Shtepi ne shitje

apartamente ne shitje - Objekte banimi rezidenciale, banesa, garsoniere, vila

Filters

Sarande
Location Rruga + Nr.
Sarande, Plazh
Siperfaqja m²
289 m²
Nr dhoma
3+1
Kati
Kati 9
Cmimi Euro
567000
NE SARANDE PAPAFINGO ME SUPER PAMJE NGA DETI PER SHITJE! Papafingo për shitje në Sarandë – Super Pamje nga deti! Në një nga zonat më të bukura...
Qerret
Location Rruga + Nr.
Qerret
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
52 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 5
Cmimi Euro
70200
NE QERRET APARTAMENT 1+1 PER SHITJE! Apartament 1+1 për Shitje në Qerret – Investim i Zgjuar pranë Bregdetit! Po kërkoni një vend të qetë për...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Kamez tek Bashkia
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
65 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 6
Cmimi Euro
55000
TEK POLARIS RESIDENCE NE KAMEZ APARTAMENT 1+1 PER SHITJE! Në një nga rezidencat më të reja dhe cilësore të zonës, Polaris Residence, ofrohet për...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Bulevardi i Ri
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
81 m²
Nr dhoma
1+1
Cmimi Euro
242100
APARTAMENT 1+1 PËR SHITJE – KATI 34 – KOMPLEKS MODERN TEK ISH STACIONI I TRENIT! Vendndodhje strategjike në qendër të Tiranës, pranë Bulevardit...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Rruga Peti, Liqeni i Thate
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
118 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
320000
TEK RRUGA PETI TEK LIQENI OFROJME APARTAMENT 2+1+2 PER SHITJE! Apartament 2+1+2 për shitje – Rruga Peti, pranë Liqenit Artificial Çmimi: 320,000...
Golem
Location Rruga + Nr.
Golem
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
52 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 3
Cmimi Euro
65500
NE GOLEM APARTAMENT 1+1 PER SHITJE! Apartament 1+1 për shitje në Golem – Investimi ideal pranë bregdetit! Në një nga zonat më të preferuara të...
Qerret
Location Rruga + Nr.
Qerret, Kavaje
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
85 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
110500
NE QERRET APARTAMENT 2+1 PER SHITJE! Shitet Apartament 2+1 në Qerret – Investimi Ideal pranë Detit! Në zemër të Qerretit, vetëm pak minuta nga...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Ali Dem, Fax News
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
72 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
122000
TEK FAX NEWS ALI DEM, APARTAMENT 2+1 PER SHITJE! Në një nga zonat më të preferuara të Tiranës, pranë Fax News në Ali Demi, ofrohet për shitje një...
Sarande
Location Rruga + Nr.
Sarande, Plazh
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
260 m²
Nr dhoma
3+1
Kati
Kati 9
Cmimi Euro
515000
NE SARANDE PAPAFINGO ME SUPER PAMJE NGA DETI PER SHITJE! Papafingo për shitje në Sarandë – Super Pamje nga deti! Në një nga zonat më të bukura...
Golem
Location Rruga + Nr.
Golem
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
80 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 1
Cmimi Euro
120000
NE GOLEM APARTAMENT 2+1 PER SHITJE! Apartament 2+1 për Shitje në Golem – Kompleks i Ri Në një nga zonat më të kërkuara të bregdetit shqiptar, ju...
Golem
Location Rruga + Nr.
Golem
Tipi
garsonier
Siperfaqja m²
37 m²
Nr dhoma
1 dhome
Kati
Kati 4
Cmimi Euro
45750
GARSONIERE PER SHITJE NE GOLEM! Garsoniere për shitje në Golem – Investimi perfekt pranë bregdetit! Në një nga zonat më të kërkuara të bregdetit...
Golem
Location Rruga + Nr.
Golem
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
62 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 3
Cmimi Euro
80600
NE GOLEM APARTAMENT 1+1 PER SHITJE! Apartament 1+1 për Shitje në Golem – Kompleks i Ri Në një nga zonat më të kërkuara të bregdetit shqiptar, ju...
Durres
Location Rruga + Nr.
Vollga
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
94 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 5
Cmimi Euro
235000
NE VOLLGA APARTAMENT 2+1 PER SHITJE ME PAMJE NGA DETI! Ky apartament 2+1 ndodhet në një zonë të bukur dhe të kërkuar, në Vollgë, Durrës, dhe...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Komuna e Parisit
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
121 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 4
Cmimi Euro
313600
TEK KOMUNA E PARISIT APARTAMENT 2+1+2 PER SHITJE! Apartament modern 2+1+2 për shitje – Nova Construction, Rruga Medar Shtylla, pranë Komunës së...
Durres
Location Rruga + Nr.
Currila
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
112 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 3
Cmimi Euro
365000
