Shtepi ne shitje

apartamente ne shitje - Objekte banimi rezidenciale, banesa, garsoniere, vila

Filters

Durres
Location Rruga + Nr.
Currila
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
112 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 3
Cmimi Euro
365000
NE CURRILA APARTAMENT 2+1 PER SHITJE ! Për Shitje: Apartament 2+1 me Pamje Deti dhe Pishinë në Kompleksin White Hill – Currila Përshkrimi: Ky...
Mali Robit
Location Rruga + Nr.
Mali I Robit
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
69 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
82440
Apartament për shitje në Mal të Robit – Godinë e re moderne Apartament për shitje në Mal të Robit – Godinë e re moderne Në një ndërtesë të re...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Komuna e Parisit
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
117 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
303200
TEK KOMUNA E PARISIT APARTAMENT 2+1+2 PER SHITJE! Apartament modern 2+1+2 për shitje – Nova Construction, Rruga Medar Shtylla, pranë Komunës së...
Golem
Location Rruga + Nr.
Golem
Tipi
garsonier
Siperfaqja m²
35 m²
Nr dhoma
1 dhome
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
45400
NE GOLEM GARSONIERE PER SHITJE! Apartament garsoniere për Shitje në Golem – Kompleks i Ri Në një nga zonat më të kërkuara të bregdetit shqiptar...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Fratari, Astir
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
83 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 7
Cmimi Euro
115000
TEK FRATARI NE ASTIR APARTAMENT 2+1 PER SHITJE! Në një nga zonat më të kërkuara dhe të zhvilluara të Tiranës, ju prezantojmë këtë apartament...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Myslym Shyr
Tipi
garsonier
Siperfaqja m²
30 m²
Nr dhoma
1 dhome
Kati
Kati 3
Cmimi Euro
95000
NE MYSLYM SHYR GARSONIERE PER SHITJE! Në një nga zonat më të kërkuara dhe qendrore të Tiranës, ofrohet për shitje kjo garsoniere e restauruar...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Porcelan
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
191 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 16
Cmimi Euro
330000
TEK TIRANA TOWER APARTAMENT 2+1+2 PER SHITJE1 E projektuar nga OPPENHEIM ARCHITECTURE, kulla 34-kateshe qendron si je monolit i elegances, duke...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Sauk
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
63 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
94050
NE SAUK TE VJETER PRANE XHAMISE APARTAMENT 1+1 PER SHITJE! Apartament 1+1 për Shitje – Sauk i Vjetër, Rezidenca “Shehu Construction” Në një nga...
Golem
Location Rruga + Nr.
Golem
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
70 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 3
Cmimi Euro
90750
NE GOLEM APARTAMENT 1+1 PER SHITJE! Apartament 1+1 për Shitje në Golem – Kompleks i Ri Në një nga zonat më të kërkuara të bregdetit shqiptar, ju...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Sauk
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
79 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
118560
NE SAUK TE VJETER PRANE XHAMISE APARTAMENT 2+1 PER SHITJE! Apartament 2+1 për Shitje – Sauk i Vjetër, Rezidenca “Shehu Construction” Në një nga...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Myslym Shyri
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
42 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 3
Cmimi Euro
135000
NE MYSLYM SHYR APARTAMENT 1+1 PER SHITJE! Në një nga zonat më të kërkuara dhe të gjalla të Tiranës, vetëm pak hapa larg Myslym Shyrit dhe pranë...
Golem
Location Rruga + Nr.
Golem
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
61 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 1
Cmimi Euro
82500
SHITET APARTAMENT 2+1 NE PLAZH GOLEM Shitet Apartament në Plazh – Golem Vendndodhja: Golem, shumë pranë bregdetit dhe resorteve turistike...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Rruga Fortuzi
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
98 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 1
Cmimi Euro
195000
TEK RRUGA FORTUZI APARTAMENT 2+1+2+2BLK PER SHITJE! Shitet Apartament 2+1 me 2 Tualete & 2 Ballkone – Rruga Fortuzi, pranë Shkollës “Jeronim De...
Durres
Location Rruga + Nr.
Durres Plazh
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
75 m²
Nr dhoma
1+1
Cmimi Euro
95000
NE DURRES APARTAMENT LUKSOZ 1+1 PER SHITJE! Shitet Apartament 1+1 në Plazh, Durrës -Plepa, Vija e Dytë – Me Pamje nga Deti Në një nga zonat më...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Sauk
