• Tirane, shitet apartament 1+1+Ballkon Kati 5, 70 m² 135.000 € (Rruga Elbasanit prane Xhamise se Tabakeve)

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
2 Rr. e Elbasanit | Shkolla Baletit
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
70 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 5
Cmimi Euro
135000
Shitet Apartament 1+1 tek Rruga e Elbasanit, pranë Xhamisë së Tabakëve
📍 Adresa: Rruga e Elbasanit, pranë Xhamisë së Tabakëve
🏢 Kati: 5
💶 Çmimi: 135,000 Euro

✨ Detajet e Pronës:

🏠 Tipologji: Apartament 1+1
📐 Sipërfaqe Bruto: 70 m²
🌅 Orientimi: Jug-Perëndim
🏢 Pallat: I ri, me ashensor
🔨 Gjendja: E sapo restauruar
🔧 Punime: Super cilësore

Përshkrimi i Apartamentit:
Shitet një apartament 1+1 në një nga zonat më të preferuara , Rruga e Elbasanit, pranë Xhamisë së Tabakëve.

Ky apartament është zgjedhja ideale për ata që kërkojnë një ambient të qetë dhe të rehatshëm për të jetuar, ndërsa shijojnë përfitimet e të jetuarit afër qendrës së qytetit.

Karakteristikat e Apartamentit:

• Hapësirë e Bollshme: Apartamenti ofron një sipërfaqe totale prej 70 m², e cila përfshin një dhomë ndenjeje të bollshme me një kënd gatimi të integruar, një dhomë gjumi komode, dhe një tualet.
  • Orientim Ideal: Me një orientim jug-perëndim, apartamenti përfiton nga drita natyrale.
  • Pallat i Ri: Ndodhet në katin e 5-të të një pallati të ri me ashensor, duke siguruar komoditet dhe lehtësi në lëvizje.
  • Punime Super Cilësore: Apartamenti është i sapo restauruar me materiale dhe punime të cilësisë më të lartë. Detajet e brendshme janë menduar me kujdes për të ofruar një ambient modern dhe funksional.
Gjendja: E sapo restauruar, gati për banim. Çdo detaj është përpunuar me cilësi të lartë për të siguruar një ambient të rehatshëm dhe të këndshëm për banim.

Ashensor: Ndërtesa është e pajisur me një ashensor që ofron lehtësi në lëvizje për banorët.

Lokacion: Rruga e Elbasanit është një nga zonat më të preferuara dhe më të kërkuara të Tiranës, e njohur për afërsinë e saj me institucione arsimore, shërbime, dyqane dhe lehtësira të tjera. Një vendndodhje e përsosur për ata që duan të jenë pranë qendrës së qytetit ndërkohë që gëzojnë një ambient të qetë dhe të sigurt për të jetuar.

Përfitimet e Investimit:
🔹 Vendndodhje Strategjike: Afër qendrës së Tiranës dhe pranë shërbimeve kryesore.
🔹 Ambient i Rehatshëm: E restauruar me cilësi të lartë, gati për banim.
🔹 Komoditet dhe Lehtësi: Pallat i ri me ashensor dhe hapësirë të mirëorganizuar.
🔹 Pamje dhe Ndriçim: Orientimi jug-perëndim ofron pamje të bukura dhe ndriçim optimal natyral.

Për më shumë informacion ose për të planifikuar një vizitë, mos hezitoni të na kontaktoni.

📞 Kontaktoni tani për të përfituar nga kjo ofertë e shkëlqyer!

Cel. : +355698832491

WhatsApp
Back