Shtepi ne shitje

apartamente ne shitje - Objekte banimi rezidenciale, banesa, garsoniere, vila

Filters

Qerret
Location Rruga + Nr.
Qerret
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
52 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 5
Cmimi Euro
70200
NE QERRET APARTAMENT 1+1 PER SHITJE! Apartament 1+1 për Shitje në Qerret – Investim i Zgjuar pranë Bregdetit! Po kërkoni një vend të qetë për...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Kamez tek Bashkia
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
65 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 6
Cmimi Euro
55000
TEK POLARIS RESIDENCE NE KAMEZ APARTAMENT 1+1 PER SHITJE! Në një nga rezidencat më të reja dhe cilësore të zonës, Polaris Residence, ofrohet për...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Bulevardi i Ri
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
81 m²
Nr dhoma
1+1
Cmimi Euro
242100
APARTAMENT 1+1 PËR SHITJE – KATI 34 – KOMPLEKS MODERN TEK ISH STACIONI I TRENIT! Vendndodhje strategjike në qendër të Tiranës, pranë Bulevardit...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Rruga Peti, Liqeni i Thate
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
118 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
320000
TEK RRUGA PETI TEK LIQENI OFROJME APARTAMENT 2+1+2 PER SHITJE! Apartament 2+1+2 për shitje – Rruga Peti, pranë Liqenit Artificial Çmimi: 320,000...
Golem
Location Rruga + Nr.
Golem
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
52 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 3
Cmimi Euro
65500
NE GOLEM APARTAMENT 1+1 PER SHITJE! Apartament 1+1 për shitje në Golem – Investimi ideal pranë bregdetit! Në një nga zonat më të preferuara të...
Qerret
Location Rruga + Nr.
Qerret, Kavaje
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
85 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
110500
NE QERRET APARTAMENT 2+1 PER SHITJE! Shitet Apartament 2+1 në Qerret – Investimi Ideal pranë Detit! Në zemër të Qerretit, vetëm pak minuta nga...
Tirane
Tipi
garsonier
Siperfaqja m²
60 m²
Nr dhoma
1 dhome
Cmimi Euro
69000
GARSONIERE NE PASKUQAN PER SHITJE! Shitet Garsoniere në Fazë Karabinaje – Paskuqan, Tiranë Në një godinë moderne 9-katëshe në ndërtim e sipër...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Ali Dem, Fax News
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
72 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
122000
TEK FAX NEWS ALI DEM, APARTAMENT 2+1 PER SHITJE! Në një nga zonat më të preferuara të Tiranës, pranë Fax News në Ali Demi, ofrohet për shitje një...
Sarande
Location Rruga + Nr.
Sarande, Plazh
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
260 m²
Nr dhoma
3+1
Kati
Kati 9
Cmimi Euro
515000
NE SARANDE PAPAFINGO ME SUPER PAMJE NGA DETI PER SHITJE! Papafingo për shitje në Sarandë – Super Pamje nga deti! Në një nga zonat më të bukura...
Golem
Location Rruga + Nr.
Golem
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
80 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 1
Cmimi Euro
120000
NE GOLEM APARTAMENT 2+1 PER SHITJE! Apartament 2+1 për Shitje në Golem – Kompleks i Ri Në një nga zonat më të kërkuara të bregdetit shqiptar, ju...
Tirane
Tipi
apartament
Cmimi Euro
1150
NE PASKUQAN APARTAMENTE TE NDRYSHME PER SHITJE! Apartamente të Ndryshme për Shitje në Fazë Karabinaje – Paskuqan, Tiranë Në një rezidencë të re...
Tirane
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
90 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 9
Cmimi Euro
165000
TEK KLANI 2+1 PER SHITJE! Ofrohet për shitje apartament 2+1 në një nga zonat më të preferuara të Tiranës, pranë Klan TV, në Pallatin e Fratarit...
Golem
Location Rruga + Nr.
Golem
Tipi
garsonier
Siperfaqja m²
37 m²
Nr dhoma
1 dhome
Kati
Kati 4
Cmimi Euro
45750
GARSONIERE PER SHITJE NE GOLEM! Garsoniere për shitje në Golem – Investimi perfekt pranë bregdetit! Në një nga zonat më të kërkuara të bregdetit...
Golem
Location Rruga + Nr.
Golem
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
62 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 3
Cmimi Euro
80600
NE GOLEM APARTAMENT 1+1 PER SHITJE! Apartament 1+1 për Shitje në Golem – Kompleks i Ri Në një nga zonat më të kërkuara të bregdetit shqiptar, ju...
Durres
Location Rruga + Nr.
Vollga
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
94 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 5
Cmimi Euro
235000
NE VOLLGA APARTAMENT 2+1 PER SHITJE ME PAMJE NGA DETI! Ky apartament 2+1 ndodhet në një zonë të bukur dhe të kërkuar, në Vollgë, Durrës, dhe...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Komuna e Parisit
