Shtepi ne shitje

apartamente ne shitje - Objekte banimi rezidenciale, banesa, garsoniere, vila

Filters

Tirane
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
138 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 10
Cmimi Euro
300000
TEK ASL SUPER APARTAMENT 2+1+2 PER SHITJE! Ofrojme apartament 2+1+2 per shitje tek Rruga Kongresi i Manastirit, midis Oxhakut dhe Spitaleve tek...
Tirane
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
91 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 8
Cmimi Euro
215000
OFROJME SUPER APARTAMENT 2+1 PER SHITJE TEK VILA GOLD!! Shitet Apartament 2+1 – Vila Gold, Selvia Sipërfaqe: 91 m² Kati: i 8-ti (i fundit)...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Mine Peza
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
107 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 5
Cmimi Euro
268000
TEK MINE PEZA APARTAMENT 1+1 DHE NJE STUDIO PER SHITJE! SHITEN 2 APARTAMENTE 1+1 & 1 STUDIO – RR. MINE PEZA, TIRANË Përballë Komisariatit nr.3...
Dhermi - Palase
Location Rruga + Nr.
Dhermi
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
132 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 3
Cmimi Euro
295800
TEK KOMPLEKSI SANTORINI 2 NE DHERMI APARTAMENT 2+1 PER SHITJE! Në zemër të Dhërmiut, brenda kompleksit më të ri dhe modern Santorini 2, Square...
Tirane
Tipi
shtepi
Siperfaqja m²
210 m²
Nr dhoma
2+1
Cmimi Euro
100000
TEK TERMINALI JUG SHTEPI PRIVATE PER SHITJE! Shitet shtëpi private 1+1 tek “3-shi”, mbrapa Terminalit të Jugut – Tiranë Vendndodhja: Zonë e qetë...
Golem
Location Rruga + Nr.
Golem
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
78 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 3
Cmimi Euro
111000
NE GOLEM APARTAMENT 1+1 PER SHITJE! Apartament 1+1 për shitje me sipërfaqe totale 78 m², i pozicionuar në katin e 3-të të një ndërtese të re me...
Dhermi - Palase
Location Rruga + Nr.
Dhermi
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
179 m²
Nr dhoma
3+1
Kati
Kati 4
Cmimi Euro
428550
TEK KOMPLEKSI SANTORINI 2 NE DHERMI APARTAMENT 3+1 PER SHITJE! Në zemër të Dhërmiut, brenda kompleksit më të ri dhe modern Santorini 2, Square...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Liqeni i Farkes
Cmimi Euro
1
SMART HILLS RESIDENCE FARKE, APARTAMENTE DHE VILA PER SHITJE! SMART HILLS RESIDENCE – JETO ATY KU QETËSIA TAKON STILIN! Liqeni i Farkës – një...
Tirane
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
104 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 5
Cmimi Euro
124356
APARTAMENTE PER SHITJE NE REZIDENCEN MODERNE PLATINIUM II, PASKUQAN!! Në Residencën Platinium II, e cila ndodhet në Paskuqan, do të keni akses të...
Vlore
Location Rruga + Nr.
Shkolla e Marines, Vlores
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
113 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 10
Cmimi Euro
305100
NE VLORE APARTAMENT 2+1+2 ME PAMJE NGA DETI PER SHITJE! Në një nga zonat më të kërkuara dhe elitare të Vlorës, pranë Shkollës së Marinës, ofrohet...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Top Channel
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
106 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
127200
PRANE TOP CHANNEL APARTAMENT 2+1 PER SHITJE! Shitet Apartament 2+1 pranë Top Channel Lokacion perfekt, në një nga zonat më të kërkuara të...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Pazari i Ri
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
98 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 3
Cmimi Euro
250000
PRANE PAZARIT TE RI APARTAMENT 2+1 PER SHITJE! Apartament 2+1 për Shitje – Rruga Qemal Stafa, pranë Pazarit të Ri Në një nga zonat më të...
Dhermi - Palase
Location Rruga + Nr.
Dhermi
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
93 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
261600
TEK KOMPLEKSI SANTORINI 2 NE DHERMI APARTAMENT 1+1 PER SHITJE! Në zemër të Dhërmiut, brenda kompleksit më të ri dhe modern Santorini 2, Square...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Pazari i Ri
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
109 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 3
Cmimi Euro
277000
PRANE PAZARIT TE RI APARTAMENT 2+1+2 PER SHITJE! Apartament 2+1+2 për Shitje – Rruga Qemal Stafa, pranë Pazarit të Ri Në një nga zonat më të...
Tirane
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
78 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 6
Cmimi Euro
93336
APARTAMENTE PER SHITJE NE REZIDENCEN MODERNE PLATINIUM II, PASKUQAN!! Në Residencën Platinium II, e cila ndodhet në Paskuqan, do të keni akses të...
Dhermi - Palase
Location Rruga + Nr.
Dhermi
