ndertojm website
- Tirane
Krijojmë Website Profesionale për Biznesin Tuaj – Rritni Prezencën Online me Stil dhe Efikasitet! 
Në epokën dixhitale, një faqe interneti profesionale nuk është më një luks – është një domosdoshmëri.
Ne ofrojmë shërbime të personalizuara për ndërtimin e website-ve, të përshtatura për nevojat dhe objektivat e biznesit tuaj. Qoftë që sapo po filloni, apo kërkoni të përmirësoni prezencën tuaj ekzistuese, jemi këtu për t’ju ndihmuar të dalloheni në treg.
Çfarë ofrojmë:
Website të Dizajnuar me Kujdes – tërheqës, funksional dhe të lehtë për t'u naviguar
Përshtatje për Pajisje Mobile dhe Tableta – faqja juaj do të duket dhe funksionojë shkëlqyeshëm kudo
Integrim me Rrjetet Sociale – lidhje direkte me Instagram, Facebook, WhatsApp, etj.
SEO – Optimizim për Motorët e Kërkimit – që klientët t’ju gjejnë më lehtë në Google
Sisteme të Menaxhimit të Përmbajtjes (CMS) – për ta përditësuar faqen tuaj vetë, kur të doni
E-commerce / Dyqane Online – shitje direkte nga faqja juaj
Formularë kontakti, harta, blog, newsletter dhe më shumë
Siguri dhe Shpejtësi Maksimale – teknologji moderne, të përditësuara dhe të sigurta
Domen & Hosting (nëse nuk i keni ende)
Trajnim dhe Mbështetje Teknike pas Dorëzimit
Punojmë me:
Pse të na zgjidhni ne?
Sepse dëgjojmë me kujdes, punojmë me përkushtim dhe ofrojmë zgjidhje të personalizuara.
Qëllimi ynë nuk është vetëm të krijojmë një faqe – por të ndërtojmë një prezencë që sjell rezultate reale për ju.
Na kontaktoni sot për një konsultim falas!
Email: [klodindoci01@gmail.com]
WhatsApp / Viber: [+355699149691]
Web: [website]
Investoni në të ardhmen tuaj dixhitale – sepse klientët tuaj fillojnë kërkimin në internet!
Cel. : 0699149691

Në epokën dixhitale, një faqe interneti profesionale nuk është më një luks – është një domosdoshmëri.
Ne ofrojmë shërbime të personalizuara për ndërtimin e website-ve, të përshtatura për nevojat dhe objektivat e biznesit tuaj. Qoftë që sapo po filloni, apo kërkoni të përmirësoni prezencën tuaj ekzistuese, jemi këtu për t’ju ndihmuar të dalloheni në treg.

- Biznese lokale (parukeri, restorante, klinika, dyqane, etj.)
- Profesionistë të pavarur (avokatë, mjekë, arkitektë, dizajnerë, etj.)
- Freelancerë dhe artistë
- Organizata jo-fitimprurëse
- Blogerë dhe persona publikë
- Çdo ide ose projekt që kërkon një faqe serioze online!

Sepse dëgjojmë me kujdes, punojmë me përkushtim dhe ofrojmë zgjidhje të personalizuara.
Qëllimi ynë nuk është vetëm të krijojmë një faqe – por të ndërtojmë një prezencë që sjell rezultate reale për ju.

Investoni në të ardhmen tuaj dixhitale – sepse klientët tuaj fillojnë kërkimin në internet!
Cel. : 0699149691
Contact WhatsApp