Shtepi ne shitje

apartamente ne shitje - Objekte banimi rezidenciale, banesa, garsoniere, vila

Filters

Tirane
Location Rruga + Nr.
Liqeni i Tiranes
Tipi
apartament
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
260000
PERBALLE LIQENIT ARTIFICIAL TE TIRANES APARTAMENT 2+1+2 PER SHITJE! Apartament Luksoz 2+1+2 për Shitje – Pranë Liqenit Artificial, përballë...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Sheshi Skenderbej
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
80 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 10
Cmimi Euro
373700
TEK TIRANA'S ROCK NE QENDER APARTAMENT 1+1 PER SHITJE! Apartament 1+1 për Shitje – Tirana’s Rock, Qendër Shitet apartament modern 1+1 në një nga...
Radhime - Orikum
Location Rruga + Nr.
Orikum
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
66 m²
Nr dhoma
1+1
Cmimi Euro
95000
NE ORIKUM APARTAMENT 1+1+POST PARKIMI PER SHITJE! Apartament 1+1 për Shitje – Orikum Shitet apartament 1+1 në një nga zonat më të preferuara të...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Komisariati nr 4
Tipi
apartament duplex
Siperfaqja m²
150 m²
Cmimi Euro
187500
PRANE KOMISARIATIT 4 DUPLEX PER SHITJE! Duplex për Shitje – Tek Rruga e Dibrës, Pallati Al Point Shitet apartament duplex me sipërfaqe totale...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Bulevardi i Ri
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
89 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 12
Cmimi Euro
213840
TEK BULEVARDI I RI APARTAMENT 1+1 PER SHITJE! Apartament 1+1 për Shitje – Tirana Boulevard, Bulevardi i Ri Në një nga zonat më të kërkuara dhe...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Sheshi Skenderbej
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
127 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 14
Cmimi Euro
599000
TEK TIRANA'S ROCK NE QENDER APARTAMENT 1+1 PER SHITJE! Apartament 1+1 për Shitje – Tirana’s Rock, Qendër Shitet apartament modern 1+1 në një nga...
Shqiperi
Location Rruga + Nr.
Kamez, Rruga Berisha
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
65 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 6
Cmimi Euro
55000
TEK POLARIS RESIDENCE NE KAMEZ APARTAMENT 1+1 PER SHITJE! Në një nga rezidencat më të reja dhe cilësore të zonës, Polaris Residence, ofrohet për...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Ardeno
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
97 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 3
Cmimi Euro
120000
2+1+2 TEK 3-SHI PRAN SHKOLLES SARINA! Apartament 2+1+2 ne Zonen e 3shit pran Shkolles Sarina, me dalje te shpejte ne Autostrade dhe hyrje ne...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Bulevardi i Ri
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
126 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 17
Cmimi Euro
309435
TEK BULEVARDI I RI APARTAMENT 2+1+2 PER SHITJE! Apartament 2+1+2 për Shitje – Tirana Boulevard, Bulevardi i Ri Në një nga zonat më të kërkuara...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Paskuqan
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
95 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 1
Cmimi Euro
99000
2+1+2 NE PASKUQAN PER SHITJE...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Gjimazi Petro Nini Luarasi
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
62 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 1
Cmimi Euro
158000
PERBALLE PETRO NINIT APARTAMENT 1+1 PER SHITJE! Shitet Apartament 1+1 – Mundësi ideale për banim ose zyrë -Rr. Sami Frashëri, përballë Gjimnazit...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Shkolla e Bashkuar
Tipi
garsonier
Siperfaqja m²
68 m²
Nr dhoma
1 dhome
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
70000
TEK SHKOLLA E BASHKUAR GARSONIERE PER SHITJE! Shitet garsoniere Shitet garsoniere në katin 0 të një pallati ekzistues, e ndodhur në një nga zonat...
Durres
Location Rruga + Nr.
Durres
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
75 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 3
Cmimi Euro
105000
NE DURRES APARTAMENT 2+1 PER SHITJE! Shitet Apartament 2+1 në Durrës Ofrohet për shitje apartament i mobiluar, i vendosur në një nga zonat më të...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Laprake
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
102 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 5
Cmimi Euro
130000
NE LAPRAKE APARTAMENT 2+1+2 PER SHITJE! Laprakë – Apartament 2+1+2 për Shitje Shitet apartament komod dhe funksional në zonën e Laprakës, një...
Durres
Location Rruga + Nr.
Vollga
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
173 m²
Nr dhoma
3+1
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
229000
NE VOLLGA TE DURRESIT APARTAMENT 3+1+2+VERANDE PER SHITJE! Apartament 3+1+2 me Verandë në Zemër të Vollgës, Durrës! Vendndodhje: Vollga, Durrës...