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
71 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
199700
TEK KOMPLEKSI SANTORINI 2 NE DHERMI APARTAMENT 1+1 PER SHITJE! Në zemër të Dhërmiut, brenda kompleksit më të ri dhe modern Santorini 2, Square...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Porcelan, mbrapa UET
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
54 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 3
Cmimi Euro
110000
NE PORCELAN PAS U.E.T APARTAMENT 1+1 PER SHITJE! Ne zonen e Porcelanit shesim apartament 1+1. Apartamenti ndodhet ne katin e 3-te te nje pallati...
Durres
Location Rruga + Nr.
Currila
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
112 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 9
Cmimi Euro
247000
TEK CURRILAT NE DURRES APARTAMENT 2+1+2 PER SHITJE! Shitet Apartament 2+1+2 pranë Hotel Aragosta, Currila – Durrës Në një nga zonat më të...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Pazari i Ri
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
132 m²
Nr dhoma
3+1
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
337000
PRANE PAZARIT TE RI APARTAMENT 3+1+2 PER SHITJE! Apartament 3+1+2 për Shitje – Rruga Qemal Stafa, pranë Pazarit të Ri Në një nga zonat më të...
Tirane
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
75 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 4
Cmimi Euro
185000
NE MYSLYM SHYR APARTAMENT 2+1+2 PER SHITJE! Shitet Apartament në Myslym Shyri – Një Vend Ideal për Jetesë Komode në Zemër të Tiranës...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Iliria Plazh
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
69 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 5
Cmimi Euro
90100
SHITET APARTAMENT 1+1 NË PLAZH – ZONA ILIRIA, DURRËS! SHITET APARTAMENT 1+1 NË PLAZH – ZONA ILIRIA, DURRËS (PËRBALLË HOTEL HORIZONT) Në një nga...
Shqiperi
Location Rruga + Nr.
Ish Blloku, pas Hotel Carlsbergut
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
152 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 4
Cmimi Euro
524000
NE ZEMER TE BLLOKUT APARTAMENT LUKSOZ 2+1 PER SHITJE! Apartament Luksoz 2+1 me Verandë për Shitje në Zemër të Bllokut – Pas Hotel Carlsberg Një...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Rruga Bardhyl
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
77 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 4
Cmimi Euro
145000
TEK RRUGA BARDHYL APARTAMENT 2+1 PER SHITJE! Shitet Apartament 2+1 në Rrugën Bardhyl – Vendndodhje Shumë e Kërkuar, Afër Spitaleve Në një nga...
Dhermi - Palase
Location Rruga + Nr.
Drimadhe
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
164 m²
Nr dhoma
3+1
Kati
Kati 4
Cmimi Euro
410750
TEK MORINA PALACE NE DRIMADHE APARTAMENT 3+1+2 PER SHITJE! Apartament 3+1+2 për shitje në Morina Palace, Drimadhe Një mundësi unike për të...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Astir, Fratari
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
102 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 5
Cmimi Euro
128000
TEK FRATARI NE ASTIR APARTAMENT 2+1 PER SHITJE! Në një nga zonat më të kërkuara dhe të zhvilluara të Tiranës, tek Fratari në Astir, ofrohet për...
Tirane
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
86 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 4
Cmimi Euro
133000
NE ASTIR PRANE KOMPLEKSIT EVEREST, APARTAMENT 2+1+2 PER SHITJE! Shitet Apartament Modern 2+1+2 – Në Zemër të Astirit, Kompleksi Everest...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Astir, Bulevardi Migjeni
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
88 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 3
Cmimi Euro
145000
NE ASTIR APARTAMENT 2+1 PER SHITJE! Shitet Apartament 2+1 në një nga zonat më të kërkuara të Tiranës! Vendndodhje: Bulevardi Migjeni, pranë...
Durres
Location Rruga + Nr.
Pallati i Sportit
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
126 m²
Nr dhoma
3+1
Kati
Kati 5
Cmimi Euro
250000
3+1+2 PER SHITJE NE DURRES PRANE STADJUMIT! Ofrojme Apartament 3+1 me 2 tualete dhe me dy ballkone ne Durres tek lagja 5 prane pallatit te...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Yrshek
Tipi
shtepi
Siperfaqja m²
90 m²
Nr dhoma
1+1
Cmimi Euro
75000
SHTEPI PRIVATE NE YRSHEKE! Ofrojme Shtepi Private per Shitje ne Yrsheke. Siperfaqe Toke: 400 m2 Siperfaqe ndertim 90 m2 + Depo -1 40 m2 Shtepia...
Durres
Location Rruga + Nr.
Vollga
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
165 m²
Nr dhoma
3+1
Kati
Kati 3
Cmimi Euro
400000
TEK VOLLGA NE DURRES APARTAMENT 3+1+2 PER SHITJE! Në një nga zonat më elitare dhe të kërkuara të qytetit, vetëm një hap larg vijës bregdetare...
Back