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
106 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 1
Cmimi Euro
170000
NE SAUK TE VJETER PRANE XHAMISE APARTAMENT 2+1 PER SHITJE! Apartament 2+1 për Shitje – Sauk i Vjetër, Rezidenca “Shehu Construction” Në një nga...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Sauk
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
79 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 1
Cmimi Euro
126500
Tirane
Location Rruga + Nr.
Paskuqan
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
117 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 3
Cmimi Euro
117500
NE PASKUQAN APARTAMENT 2+1+2 PER SHITJE! Shitet Apartament 2+1+2 në Paskuqan Vendndodhja: Në një zonë të qetë dhe në zhvillim, me akses të lehtë...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Sauk
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
57 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
96660
NE SAUK TE VJETER PRANE XHAMISE APARTAMENT 1+1 PER SHITJE! Apartament 1+1 për Shitje – Sauk i Vjetër, Rezidenca “Shehu Construction” Në një nga...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Mine Peza
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
107 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 5
Cmimi Euro
268000
TEK MINE PEZA APARTAMENT 1+1 DHE NJE STUDIO PER SHITJE! SHITEN 2 APARTAMENTE 1+1 & 1 STUDIO – RR. MINE PEZA, TIRANË Përballë Komisariatit nr.3...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Kamez
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
108 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 1
Cmimi Euro
86000
TEK POLARIS RESIDENCE NE KAMEZ APARTAMENT 2+1+2 PER SHITJE! Apartament për Shitje – Polaris Residence, Kamëz Në një nga komplekset më moderne...
Dhermi - Palase
Location Rruga + Nr.
Dhermi
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
132 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 3
Cmimi Euro
295800
TEK KOMPLEKSI SANTORINI 2 NE DHERMI APARTAMENT 2+1 PER SHITJE! Në zemër të Dhërmiut, brenda kompleksit më të ri dhe modern Santorini 2, Square...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Sauk
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
57 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
96300
Golem
Location Rruga + Nr.
Golem
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
73 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 5
Cmimi Euro
90700
TEK BONITA LUXURY NE GOLEM APARTAMENT 1+1 PER SHITJE! Apartament 1+1 për Shitje në Golem – “Bonita Luxury” Në një nga komplekset më prestigjioze...
Fushe Kruje
Location Rruga + Nr.
Fushe Kruje
Tipi
Vile
Cmimi Euro
305000
NE FUSHE-KRUJE GODINE BANIMI 4 KATESHE PER SHITJE! Shtëpi 4-Katëshe për Shitje në Larushk, Fushë-Krujë Shitet një godinë banimi 4-katëshe, e...
Golem
Location Rruga + Nr.
Golem
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
78 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 3
Cmimi Euro
111000
NE GOLEM APARTAMENT 1+1 PER SHITJE! Apartament 1+1 për shitje me sipërfaqe totale 78 m², i pozicionuar në katin e 3-të të një ndërtese të re me...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Kamez, Rruga OSBE
Tipi
Vile
Cmimi Euro
400000
NE KAMEZ VILE+TOKE PER SHITJE! Shitet Vilë me tokë në Kamëz, Rruga OSBE Një mundësi e shkëlqyer për të investuar ose për të patur shtëpinë e...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Paskuqan
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
99 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
99000
NE PASKUQAN TEK "MAJESTIC RESIDENCE" APARTAMENT 2+1 PER SHITJE! Apartament për Shitje – Paskuqan, Majestic Residence Në një nga rezidencat më të...
Dhermi - Palase
Location Rruga + Nr.
Dhermi
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
179 m²
Nr dhoma
3+1
Kati
Kati 4
Cmimi Euro
428550
TEK KOMPLEKSI SANTORINI 2 NE DHERMI APARTAMENT 3+1 PER SHITJE! Në zemër të Dhërmiut, brenda kompleksit më të ri dhe modern Santorini 2, Square...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Paskuqan
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
72 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
71700
NE PASKUQAN TEK "MAJESTIC RESIDENCE" APARTAMENT 1+1 PER SHITJE! Apartament për Shitje – Paskuqan, Majestic Residence Në një nga rezidencat më të...
Vlore
Location Rruga + Nr.
Shkolla e Marines, Vlores
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
113 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 10
Cmimi Euro
305100
NE VLORE APARTAMENT 2+1+2 ME PAMJE NGA DETI PER SHITJE! Në një nga zonat më të kërkuara dhe elitare të Vlorës, pranë Shkollës së Marinës, ofrohet...
Back