Turizem & Paketa Turistike

pushime, udhetime, ekskursione, oferta & okazione

Filters

Vlore
Sa nete
1
Ofrojme udhetime turistike me anije dhe gomone ne ishullin e Sazanit dhe në plazhet e kaltra të Karaburunit. Rezervoni udhetimin tuaj me anijet...
Vlore
We offer boat tours and speed boat tours in Sazan island and Karaburun Peninsula. Very good service, amaizing places to visit, cristal blue...
Vlore
Ofrojme udhetime turistike me anije dhe gomone ne ishullin e Sazanit dhe në plazhet e kaltra të Karaburunit. Rezervoni udhetimin tuaj me anijet...
Vlore
Ofrojme udhetime turistike me anije dhe gomone ne ishullin e Sazanit dhe në plazhet e kaltra të Karaburunit. Rezervoni udhetimin tuaj me anijet...
Vlore
Ofrojme udhetime turistike me anije dhe gomone ne ishullin e Sazanit dhe në plazhet e kaltra të Karaburunit. Rezervoni udhetimin tuaj me anijet...
Vlore
Ofrojme udhetime turistike me anije dhe gomone ne ishullin e Sazanit dhe në plazhet e kaltra të Karaburunit. Rezervoni udhetimin tuaj me anijet...
Vlore
Ofrojme udhetime turistike me anije dhe gomone ne ishullin e Sazanit dhe në plazhet e kaltra të Karaburunit. Rezervoni udhetimin tuaj me anijet...
Vlore
Ofrojme udhetime turistike me anije dhe gomone ne ishullin e Sazanit dhe në plazhet e kaltra të Karaburunit. Rezervoni udhetimin tuaj me anijet...
Vlore
Ofrojme udhetime turistike me anije dhe gomone ne ishullin e Sazanit dhe në plazhet e kaltra të Karaburunit. Rezervoni udhetimin tuaj me anijet...
Vlore
Ofrojme udhetime turistike me anije dhe gomone ne ishullin e Sazanit dhe në plazhet e kaltra të Karaburunit. Rezervoni udhetimin tuaj me anijet...
Vlore
Ofrojme udhetime turistike me anije dhe gomone ne ishullin e Sazanit dhe në plazhet e kaltra të Karaburunit. Rezervoni udhetimin tuaj me anijet...
Vlore
Ofrojme udhetime turistike me anije dhe gomone ne ishullin e Sazanit dhe në plazhet e kaltra të Karaburunit. Rezervoni udhetimin tuaj me anijet...
Vlore
Ofrojme udhetime turistike me anije dhe gomone ne ishullin e Sazanit dhe në plazhet e kaltra të Karaburunit. Rezervoni udhetimin tuaj me anijet...
Vlore
www.boatripalbania.com eshte faqja më profesionale për udhetimet me anije, gomone, skafe dhe veliera ne gjithe bregdetin shqiptar. Cmimet me...
Vlore
www.boatripalbania.com eshte faqja më profesionale për udhetimet me anije, gomone, skafe dhe veliera ne gjithe bregdetin shqiptar. Cmimet me te...
Tirane
Korfuz, 6 ditë, fillon nga €455! All Inclusive 𝑯𝒐𝒕𝒆𝒍 𝑴𝒆𝒔𝒔𝒐𝒏𝒈𝒉𝒊 𝑩𝒆𝒂𝒄𝒉 𝑹𝒆𝒔𝒐𝒓𝒕 𝟒* Datat e udhëtimit: • 5-10 Korrik, €525 • 29 Gusht - 3 Shtator...
Tirane
𝐕𝐞𝐧𝐝𝐞𝐭 𝐞 𝐟𝐮𝐧𝐝𝐢𝐭 𝐋𝐞𝐟𝐤𝐚𝐝𝐚, 𝟑 𝐝𝐢𝐭𝐞, €𝟏𝟐𝟗/𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐧! 𝑯𝒐𝒕𝒆𝒍 𝑺𝒖𝒏𝒓𝒊𝒔𝒆 𝟑* (Mëngjes + Darkë) Data e udhëtimit •30 Qershor-2 Korrik - Nisje nga Tirana dhe...
Tirane
𝐋𝐞𝐟𝐤𝐚𝐝𝐚, 𝟔 𝐝𝐢𝐭𝐞, 𝐟𝐢𝐥𝐥𝐨𝐧 𝐧𝐠𝐚 €𝟑𝟑𝟓/𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐧 Hotel Sunrise 3* (Mëngjes) Hotel Tesoro 3* Superior (Mëngjes+Darkë) Data e udhëtimit: •9-14 Korrik...
Tirane
Udhëtime 3 ditore me autobus dhe guidë! 𝑺𝒂𝒓𝒂𝒏𝒅𝒆-𝑲𝒔𝒂𝒎𝒊𝒍 (Mëngjes+Darkë) Hotel Nertili 4* • 7-9, 14-16 Korrik €119/person • 21-23, 28-30 Korrik...
Tirane
Kaloni pushimet në Balmy Beach Resort Kemer ( Adults Only) Duke filluar nga €1100/person. PËR DATA SPECIFIKE KONTAKTONI OPERATORËT TANË Çmimi...
Tirane
Charter në BODRUM - Turqi! All Inclusive Nisja 06 Korrik, 7 Ditë -25% Bendis Beach Hotel 4* €595 -38% Dragut Point South Hotel 4* €615 -10% Ylken...
Tirane
Plazh ne DUBROVNIK – KOTOR – CANJ — All Inclusive / 3 Ditë (2 Netë) Nisje 16, 23, 30, Qershor / 7, 14, 21, 28, Korrik / 4, 11, 18, 25, Gusht / 1...
Tirane
Belvedere Hotel - 1170 eur familja 2 te rritur + 2 femije Data: 12 Korrik 6 net qendrimi Ne cmim perfshihet: 1. Akomodimi ne hotel per 6 nete...
Greqi
𝐕𝐞𝐧𝐝𝐞𝐭 𝐞 𝐟𝐮𝐧𝐝𝐢𝐭 𝐋𝐞𝐟𝐤𝐚𝐝𝐚, 𝟑 𝐝𝐢𝐭𝐞, 𝐝𝐮𝐤𝐞 𝐟𝐢𝐥𝐥𝐮𝐚𝐫 𝐧𝐠𝐚 €𝟏𝟐𝟗/𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐧! 𝑯𝒐𝒕𝒆𝒍 𝑺𝒖𝒏𝒓𝒊𝒔𝒆 𝟑* (Mëngjes + Darkë) 𝑯𝒐𝒕𝒆𝒍 𝑻𝒆𝒔𝒐𝒓𝒐 𝟑*𝑺 (Mëngjes + Darkë) Data e...
Tirane
Ekskursione cdo dite apo sherbim all inclusive zgjedhjen e beni ju! ZAKYNTHOS Strada Marina 4* - Me mengjes Duke filluar 379€ Zante royal...
Tirane
Ti zgjidh oferten sepse sherbimi All Inclusive dhe transporti eshte i siguruar! Monte Mare Hotel 4* - Cmimi 399€ Femija i pare ne moshen...
Tirane
LEFKADA 6 DITE QYTETET: LEFKADA, PARGA, JANINA! NGA 299 EURO < > DATAT E UDHETIMEVE : HOTEL TESORO 3*S HB...
Back
Top