Tirane, shitet apartament 2+1+Ballkon Kati 8, 75 m² 192.000 € (Kompleksi Kika 1, Komuna e Parisit)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 5 Komuna Parisit | Kristal Center
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 75 m²
- Nr dhoma
- 2+1
- Kati
- Kati 8
- Cmimi Euro
- 192000 €
Apartament 2+1 për Shitje – Kompleksi Kika 1, Komuna e Parisit
Ofrohet për shitje një apartament modern dhe i mirëmbajtur, i pozicionuar në një nga zonat më të kërkuara të Tiranës – në Komunën e Parisit, brenda kompleksit të mirënjohur Kika 1.
Detaje të pronës:
•Sipërfaqe totale: 74.6 m²
•Kati: i 8-të (me ashensor)
•Organizimi: Sallon ndenjeje bashkë me kuzhinën, 2 dhoma gjumi, 1 tualet, ballkon
•Orientimi: Jug-Lindje – ofron ndriçim natyral gjatë gjithë ditës
•Totalisht i mobiluar dhe i gatshëm për banim
Apartamenti ndodhet në një kompleks të sigurt dhe të mirëadministruar, me hapësira të gjelbërta dhe facilitete përreth si: shkolla, kopshte, supermarkete, bar-kafe dhe linja të transportit urban. Ambienti është i mobiluar me një stil të ngrohtë dhe funksional, duke ofruar rehati maksimale për banim.
Ideale si për banim ashtu edhe për investim!
Për më shumë informacion ose për një vizitë në pronë, na kontaktoni tani!
Cel. : 0697863654
Ofrohet për shitje një apartament modern dhe i mirëmbajtur, i pozicionuar në një nga zonat më të kërkuara të Tiranës – në Komunën e Parisit, brenda kompleksit të mirënjohur Kika 1.
Detaje të pronës:
•Sipërfaqe totale: 74.6 m²
•Kati: i 8-të (me ashensor)
•Organizimi: Sallon ndenjeje bashkë me kuzhinën, 2 dhoma gjumi, 1 tualet, ballkon
•Orientimi: Jug-Lindje – ofron ndriçim natyral gjatë gjithë ditës
•Totalisht i mobiluar dhe i gatshëm për banim
Apartamenti ndodhet në një kompleks të sigurt dhe të mirëadministruar, me hapësira të gjelbërta dhe facilitete përreth si: shkolla, kopshte, supermarkete, bar-kafe dhe linja të transportit urban. Ambienti është i mobiluar me një stil të ngrohtë dhe funksional, duke ofruar rehati maksimale për banim.
Ideale si për banim ashtu edhe për investim!
Për më shumë informacion ose për një vizitë në pronë, na kontaktoni tani!
Cel. : 0697863654