Tirane, ofroj vend pune User Interface Designer
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 5 Liqeni | Rr. Kosovareve | Petro Nini
- Tipi
-
- me orar te plote
- Fusha | Profili i punes
-
- Dizajn / Webdizajn / Grafik
- Eksperienca
- vetem me eksperience
Future Block, agjencia më inovative digjitale në Shqipëri, po kërkon të zgjerojë ekipin me një UI Designer.
Pozicioni i punës është full-time, në zyrë.
Përgjegjësitë:
Kërkesat:
Çfarë ne ofrojmë:
Dërgo CV në info@futureblock.al, me subjekt User Interface Designer
FutureBlock është agjencia digjitale më inovative në Shqipëri me qendër në Tiranë. Ekipi ynë zhvillon strategji efektive dhe të përqendruara në rezultatet e marketingut për kompanitë që kërkojnë të zhvillohen. Ne jemi të fokusuar në promovimin, zhvillimin dhe lehtësimin e shërbimeve që kompania juaj ofron, nëpërmjet kreativitetit, teknologjisë më të avancuar dhe punës. Shërbimet tona janë krijuar për të ndihmuar çdo lloj biznesi të rritet dhe të përmirësohet në çdo aspekt të botës digjitale!Shërbimet që ne ofrojmë janë:
Software Development
Web Development
Web Hosting & Domains
App Development
IoT Solutions
Cel. : +355 69 55 60 033
Pozicioni i punës është full-time, në zyrë.
Përgjegjësitë:
- Hartimi dhe dizajnimi i ndërfaqeve për platforma software, panele menaxhimi dhe aplikacione mobile.
- Krijimi i sistemeve të dizajnit në Figma.
- Bashkëpunim i ngushtë me ekipin e zhvillimit për të garantuar një zbatim të saktë të dizajnit.
- Paraqitja dhe përmirësimi i dizajnit bazuar në feedback nga palët e interesit dhe përdoruesit.
Kërkesat:
- Eksperiencë e mëparshme si UI Designer ose rol i ngjashëm.
- Portofol i detajuar që tregon dizajne UI për sisteme software, aplikacione mobile ose platforma web.
- Njohuri të avancuara në Figma.
- Njohuri mbi dizajnin responsive dhe standardet e aksesueshmërisë.
- Aftësi për të punuar në ekip dhe për të komunikuar në mënyrë të qartë idetë e dizajnit.
Çfarë ne ofrojmë:
- Mundësi për të punuar në një mjedis pozitiv, kreativ dhe në një ekip të ri dhe të orientuar drejt zhvillimit.
- Mundësi për zhvillim profesional brenda kompanisë.
- Eksperiencë në fushën e dizajnit.
Dërgo CV në info@futureblock.al, me subjekt User Interface Designer
FutureBlock është agjencia digjitale më inovative në Shqipëri me qendër në Tiranë. Ekipi ynë zhvillon strategji efektive dhe të përqendruara në rezultatet e marketingut për kompanitë që kërkojnë të zhvillohen. Ne jemi të fokusuar në promovimin, zhvillimin dhe lehtësimin e shërbimeve që kompania juaj ofron, nëpërmjet kreativitetit, teknologjisë më të avancuar dhe punës. Shërbimet tona janë krijuar për të ndihmuar çdo lloj biznesi të rritet dhe të përmirësohet në çdo aspekt të botës digjitale!Shërbimet që ne ofrojmë janë:
Software Development
Web Development
Web Hosting & Domains
App Development
IoT Solutions
Cel. : +355 69 55 60 033
Apply WhatsApp