Tirane, shitet apartament 1+1+Ballkon Kati 5, 70 m² 135.000 € (Rruga Elbasanit prane Xhamise se Tabakeve)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 2 Rr. e Elbasanit | Shkolla Baletit
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 70 m²
- Nr dhoma
- 1+1
- Kati
- Kati 5
- Cmimi Euro
- 135000 €
Shitet Apartament 1+1 tek Rruga e Elbasanit, pranë Xhamisë së Tabakëve
Adresa: Rruga e Elbasanit, pranë Xhamisë së Tabakëve
Kati: 5
Çmimi: 135,000 Euro
Detajet e Pronës:
Tipologji: Apartament 1+1
Sipërfaqe Bruto: 70 m²
Orientimi: Jug-Perëndim
Pallat: I ri, me ashensor
Gjendja: E sapo restauruar
Punime: Super cilësore
Përshkrimi i Apartamentit:
Shitet një apartament 1+1 në një nga zonat më të preferuara , Rruga e Elbasanit, pranë Xhamisë së Tabakëve.
Ky apartament është zgjedhja ideale për ata që kërkojnë një ambient të qetë dhe të rehatshëm për të jetuar, ndërsa shijojnë përfitimet e të jetuarit afër qendrës së qytetit.
Karakteristikat e Apartamentit:
Ashensor: Ndërtesa është e pajisur me një ashensor që ofron lehtësi në lëvizje për banorët.
Lokacion: Rruga e Elbasanit është një nga zonat më të preferuara dhe më të kërkuara të Tiranës, e njohur për afërsinë e saj me institucione arsimore, shërbime, dyqane dhe lehtësira të tjera. Një vendndodhje e përsosur për ata që duan të jenë pranë qendrës së qytetit ndërkohë që gëzojnë një ambient të qetë dhe të sigurt për të jetuar.
Përfitimet e Investimit:
Vendndodhje Strategjike: Afër qendrës së Tiranës dhe pranë shërbimeve kryesore.
Ambient i Rehatshëm: E restauruar me cilësi të lartë, gati për banim.
Komoditet dhe Lehtësi: Pallat i ri me ashensor dhe hapësirë të mirëorganizuar.
Pamje dhe Ndriçim: Orientimi jug-perëndim ofron pamje të bukura dhe ndriçim optimal natyral.
Për më shumë informacion ose për të planifikuar një vizitë, mos hezitoni të na kontaktoni.
Kontaktoni tani për të përfituar nga kjo ofertë e shkëlqyer!
Cel. : +355698832491

Përshkrimi i Apartamentit:
Shitet një apartament 1+1 në një nga zonat më të preferuara , Rruga e Elbasanit, pranë Xhamisë së Tabakëve.
Ky apartament është zgjedhja ideale për ata që kërkojnë një ambient të qetë dhe të rehatshëm për të jetuar, ndërsa shijojnë përfitimet e të jetuarit afër qendrës së qytetit.
Karakteristikat e Apartamentit:
- Hapësirë e Bollshme: Apartamenti ofron një sipërfaqe totale prej 70 m², e cila përfshin një dhomë ndenjeje të bollshme me një kënd gatimi të integruar, një dhomë gjumi komode, dhe një tualet.
- Orientim Ideal: Me një orientim jug-perëndim, apartamenti përfiton nga drita natyrale.
- Pallat i Ri: Ndodhet në katin e 5-të të një pallati të ri me ashensor, duke siguruar komoditet dhe lehtësi në lëvizje.
- Punime Super Cilësore: Apartamenti është i sapo restauruar me materiale dhe punime të cilësisë më të lartë. Detajet e brendshme janë menduar me kujdes për të ofruar një ambient modern dhe funksional.
Ashensor: Ndërtesa është e pajisur me një ashensor që ofron lehtësi në lëvizje për banorët.
Lokacion: Rruga e Elbasanit është një nga zonat më të preferuara dhe më të kërkuara të Tiranës, e njohur për afërsinë e saj me institucione arsimore, shërbime, dyqane dhe lehtësira të tjera. Një vendndodhje e përsosur për ata që duan të jenë pranë qendrës së qytetit ndërkohë që gëzojnë një ambient të qetë dhe të sigurt për të jetuar.
Përfitimet e Investimit:

Për më shumë informacion ose për të planifikuar një vizitë, mos hezitoni të na kontaktoni.

Cel. : +355698832491