Tirane, ofrohet vend pune Teknik/e Laboratori
- Tirane
- Tipi
-
- me orar te plote
- Fusha | Profili i punes
-
- Mjekesi
- Gjuha
-
- anglisht
- Eksperienca
- vetem me eksperience
Në kuadër të procesit të plotësimit të personelit Spitali Salus kërkon teknik/e laboratori me karakteristikat si më poshtë:
-Teknik laboratori me arsimin e lartё universitar (DNP) ne Degёn Laborator Mjekёsor.
-Diplomё Master nё kёtё fushё, tё pёrftuar nё institucione arsimore universitare brenda apo jashtё vendit.
-Tё ketё eksperiencё nё punё dhe aftёsi tё mira bashkёpunuese.
-Të jetë njohës i gjuhes italiane përbën avantazh.
Procedura e aplikimit:
Kandidatët aplikues, deri në datën 31 korrik 2024, duhet të nisin në adresën elektronike info@salus.al duke specifikuar tek subjekti emailit pozicionin pёr tё cilin aplikoni dhe dokumentacionin e mëposhtëm:
-Kopje të noterizuar të diplomave dhe lejes se ushtrimit te profesionit;
-Një CV të përditësuar, në gjuhën shqipe në formatin Europass;
Vetëm personat që plotësojnë kriteret e vendosura më sipër do të kontaktohen.
Të dhënat e aplikantëve mblidhen, përpunohen dhe trajtohen në mënyrë konfidenciale në përputhje me Ligjin nr. 9887, datë 10.03.2008 “Për Mbrojtjen e të Dhënave Personale” i ndryshuar.
-Teknik laboratori me arsimin e lartё universitar (DNP) ne Degёn Laborator Mjekёsor.
-Diplomё Master nё kёtё fushё, tё pёrftuar nё institucione arsimore universitare brenda apo jashtё vendit.
-Tё ketё eksperiencё nё punё dhe aftёsi tё mira bashkёpunuese.
-Të jetë njohës i gjuhes italiane përbën avantazh.
Procedura e aplikimit:
Kandidatët aplikues, deri në datën 31 korrik 2024, duhet të nisin në adresën elektronike info@salus.al duke specifikuar tek subjekti emailit pozicionin pёr tё cilin aplikoni dhe dokumentacionin e mëposhtëm:
-Kopje të noterizuar të diplomave dhe lejes se ushtrimit te profesionit;
-Një CV të përditësuar, në gjuhën shqipe në formatin Europass;
Vetëm personat që plotësojnë kriteret e vendosura më sipër do të kontaktohen.
Të dhënat e aplikantëve mblidhen, përpunohen dhe trajtohen në mënyrë konfidenciale në përputhje me Ligjin nr. 9887, datë 10.03.2008 “Për Mbrojtjen e të Dhënave Personale” i ndryshuar.
Apply