Tirane, ofrohet vend pune ekonomiste
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 5 Komuna Parisit | Kristal Center
- Tipi
-
- me orar te plote
- Fusha | Profili i punes
-
- Ekonomist-Financier/e
- Gjuha
-
- anglisht
Përshkrimi
Smart Home Albania është kompania e parë në Shqipëri me fokus sistemet Smart Home.
Kompania ofron sistemet më inovative me fokus rritjen e komfortit, uljen e faturës së energjisë elektrike dhe njëkohësisht rritjen e sigurisë.
Smart Home Albania është realiteti me ofertën që garanton raportin cilësi-çmim më të mirë në treg.
Smart Home Albania është distributor zyrtar ekskluziv për gjithë Ballkanin i gjigandit prodhues amerikan TIS Texas Intelligent Systems.
Aktualisht kompania vepron direkt apo nepermjet rishitesave ne Shqiperi, Kosove,Mal i Zi,Serbi,Greqi,Kroaci.
Nëpërmjet TIS, Smart Home Albania ofron sisteme automatizimi për shtëpi,vila, zyra, hotele të ndërtuar e funksionalë.
Kompania është në kërkim të një ekonomiste (femër) me kohë të plotë.
Detyrat
Ofrohen:
Smart Home Albania është kompania e parë në Shqipëri me fokus sistemet Smart Home.
Kompania ofron sistemet më inovative me fokus rritjen e komfortit, uljen e faturës së energjisë elektrike dhe njëkohësisht rritjen e sigurisë.
Smart Home Albania është realiteti me ofertën që garanton raportin cilësi-çmim më të mirë në treg.
Smart Home Albania është distributor zyrtar ekskluziv për gjithë Ballkanin i gjigandit prodhues amerikan TIS Texas Intelligent Systems.
Aktualisht kompania vepron direkt apo nepermjet rishitesave ne Shqiperi, Kosove,Mal i Zi,Serbi,Greqi,Kroaci.
Nëpërmjet TIS, Smart Home Albania ofron sisteme automatizimi për shtëpi,vila, zyra, hotele të ndërtuar e funksionalë.
Kompania është në kërkim të një ekonomiste (femër) me kohë të plotë.
Detyrat
- Regjistrim sistematik të faturave vendase, importit si edhe kontabilizimi i saktë i tyre.
- Realizim i faturave të shitjes
- Mbajtja e veprimeve të arkës dhe bankës.
- Mbajtja e regjistrimi i inventarit të mallit dhe të aseteve të kompanisë
- Mbajtja e marredhenieve dhe rakordimi me klientet nëpërmjet agjentëve që ndjekin secilin klient,
- Hartimi i raportit të debitorëve. Hartimi i raporteve të ndryshme shitje dhe blerje, krahasimi i ecurisë së produkteve në periudha te ndryshme.
- Menaxhon përpunimin e të ardhurave, shpenzimeve, dokumenteve të kontrollit, buxhetet e departamenteve, etj.
- Kontroll te llogarive, kostove, shpenzimeve etj
- Detyra të tjera të ngarkuara nga eprori përkatës
- Të ketë mbaruar arsimin e lartë në profilin e kerkuar
- Të ketë njohuri shume të mira në programin financiar Financa 5
- Të ketë eksperiencë punë të mëparshme min 3vjecare ne kompani tregtare.
- Eksperienca ne kompani importuese perben avantazh.
- Të ketë aftesi të mira komunikuese.
- Të dijë të pershtatet me detyrat qe i cakton kompania.
- Njohuri të gjuhës angleze.
Ofrohen:
- Kushte shumë të mira pune
- Ambient inovativ
- Pagë bazë e kënaqshme
- Mundësi për bonuse mbi performancën
Apply