• ndertojm website

Tirane
Krijojmë Website Profesionale për Biznesin Tuaj – Rritni Prezencën Online me Stil dhe Efikasitet! 🚀
Në epokën dixhitale, një faqe interneti profesionale nuk është më një luks – është një domosdoshmëri.
Ne ofrojmë shërbime të personalizuara për ndërtimin e website-ve, të përshtatura për nevojat dhe objektivat e biznesit tuaj. Qoftë që sapo po filloni, apo kërkoni të përmirësoni prezencën tuaj ekzistuese, jemi këtu për t’ju ndihmuar të dalloheni në treg.
💡 Çfarë ofrojmë:
✅ Website të Dizajnuar me Kujdes – tërheqës, funksional dhe të lehtë për t'u naviguar
✅ Përshtatje për Pajisje Mobile dhe Tableta – faqja juaj do të duket dhe funksionojë shkëlqyeshëm kudo
✅ Integrim me Rrjetet Sociale – lidhje direkte me Instagram, Facebook, WhatsApp, etj.
✅ SEO – Optimizim për Motorët e Kërkimit – që klientët t’ju gjejnë më lehtë në Google
✅ Sisteme të Menaxhimit të Përmbajtjes (CMS) – për ta përditësuar faqen tuaj vetë, kur të doni
✅ E-commerce / Dyqane Online – shitje direkte nga faqja juaj
✅ Formularë kontakti, harta, blog, newsletter dhe më shumë
✅ Siguri dhe Shpejtësi Maksimale – teknologji moderne, të përditësuara dhe të sigurta
✅ Domen & Hosting (nëse nuk i keni ende)
✅ Trajnim dhe Mbështetje Teknike pas Dorëzimit
🎯 Punojmë me:
  • Biznese lokale (parukeri, restorante, klinika, dyqane, etj.)
  • Profesionistë të pavarur (avokatë, mjekë, arkitektë, dizajnerë, etj.)
  • Freelancerë dhe artistë
  • Organizata jo-fitimprurëse
  • Blogerë dhe persona publikë
  • Çdo ide ose projekt që kërkon një faqe serioze online!
📈 Pse të na zgjidhni ne?
Sepse dëgjojmë me kujdes, punojmë me përkushtim dhe ofrojmë zgjidhje të personalizuara.
Qëllimi ynë nuk është vetëm të krijojmë një faqe – por të ndërtojmë një prezencë që sjell rezultate reale për ju.
📞 Na kontaktoni sot për një konsultim falas!
📧 Email: [klodindoci01@gmail.com]
📱 WhatsApp / Viber: [+355699149691]
🌍 Web: [website]
653a91f46f9b71afade96ea3_hero.png

Investoni në të ardhmen tuaj dixhitale – sepse klientët tuaj fillojnë kërkimin në internet!

Cel. : 0699149691

Contact WhatsApp
Back