Tirane, ofroj vend pune Konsulent/e Imobiliar/e
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 2 Rr. e Elbasanit | Shkolla Baletit
- Tipi
-
- me orar te plote
- Fusha | Profili i punes
-
- Agjent shitje | Menaxhim shitje
- Gjuha
-
- anglisht
- Eksperienca
- me dhe pa eksperience
Po kërkojmë Konsulentë Imobiliarë ambiciozë për t’u bashkuar me ekipin tonë!
Nëse ke dëshirë të zhvillosh një karrierë dinamike dhe të ndërtosh suksesin tënd në një nga industrinë më sfiduese dhe më shpërblyese — Century 21 Prestige është vendi i duhur për ty.
Ne jemi pjesë e brandit më të madh ndërkombëtar në pasuri të paluajtshme, dhe ofrojmë një ambient pune ku çdo individ ka mundësi të rritet profesionalisht dhe të arrijë potencialin e tij maksimal.
Çfarë ofrojmë:
Trajnime të vazhdueshme profesionale nga ekspertë të fushës
Mbështetje të plotë në çdo hap të procesit të karrierës
Mundësi reale zhvillimi dhe rritjeje personale
Një mjedis pune motivues, me kulturë bashkëpunimi dhe rezultate konkrete
Kërkojmë persona energjikë, me dëshirë për të mësuar, me qëllime të qarta dhe pasion për komunikimin me njerëzit.
Adresa jonë:
Rruga e Elbasanit, përballë Ambasadës Amerikane
Bashkohu me Century 21 Prestige — aty ku suksesi është rezultat i profesionalizmit, përkushtimit dhe vullnetit për t’u bërë më i mirë çdo ditë
Cel. : +355694704132
Nëse ke dëshirë të zhvillosh një karrierë dinamike dhe të ndërtosh suksesin tënd në një nga industrinë më sfiduese dhe më shpërblyese — Century 21 Prestige është vendi i duhur për ty.
Ne jemi pjesë e brandit më të madh ndërkombëtar në pasuri të paluajtshme, dhe ofrojmë një ambient pune ku çdo individ ka mundësi të rritet profesionalisht dhe të arrijë potencialin e tij maksimal.
Çfarë ofrojmë:
Trajnime të vazhdueshme profesionale nga ekspertë të fushës
Mbështetje të plotë në çdo hap të procesit të karrierës
Mundësi reale zhvillimi dhe rritjeje personale
Një mjedis pune motivues, me kulturë bashkëpunimi dhe rezultate konkrete
Kërkojmë persona energjikë, me dëshirë për të mësuar, me qëllime të qarta dhe pasion për komunikimin me njerëzit.
Adresa jonë:
Rruga e Elbasanit, përballë Ambasadës Amerikane
Bashkohu me Century 21 Prestige — aty ku suksesi është rezultat i profesionalizmit, përkushtimit dhe vullnetit për t’u bërë më i mirë çdo ditë
Cel. : +355694704132
Apply WhatsApp