Shtepi ne shitje

apartamente ne shitje - Objekte banimi rezidenciale, banesa, garsoniere, vila

Filters

Tirane
Location Rruga + Nr.
Paskuqan
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
73 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 5
Cmimi Euro
72860
NE PASKUQAN TEK "MAJESTIC RESIDENCE" APARTAMENT 1+1 PER SHITJE! Apartament për Shitje – Paskuqan, Majestic Residence Në një nga rezidencat më të...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Top Channel
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
106 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
127200
PRANE TOP CHANNEL APARTAMENT 2+1 PER SHITJE! Shitet Apartament 2+1 pranë Top Channel Lokacion perfekt, në një nga zonat më të kërkuara të...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Paskuqan
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
73 m²
Nr dhoma
1+1
Cmimi Euro
73000
OKAZION!NE PASKUQAN APARTAMENT 1+1 PER SHITJE! Okazion në Paskuqan! Apartament 1+1 në fazë ndërtimi (tulle) Sipërfaqe totale: 72.86 m² Çmimi...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Pazari i Ri
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
98 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 3
Cmimi Euro
250000
PRANE PAZARIT TE RI APARTAMENT 2+1 PER SHITJE! Apartament 2+1 për Shitje – Rruga Qemal Stafa, pranë Pazarit të Ri Në një nga zonat më të...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Kamez
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
126 m²
Nr dhoma
3+1
Kati
Kati 1
Cmimi Euro
101000
TEK POLARIS RESIDENCE NE KAMEZ APARTAMENT 3+1+2 PER SHITJE! Apartament për Shitje – Polaris Residence, Kamëz Në një nga komplekset më moderne...
Dhermi - Palase
Location Rruga + Nr.
Dhermi
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
93 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
261600
TEK KOMPLEKSI SANTORINI 2 NE DHERMI APARTAMENT 1+1 PER SHITJE! Në zemër të Dhërmiut, brenda kompleksit më të ri dhe modern Santorini 2, Square...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Paskuqan
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
132 m²
Nr dhoma
3+1
Kati
Kati 6
Cmimi Euro
132000
NE PASKUQAN TEK "MAJESTIC RESIDENCE" APARTAMENT 3+1+2 PER SHITJE! Apartament për Shitje – Paskuqan, Majestic Residence Në një nga rezidencat më...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Pazari i Ri
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
109 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 3
Cmimi Euro
277000
PRANE PAZARIT TE RI APARTAMENT 2+1+2 PER SHITJE! Apartament 2+1+2 për Shitje – Rruga Qemal Stafa, pranë Pazarit të Ri Në një nga zonat më të...
Dhermi - Palase
Location Rruga + Nr.
Dhermi
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
71 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
199700
TEK KOMPLEKSI SANTORINI 2 NE DHERMI APARTAMENT 1+1 PER SHITJE! Në zemër të Dhërmiut, brenda kompleksit më të ri dhe modern Santorini 2, Square...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Babrru
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
71 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 4
Cmimi Euro
85500
1+1 NE BABRRU PALLAT I RI! Ofrojme Apartament 1+1 ne zonen e Babrrus ne dalje te 5 majit lidhja direkte me unazen. “ Monark Residence “ Kati i 4...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Porcelan, mbrapa UET
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
54 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 3
Cmimi Euro
110000
NE PORCELAN PAS U.E.T APARTAMENT 1+1 PER SHITJE! Ne zonen e Porcelanit shesim apartament 1+1. Apartamenti ndodhet ne katin e 3-te te nje pallati...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Paskuqan
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
72 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 3
Cmimi Euro
75300
NE PASKUQAN TEK "MAJESTIC RESIDENCE" APARTAMENT 1+1 PER SHITJE! Apartament për Shitje – Paskuqan, Majestic Residence Në një nga rezidencat më të...
Durres
Location Rruga + Nr.
Currila
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
112 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 9
Cmimi Euro
247000
TEK CURRILAT NE DURRES APARTAMENT 2+1+2 PER SHITJE! Shitet Apartament 2+1+2 pranë Hotel Aragosta, Currila – Durrës Në një nga zonat më të...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Pazari i Ri
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
132 m²
Nr dhoma
3+1
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
337000
PRANE PAZARIT TE RI APARTAMENT 3+1+2 PER SHITJE! Apartament 3+1+2 për Shitje – Rruga Qemal Stafa, pranë Pazarit të Ri Në një nga zonat më të...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Iliria Plazh
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
69 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 5
Cmimi Euro
90100
SHITET APARTAMENT 1+1 NË PLAZH – ZONA ILIRIA, DURRËS! SHITET APARTAMENT 1+1 NË PLAZH – ZONA ILIRIA, DURRËS (PËRBALLË HOTEL HORIZONT) Në një nga...
