• Tirane, ofrohet vend pune Asistent Administrativ

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
5 Blloku
Tipi
  1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
  1. Korrier | Shperndares
Gjuha
Me 28 vite përvojë biznesi të themeluesve dhe menaxherëve kryesorë, ne ofrojmë shërbime të inxhinierisë softuerike në Shqipëri dhe në tregun ndërkombëtar, duke bashkuar profesionistët më të mirë, praktikat më të mira dhe një përzgjedhje të zgjuar të teknologjive moderne. Ekipi i 190+ punonjësve të certifikuar në teknologjitë moderne është çelësi ynë për sukses. Ndërsa forcojmë pozicionin tonë në Shqipëri si kompani lider në ofrimin e shërbimeve të inxhinierisë softuerike për sistemet elektronike më të rëndesishme të administratës publike në Shqipëri, ne po zgjerojme aktivitetet tona edhe ne tregjet europiane.

ikubINFO është në kërkim të një personi të motivuar dhe të apasionuar per t'ju bashkuar ekipit tonë, në pozicionin:[FONT=WordVisiCarriageReturn_MSFontService]
[/FONT]

Asistent Administrativ-Departamenti i Menaxhimit të Operacioneve

Detyrat dhe Përgjegjesite

• Shperndarja e Postës;
  • Terheqja e dokumenteve ne institucione publike dhe private;
  • Mirembajtja dhe monitorimi i Aseteve te Kompanise;
  • Kontroll i problematikave Administrative;
  • Asistence sipas nevojes per detyra te deleguara nga Pergjegjesi, Menaxheri i Operacioneve, per ndjekje ditore operacionale;
  • Support për recepsionin e Kompanisë.
Kerkesat dhe Kualifikimet

• Arsimi i mesëm ose i larte;
  • Eksperience ne pozicion të ngjashem;
  • Aftesi te mira komunikimi;
  • Bashkepunues/e ne punen ne grup.

Per te aplikuar ju lutemi dergoni CV-ne tuaj ne adresen e-mail: [COLOR=#0000FF]hr@ikubinfo.al[/COLOR] me subjektin “Asistent Administrativ”.

Te dhenat qe do te paraqitni nepermjet aplikimit tuaj do te ruhen dhe perpunohen vetem per qellime rekrutimi, ne mbeshtetje te legjislacionit ne fuqi per mbrojtjen e te dhenave personale.

Apply
Back