Tirane, kerkohet Punëtor Magazine
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 5 Selite | Kodra e Diellit
- Tipi
-
- me orar te plote
- Fusha | Profili i punes
-
- Punetor/e | Ndihmesa
- Eksperienca
- me dhe pa eksperience
Agi Kons Sh.P.K është kompani ndërtimi prej më shumë se 20 vite në treg, e vlerësuar ndërkombëtarisht për cilësinë e lartë të ndërtimit. Pika më e fortë e kompanisë është stafi ynë, për të cilin kujdesemi që të gjejë një ambjent mikpritës dhe të ndjehen të vlerësuar për çdo kontribut që japin në kompani me punën dhe eksperiencën e tyre. Në Agi Kons shpk secili punonjës ka mundësi të ngrihet në detyrë dhe të vlerësohet mbështetur tek rezultatet e punës.
Nëse dëshiron një pozicion pune të sigurtë, dhe me mundësinë për t’u rritur në karrierë dhe për t’u mirëpaguar pas çdo rritje, atëherë Agi Kons shpk është zgjedhja jote më e mirë.
Aktualisht ne po kërkojmë Punonjës në magazine dhe të ftojmë të bëhesh pjesë e stafit tonë duke na kontaktuar në format e kontaktit të listuara më poshtë.
Pozicioni i Punës: Punëtor Magazine.
Vendodhja: Kodra e Diellit 2, Tirane
Raporton tek: Përgjegjësit të magazinës
Orari: 07:30-16;00
Qëllimi i pozicionit:
Punëtori i magazinës kujdeset për ngarkimin, shkarkimin, ruajtjen dhe organizimin e materialeve dhe pajisjeve në magazinën qendrore të kompanisë. Ai siguron që materiali të jetë i disponueshëm për kantiere dhe të trajtohet në mënyrë të sigurt dhe të rregullt.
Detyrat;
Kriteret;
Nëse dëshiron një pozicion pune të sigurtë, dhe me mundësinë për t’u rritur në karrierë dhe për t’u mirëpaguar pas çdo rritje, atëherë Agi Kons shpk është zgjedhja jote më e mirë.
Aktualisht ne po kërkojmë Punonjës në magazine dhe të ftojmë të bëhesh pjesë e stafit tonë duke na kontaktuar në format e kontaktit të listuara më poshtë.
Pozicioni i Punës: Punëtor Magazine.
Vendodhja: Kodra e Diellit 2, Tirane
Raporton tek: Përgjegjësit të magazinës
Orari: 07:30-16;00
Qëllimi i pozicionit:
Punëtori i magazinës kujdeset për ngarkimin, shkarkimin, ruajtjen dhe organizimin e materialeve dhe pajisjeve në magazinën qendrore të kompanisë. Ai siguron që materiali të jetë i disponueshëm për kantiere dhe të trajtohet në mënyrë të sigurt dhe të rregullt.
Detyrat;
- Ngarkon dhe shkarkon materiale ndërtimi, vegla dhe pajisje në magazinë.
- Ndihmon në organizimin dhe vendosjen e materialeve në vendet e caktuara në magazinë.
- Mbështet regjistrimin e materialeve në magazinë dhe ndihmon në inventarizime.
- Përgatit materialet për shpërndarje në kantier sipas udhëzimeve.
- Kujdeset për pastrimin dhe mirëmbajtjen e ambientit të magazinës.
- Respekton rregullat e sigurisë në magazinë dhe gjatë manipulimit të materialeve.
- Bashkëpunon me staf tjetër për të siguruar rrjedhën e punës dhe furnizimin e kantierit.
- Njofton përgjegjësin e magazinës për çdo problem teknik, mungesë ose dëmtim të materialeve.
Kriteret;
- Shkollë e mesme (preferohet arsimi teknik ose profesionale).
- Përvojë në punë magazinimi ose në kantier ndërtimi është avantazh.
- Aftësi fizike për ngritje peshe dhe punë aktive.
- Përgjegjshmëri dhe vëmendje ndaj detajeve.
- Aftësi bashkëpunimi në grup.
- Njohuri bazike të sigurisë në punë.
Apply WhatsApp