Tirane, ofroj vend pune Data Entry
- Tirane
- Tipi
-
- me orar te plote
- Fusha | Profili i punes
-
- Data Entry
- Gjuha
-
- italisht
- Eksperienca
- vetem me eksperience
Service Factory Solutions është një kompani që operon prej më shumë se 6 vitesh në tregun shqiptar, në sektorin e shërbimeve IT.
Aftësitë funksionale, teknologjike dhe proceseve të fituara në këto 6 vite eksperiencë shprehen përmes ofertave në linjave specifike:
konsultimi, integrimi i softuerit, produktet, shërbimet e aplikacioneve dhe kontraktimi i jashtëm,
sipas një modeli biznesi që synon zbatimin e zgjidhjeve inovative për mbështetjen e klientit në arritjen e objektivat e tyre të rritjes.
Service Factory Solutions falë një rrjeti të pasur partneriteti i jep një konkurrencë më të madhe propozimit
dhe gjeneron një ofertë IT shumë të integruar dhe të specializuar.
Po kërkojmë Data Entry (F)
Vetëm kandidatët e përzgjedhur në listën e ngushtë do të kontaktohen për intervistë.
Aftësitë funksionale, teknologjike dhe proceseve të fituara në këto 6 vite eksperiencë shprehen përmes ofertave në linjave specifike:
konsultimi, integrimi i softuerit, produktet, shërbimet e aplikacioneve dhe kontraktimi i jashtëm,
sipas një modeli biznesi që synon zbatimin e zgjidhjeve inovative për mbështetjen e klientit në arritjen e objektivat e tyre të rritjes.
Service Factory Solutions falë një rrjeti të pasur partneriteti i jep një konkurrencë më të madhe propozimit
dhe gjeneron një ofertë IT shumë të integruar dhe të specializuar.
Po kërkojmë Data Entry (F)
- Preferohet të ketë eksperiencë të mëparshme në këtë fushë.
- Të ketë njohuri shumë të mira të gjuhës italiane.
- Të ketë aftësi të mira kompjuterike dhe të zotërojë shumë mirë paketën Microsoft Office.
- Të jetë korrekt me orarin dhe rregulloren e zyrës.
- Të jetë i komunikueshëm.
- Të jetë i besueshëm dhe konfidencial.
Vetëm kandidatët e përzgjedhur në listën e ngushtë do të kontaktohen për intervistë.
Apply