NE CURRILA APARTAMENT 2+1 PER SHITJE ! Për Shitje: Apartament 2+1 me Pamje Deti dhe Pishinë në Kompleksin White Hill – Currila Përshkrimi: Ky...
Tirane
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
70 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
100000
OFROJME APARTAMENT 1+1 TEK FRESKU!! Ofrohet per shitje apartament 1+1 me një sipërfaqe totale prej 69.5 m2, duke perfshirë ambientet e...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Komuna e Parisit
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
117 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
303200
TEK KOMUNA E PARISIT APARTAMENT 2+1+2 PER SHITJE! Apartament modern 2+1+2 për shitje – Nova Construction, Rruga Medar Shtylla, pranë Komunës së...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Fresku, rruga e Thesarit
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
78 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 7
Cmimi Euro
115000
NE FRESK TEK RRUGA THESARIT APARTAMENT 2+1 PER SHITJE! Apartament 2+1 për Shitje – 78 m² | 115,000€ Kati i 7 me ashensor Ky apartament ofron: 2...
Golem
Location Rruga + Nr.
Golem
Tipi
garsonier
Siperfaqja m²
35 m²
Nr dhoma
1 dhome
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
45400
NE GOLEM GARSONIERE PER SHITJE! Apartament garsoniere për Shitje në Golem – Kompleks i Ri Në një nga zonat më të kërkuara të bregdetit shqiptar...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Fratari, Astir
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
83 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 7
Cmimi Euro
115000
TEK FRATARI NE ASTIR APARTAMENT 2+1 PER SHITJE! Në një nga zonat më të kërkuara dhe të zhvilluara të Tiranës, ju prezantojmë këtë apartament...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Myslym Shyr
Tipi
garsonier
Siperfaqja m²
30 m²
Nr dhoma
1 dhome
Kati
Kati 3
Cmimi Euro
95000
NE MYSLYM SHYR GARSONIERE PER SHITJE! Në një nga zonat më të kërkuara dhe qendrore të Tiranës, ofrohet për shitje kjo garsoniere e restauruar...
Tirane
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
75 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 5
Cmimi Euro
89520
APARTAMENTE PER SHITJE NE REZIDENCEN MODERNE PLATINIUM II, PASKUQAN!! Në Residencën Platinium II, e cila ndodhet në Paskuqan, do të keni akses të...
Sarande
Location Rruga + Nr.
Sarande
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
142 m²
Nr dhoma
3+1
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
370000
NE SARANDE APARTAMENT 3+1+2 ME PAMJE NGA DETI PER SHITJE! Apartament për shitje në Sarandë – Pamje nga deti! Në një nga zonat më të bukura...
Golem
Location Rruga + Nr.
Golem
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
70 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 3
Cmimi Euro
90750
NE GOLEM APARTAMENT 1+1 PER SHITJE! Apartament 1+1 për Shitje në Golem – Kompleks i Ri Në një nga zonat më të kërkuara të bregdetit shqiptar, ju...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Myslym Shyri
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
42 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 3
Cmimi Euro
135000
NE MYSLYM SHYR APARTAMENT 1+1 PER SHITJE! Në një nga zonat më të kërkuara dhe të gjalla të Tiranës, vetëm pak hapa larg Myslym Shyrit dhe pranë...
Golem
Location Rruga + Nr.
Golem
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
61 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 1
Cmimi Euro
82500
SHITET APARTAMENT 2+1 NE PLAZH GOLEM Shitet Apartament në Plazh – Golem Vendndodhja: Golem, shumë pranë bregdetit dhe resorteve turistike...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Rruga Fortuzi
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
98 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 1
Cmimi Euro
195000
TEK RRUGA FORTUZI APARTAMENT 2+1+2+2BLK PER SHITJE! Shitet Apartament 2+1 me 2 Tualete & 2 Ballkone – Rruga Fortuzi, pranë Shkollës “Jeronim De...
Durres
Location Rruga + Nr.
Durres Plazh
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
75 m²
Nr dhoma
1+1
Cmimi Euro
95000
NE DURRES APARTAMENT LUKSOZ 1+1 PER SHITJE! Shitet Apartament 1+1 në Plazh, Durrës -Plepa, Vija e Dytë – Me Pamje nga Deti Në një nga zonat më...
Tirane
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
100 m²
Nr dhoma
3+1
Kati
Kati 3
Cmimi Euro
260000
Shitet Apartament 3+1+Aneks në Zemër të Bllokut – Rruga Sami Frashëri!! Shitet Apartament 3+1+Aneks në Zemër të Bllokut – Rruga Sami Frashëri...
Tirane
Tipi
Vile
Siperfaqja m²
400 m²
Cmimi Euro
350000
SHITET VILË NË PEZË TË VOGËL – MAJE KODRE, PAMJE FANTASTIKE & QETESI APSOLUTE!! SHITET VILË NË PEZË TË VOGËL – Maje Kodra, Pamje Fantastike &...
Back