Shqiperi
Location Rruga + Nr.
Ish Blloku, pas Hotel Carlsbergut
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
152 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 4
Cmimi Euro
524000
NE ZEMER TE BLLOKUT APARTAMENT LUKSOZ 2+1 PER SHITJE! Apartament Luksoz 2+1 me Verandë për Shitje në Zemër të Bllokut – Pas Hotel Carlsberg Një...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Rruga Bardhyl
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
77 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 4
Cmimi Euro
145000
TEK RRUGA BARDHYL APARTAMENT 2+1 PER SHITJE! Shitet Apartament 2+1 në Rrugën Bardhyl – Vendndodhje Shumë e Kërkuar, Afër Spitaleve Në një nga...
Dhermi - Palase
Location Rruga + Nr.
Drimadhe
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
164 m²
Nr dhoma
3+1
Kati
Kati 4
Cmimi Euro
410750
TEK MORINA PALACE NE DRIMADHE APARTAMENT 3+1+2 PER SHITJE! Apartament 3+1+2 për shitje në Morina Palace, Drimadhe Një mundësi unike për të...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Fresku
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
49 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 3
Cmimi Euro
75000
TEK OXA APARTAMENT 1+1 PER SHITJE! Shitet Apartament 1+1 tek OXA – Akses i Shpejtë me Unazën e Madhe Vendndodhja: Zona Freskut, Tiranë...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Astir, Fratari
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
102 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 5
Cmimi Euro
128000
TEK FRATARI NE ASTIR APARTAMENT 2+1 PER SHITJE! Në një nga zonat më të kërkuara dhe të zhvilluara të Tiranës, tek Fratari në Astir, ofrohet për...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Paskuqan
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
105 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 3
Cmimi Euro
104900
TEK DIELLON RESIDENCE NE PASKUQAN APARTAMENT 2+1+2 PER SHITJE! Apartament 2+1+2 për Shitje – Diellon Residence, Paskuqan Në një nga rezidencat...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Astir, Bulevardi Migjeni
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
88 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 3
Cmimi Euro
145000
NE ASTIR APARTAMENT 2+1 PER SHITJE! Shitet Apartament 2+1 në një nga zonat më të kërkuara të Tiranës! Vendndodhje: Bulevardi Migjeni, pranë...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Yrshek
Tipi
shtepi
Siperfaqja m²
90 m²
Nr dhoma
1+1
Cmimi Euro
75000
SHTEPI PRIVATE NE YRSHEKE! Ofrojme Shtepi Private per Shitje ne Yrsheke. Siperfaqe Toke: 400 m2 Siperfaqe ndertim 90 m2 + Depo -1 40 m2 Shtepia...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Paskuqan
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
77 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 3
Cmimi Euro
76700
TEK DIELLON RESIDENCE NE PASKUQAN APARTAMENT 1+1 PER SHITJE! Apartament 1+1 për Shitje – Diellon Residence, Paskuqan Në një nga rezidencat më të...
Durres
Location Rruga + Nr.
Vollga
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
165 m²
Nr dhoma
3+1
Kati
Kati 3
Cmimi Euro
400000
TEK VOLLGA NE DURRES APARTAMENT 3+1+2 PER SHITJE! Në një nga zonat më elitare dhe të kërkuara të qytetit, vetëm një hap larg vijës bregdetare...
Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
6 Astir | Unaza e re | Teodor Keko
Location Rruga + Nr.
Oasis Residence
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
112 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
190000
Shitet, Apartament 2+1+2, Oasis Residence, Unaza e Re Informacion mbi apartamentin: • Sipërfaqja e apartamentit (neto) : 97.9 m2 •...
Tirane
7 Myslym Shyri | Drejtoria Policise
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
76 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 17
Cmimi Euro
266400
Shitet, Apartament 1+1, Ish Ekspozita, Tiranë. Apartamenti ndodhet në Ekspozita Building. Informacion mbi apartamentin: • Sipërfaqja bruto...
Tirane
2 Pazari i ri | Toptani | 9-katshet | Barrikada
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
163 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 13
Cmimi Euro
680000
Disponojmë apartament 2+1+2 për shitje në Qendër, Tirana Rock Tower. Informacion mbi rezidencen: Ndërtesë multifunksionale e ndodhur në...
Tirane
7 Rr. e Kavajes | 21 Dhjetori
Location Rruga + Nr.
Nomad Building
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
72 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 12
Cmimi Euro
181500
Nomad Building sapo ka nisur ndërtimin, duke sjellë një koncept të ri banimi që ndërthur rehatinë, cilësinë dhe stilin modern të jetesës urbane...
Tirane
2 Rr. e Elbasanit | Shkolla Baletit
Location Rruga + Nr.
Rruga e Elbasanit
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
95 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 3
Shitet | Apartament 2+1 | Rruga Elbasanit, Tiranë Ofrohet për shitje një apartament i organizuar dhe i mobiluar, në një nga zonat më të...
Back