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
121 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 4
Cmimi Euro
313600
TEK KOMUNA E PARISIT APARTAMENT 2+1+2 PER SHITJE! Apartament modern 2+1+2 për shitje – Nova Construction, Rruga Medar Shtylla, pranë Komunës së...
Durres
Location Rruga + Nr.
Currila
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
112 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 3
Cmimi Euro
365000
NE CURRILA APARTAMENT 2+1 PER SHITJE ! Për Shitje: Apartament 2+1 me Pamje Deti dhe Pishinë në Kompleksin White Hill – Currila Përshkrimi: Ky...
Tirane
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
70 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
100000
OFROJME APARTAMENT 1+1 TEK FRESKU!! Ofrohet per shitje apartament 1+1 me një sipërfaqe totale prej 69.5 m2, duke perfshirë ambientet e...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Komuna e Parisit
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
117 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
303200
TEK KOMUNA E PARISIT APARTAMENT 2+1+2 PER SHITJE! Apartament modern 2+1+2 për shitje – Nova Construction, Rruga Medar Shtylla, pranë Komunës së...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Fresku, rruga e Thesarit
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
78 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 7
Cmimi Euro
115000
NE FRESK TEK RRUGA THESARIT APARTAMENT 2+1 PER SHITJE! Apartament 2+1 për Shitje – 78 m² | 115,000€ Kati i 7 me ashensor Ky apartament ofron: 2...
Golem
Location Rruga + Nr.
Golem
Tipi
garsonier
Siperfaqja m²
35 m²
Nr dhoma
1 dhome
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
45400
NE GOLEM GARSONIERE PER SHITJE! Apartament garsoniere për Shitje në Golem – Kompleks i Ri Në një nga zonat më të kërkuara të bregdetit shqiptar...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Fratari, Astir
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
83 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 7
Cmimi Euro
115000
TEK FRATARI NE ASTIR APARTAMENT 2+1 PER SHITJE! Në një nga zonat më të kërkuara dhe të zhvilluara të Tiranës, ju prezantojmë këtë apartament...
Tirane
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
101 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 6
Cmimi Euro
111600
NE PASKUQAN APARTAMENT 2+1 PER SHITJE! Ofrojme per shitje apartament 2+1 në Paskuqan, ne faze grope. Ka një sipërfaqe totale prej 101.46 m² dhe...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Myslym Shyr
Tipi
garsonier
Siperfaqja m²
30 m²
Nr dhoma
1 dhome
Kati
Kati 3
Cmimi Euro
95000
NE MYSLYM SHYR GARSONIERE PER SHITJE! Në një nga zonat më të kërkuara dhe qendrore të Tiranës, ofrohet për shitje kjo garsoniere e restauruar...
Tirane
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
75 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 5
Cmimi Euro
89520
APARTAMENTE PER SHITJE NE REZIDENCEN MODERNE PLATINIUM II, PASKUQAN!! Në Residencën Platinium II, e cila ndodhet në Paskuqan, do të keni akses të...
Sarande
Location Rruga + Nr.
Sarande
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
142 m²
Nr dhoma
3+1
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
370000
NE SARANDE APARTAMENT 3+1+2 ME PAMJE NGA DETI PER SHITJE! Apartament për shitje në Sarandë – Pamje nga deti! Në një nga zonat më të bukura...
Golem
Location Rruga + Nr.
Golem
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
70 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 3
Cmimi Euro
90750
NE GOLEM APARTAMENT 1+1 PER SHITJE! Apartament 1+1 për Shitje në Golem – Kompleks i Ri Në një nga zonat më të kërkuara të bregdetit shqiptar, ju...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Myslym Shyri
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
42 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 3
Cmimi Euro
135000
NE MYSLYM SHYR APARTAMENT 1+1 PER SHITJE! Në një nga zonat më të kërkuara dhe të gjalla të Tiranës, vetëm pak hapa larg Myslym Shyrit dhe pranë...
Tirane
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
71 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 5
Cmimi Euro
148000
TEK GREEN CITY NE ASTIR APARTAMENT 1+1+POST PARKIMI PER SHITJE! Në një nga komplekset më të kërkuara dhe të gjelbra të Tiranës, Green City...
Golem
Location Rruga + Nr.
Golem
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
61 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 1
Cmimi Euro
82500
SHITET APARTAMENT 2+1 NE PLAZH GOLEM Shitet Apartament në Plazh – Golem Vendndodhja: Golem, shumë pranë bregdetit dhe resorteve turistike...
Back