Tirane, ofert apartament Kati 5, 128 m² 160.000 Euro (unaza e re)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 6 Astir | Unaza e re | Teodor Keko
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 128 m²
- Kati
- Kati 5
- Cmimi Euro
- 160000 €
Zona/Rruga : unaza e re
Ky apartament është një opsion i shkëlqyer për ata që kërkojnë një shtëpi të re. Me një madhësi totale prej 128 metra katrorë, ky apartament ndodhet në katin e pestë të ndërtesës, duke ju ofruar një pamje të mahnitshme. Është i zbrazët, duke ju dhënë mundësinë të dekoroni dhe të mobiloni sipas dëshirës dhe stilit tuaj personal.
Në total, ky apartament ofron një hapësirë të brendshme prej 114 metra katrorë, e cila mund të përdoret në mënyra të ndryshme në varësi të nevojave tuaja.
Ky apartament mund të jetë më shumë se vetëm një vend për të fjetur dhe të ngrënë - mund të jetë një vend ku të ndiheni të vërtetë në shtëpi.
Ju ftojmë të na kontaktoni për të mësuar më shumë rreth kësaj prone, dhe të ktheni këtë apartament në shtëpinë tuaj të re ideale.
Adresa: Tiranë, unaza e re
Çmimi: ?160.000
Siperfaqja totale: 128 m²
Siperfaqja e brendshme: 114 m²
Kati: 5
Dhoma gjumi: 2
Banjo: 2
Mobilimi: Bosh
Viti i ndertimit: 2023
Disa nga veçoritë e brendshme
? ? Ashensor
? ? Kondicioner
? ? Dyer të sigurta
? ? Ngrohje
? Sistem Chiller/Multisplit
? ? Tualete Incaso
? Parket/Pllakë sipas zgjedhjes së klientit
Disa nga veçoritë e jashtme
? ? Ballkon
? ?? Parkim
? ? Jug
? Fasadë e Ventiluar
? Kontakti: Alemao Hoxha - 355694047339
hoxhaalemao@gmail.com
Cel. : 355694047339
Ky apartament është një opsion i shkëlqyer për ata që kërkojnë një shtëpi të re. Me një madhësi totale prej 128 metra katrorë, ky apartament ndodhet në katin e pestë të ndërtesës, duke ju ofruar një pamje të mahnitshme. Është i zbrazët, duke ju dhënë mundësinë të dekoroni dhe të mobiloni sipas dëshirës dhe stilit tuaj personal.
Në total, ky apartament ofron një hapësirë të brendshme prej 114 metra katrorë, e cila mund të përdoret në mënyra të ndryshme në varësi të nevojave tuaja.
Ky apartament mund të jetë më shumë se vetëm një vend për të fjetur dhe të ngrënë - mund të jetë një vend ku të ndiheni të vërtetë në shtëpi.
Ju ftojmë të na kontaktoni për të mësuar më shumë rreth kësaj prone, dhe të ktheni këtë apartament në shtëpinë tuaj të re ideale.
Adresa: Tiranë, unaza e re
Çmimi: ?160.000
Siperfaqja totale: 128 m²
Siperfaqja e brendshme: 114 m²
Kati: 5
Dhoma gjumi: 2
Banjo: 2
Mobilimi: Bosh
Viti i ndertimit: 2023
Disa nga veçoritë e brendshme
? ? Ashensor
? ? Kondicioner