Dhermi - Palase
Location Rruga + Nr.
Drimadhe
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
131 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
328250
TEK MORINA PALACE NE DRIMADHE APARTAMENT 2+1+2 PER SHITJE! Apartament 2+1+2 për shitje në Morina Palace, Drimadhe Një mundësi unike për të...
Durres
Location Rruga + Nr.
Spitalle
Tipi
apartament
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 10
Cmimi Euro
90000
NE SPITALLE TE DURRESIT APARTAMENT 2+1 PER SHITJE! Shitet Apartament 2+1 në Spitalle, Durrës -Kati 10 (me ashensor) -Tipologji: 2+1 -Gjendje...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Don Bosko
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
78 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 3
Cmimi Euro
124320
NE DON BOSKO APARTAMENT 1+1 PER SHITJE! SHITET APARTAMENT 1+1 – DON BOSKO, TIRANË Rruga Anastas Shundi, poshtë xhamisë – Don Bosko Shitet...
Qerret
Location Rruga + Nr.
Qerret
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
52 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 5
Cmimi Euro
70200
NE QERRET APARTAMENT 1+1 PER SHITJE! Apartament 1+1 për Shitje në Qerret – Investim i Zgjuar pranë Bregdetit! Po kërkoni një vend të qetë për...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Paskuqan
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
73 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 5
Cmimi Euro
78000
1+1 NE PASKUQAN FAZE SUVATIMI! Apartament 1+1 ne Paskuqan ne “Residencen Majestic” Ndodhet mbrapa shkolles Lidhja e Prizerenit. Kati i 5 Banim...
Golem
Location Rruga + Nr.
Golem
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
52 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 3
Cmimi Euro
65500
NE GOLEM APARTAMENT 1+1 PER SHITJE! Apartament 1+1 për shitje në Golem – Investimi ideal pranë bregdetit! Në një nga zonat më të preferuara të...
Qerret
Location Rruga + Nr.
Qerret, Kavaje
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
85 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
110500
NE QERRET APARTAMENT 2+1 PER SHITJE! Shitet Apartament 2+1 në Qerret – Investimi Ideal pranë Detit! Në zemër të Qerretit, vetëm pak minuta nga...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Bulevardi i Ri
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
65 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 6
Cmimi Euro
130600
TEK GENER 2 BULEVARDI I RI, APARTAMENT 1+1 PER SHITJE! Apartament 1+1 për Shitje – Bulevardi i Ri, Tirane (Orbital Apartments 5, Gener 2) Shitet...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Ali Dem, Fax News
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
72 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 2
Cmimi Euro
122000
TEK FAX NEWS ALI DEM, APARTAMENT 2+1 PER SHITJE! Në një nga zonat më të preferuara të Tiranës, pranë Fax News në Ali Demi, ofrohet për shitje një...
Golem
Location Rruga + Nr.
Golem
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
80 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 1
Cmimi Euro
120000
NE GOLEM APARTAMENT 2+1 PER SHITJE! Apartament 2+1 për Shitje në Golem – Kompleks i Ri Në një nga zonat më të kërkuara të bregdetit shqiptar, ju...
Golem
Location Rruga + Nr.
Golem
Tipi
garsonier
Siperfaqja m²
37 m²
Nr dhoma
1 dhome
Kati
Kati 4
Cmimi Euro
45750
GARSONIERE PER SHITJE NE GOLEM! Garsoniere për shitje në Golem – Investimi perfekt pranë bregdetit! Në një nga zonat më të kërkuara të bregdetit...
Golem
Location Rruga + Nr.
Golem
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
62 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 3
Cmimi Euro
80600
NE GOLEM APARTAMENT 1+1 PER SHITJE! Apartament 1+1 për Shitje në Golem – Kompleks i Ri Në një nga zonat më të kërkuara të bregdetit shqiptar, ju...
Durres
Location Rruga + Nr.
Vollga
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
94 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 5
Cmimi Euro
235000
NE VOLLGA APARTAMENT 2+1 PER SHITJE ME PAMJE NGA DETI! Ky apartament 2+1 ndodhet në një zonë të bukur dhe të kërkuar, në Vollgë, Durrës, dhe...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Komuna e Parisit
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
121 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 4
Cmimi Euro
313600
TEK KOMUNA E PARISIT APARTAMENT 2+1+2 PER SHITJE! Apartament modern 2+1+2 për shitje – Nova Construction, Rruga Medar Shtylla, pranë Komunës së...
Tirane
Location Rruga + Nr.
Shkoze
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
100 m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati 1
Cmimi Euro
123000
NE SHKOZE 2+1+2 NE SHITJE! Ofrojme Apartament 2+1+2 ne Shkoze tek Rezidenca Relux. Apartamenti ndodhet ne katin e 1-pare banim rreth 15 m lart...
Back