Tirane, ofroj Asistence IT
- Tirane
Asistence IT per te gjitha llojet e bizneseve
1. Ndihma në përdorimin e pajisjeve dhe aplikacioneve të ndryshme.
2. Troubleshooting dhe zgjidhje për problemet me softuerin dhe pajisjet.
3. Instalimi dhe konfigurimi i sistemeve operative dhe programeve.
4. Mbajtja dhe monitorimi i rrjetit kompjuterik dhe siguria e të dhënave.
5. Këshillimi për zgjidhjen e problemeve të sigurisë informatike dhe përparimi i strategjive të sigurisë.
6. Ndihma në përdorimin e teknologjive të reja dhe zgjerimi i aftësive të përdoruesve.
7. Backup dhe kthimi i të dhënave në rast të humbjes së tyre.
8. Konsultim për blerjen e pajisjeve të reja dhe licencimit të softuerit.
Këto janë vetëm disa nga shërbimet që ofrojme në fushën e asistencës IT. Çdo shërbim mund të përmbajë shumë nën-kategoritë dhe të përshtatet sipas nevojave të organizatave ose përdoruesve individuale. Nëse keni nevojë për ndihmë me ndonjë aspekt të teknologjisë informative, më jepni detaje të mëtejshme dhe do të përpiqem t'ju ndihmoj sa më mirë.
Cel. : +355692482600
1. Ndihma në përdorimin e pajisjeve dhe aplikacioneve të ndryshme.
2. Troubleshooting dhe zgjidhje për problemet me softuerin dhe pajisjet.
3. Instalimi dhe konfigurimi i sistemeve operative dhe programeve.
4. Mbajtja dhe monitorimi i rrjetit kompjuterik dhe siguria e të dhënave.
5. Këshillimi për zgjidhjen e problemeve të sigurisë informatike dhe përparimi i strategjive të sigurisë.
6. Ndihma në përdorimin e teknologjive të reja dhe zgjerimi i aftësive të përdoruesve.
7. Backup dhe kthimi i të dhënave në rast të humbjes së tyre.
8. Konsultim për blerjen e pajisjeve të reja dhe licencimit të softuerit.
Këto janë vetëm disa nga shërbimet që ofrojme në fushën e asistencës IT. Çdo shërbim mund të përmbajë shumë nën-kategoritë dhe të përshtatet sipas nevojave të organizatave ose përdoruesve individuale. Nëse keni nevojë për ndihmë me ndonjë aspekt të teknologjisë informative, më jepni detaje të mëtejshme dhe do të përpiqem t'ju ndihmoj sa më mirë.
Cel. : +355692482600