eksperienca
vetem me eksperience
Kerkoi pune Part time per IT , jam me eksperienc 9 vjecare . Konfigurime dhe regullime te PC , Printerave , Video projektoreve , laptopve...
Tirane
Tipi
 1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
 1. Inxh. Mekanike | Mekatronik
Gjuha
 1. anglisht
Eksperienca
vetem me eksperience
Jam Inxhinier Mekanik i paisur me Deshmi Aftesie Profesionale per drejtues teknik te aktivitetit te autoriparimit me te gjashta piket. a) Riparim...
Durres
Tipi
 1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
 1. Administrate | Nenpunes
Eksperienca
vetem me eksperience
Kërkojm të punësojmë menjëherë Punonjës në profilin e mëposhtëm: Menaxher/e Shitjesh -Të dijë Italisht -Të ketë eksperiencë pune - Person serioz...
Tirane
Tipi
 1. Internship | vend praktike
Fusha | Profili i punes
 1. Ekonomist-Financier/e
 2. Finance-Specialist | Banke / Sigurime
Gjuha
 1. anglisht
Eksperienca
vetem me eksperience
ARDEX sh.p.k ne bashkepunim me HMS (Hospitality Management & Services) e cila operon në fushën e administrimit të ambienteve publike dhe private...
Durres
Tipi
 1. me orar te plote
 2. part time mbasdite
 3. part time fundjave
Fusha | Profili i punes
 1. Inxh. Elektrike | Elektronike
Gjuha
 1. anglisht
 2. italisht
Eksperienca
vetem me eksperience
Ofroj diplomen time ne Inxhinieri Elektrikene formen e qeraje mujore 300 Euro/muaj. Ofrohet per kompani qe i duhet nje drejtues teknik apo per...
Tirane
SELECT WATCHES KERKON TE PUNESOJE SHITESE, PAGA E KENAQESHME, TEG7 Kushtet: Preferohet me eksperience pune te meparshme Te jete person i...
Vlore
Tipi
 1. part time mbasdite
Fusha | Profili i punes
 1. Agjent shitje | Menaxhim shitje
Gjuha
 1. anglisht
 2. italisht
Kerkohen vajza promocioni per shitje biletash ne Vlore. Page baze + perqindje. Akomodim i siguruar dhe transport i siguruar. Per me teper...
Tirane
Tipi
 1. me orar te plote
Tirane, ofroj vend pune - LABORATOR ANALIZASH (PRANIM/PROCESIM) NJOFTIM PUNE Profili i kompanisë: GENIUS LAB eshte nje rrjet laboratorik me me...
Tirane
Tipi
 1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
 1. Hoteleri
Gjuha
 1. anglisht
 2. italisht
 3. frengjisht
 4. greqisht
Eksperienca
vetem me eksperience
kerkoj pune ne bar restorant catering etj. kam eksperienca 30vjet ne fushen e hotelerise ne pozicione te ndryshme kryesisht banakier kam punuar me...
Tirane
Tipi
 1. part time
 2. part time mbasdite
 3. part time fundjave
Fusha | Profili i punes
 1. Ekonomist-Financier/e
Eksperienca
vetem me eksperience
Kerkoj pune part time ( pasdite / fundjave ) ose remote (nga shtepia) per pozicionin e ekonomistes per biznesin tuaj ( Person fizik ose Biznes i...
Back
Top