Shqiperi, ofroj Digjitalizo Biznesin Tuaj: Website, Sisteme POS/CRM & Bot-e Inteligjentë
- Shqiperi
Zgjidhje Softuerike Profesionale për Çdo Biznes (Standard Gjerman)
Përshëndetje! Unë jam Klinton Mita, zhvillues softueri (Software Developer). Jetoj dhe punoj në Gjermani, ku drejtoj agjencinë time të konsulencës dhe zhvillimit IT-Webconsulting.
Bashkëpunoj me biznese të ndryshme në Shqipëri dhe Kosovë për t'i ndihmuar ato të rrisin performancën, të ulin kostot dhe të marrin kontroll të plotë mbi operacionet e tyre përmes digjitalizimit.
Nëse dëshironi ta kaloni biznesin tuaj në një tjetër nivel, ofroj këto shërbime të personalizuara:
Krijoj faqe interneti moderne, të shpejta dhe të përshtatshme për çdo pajisje (celular/desktop) për të prezantuar denjësisht kompaninë, produktet apo shërbimet tuaja.
Ndërtoj bot-e të personalizuara që lidhen me proceset tuaja ekzistuese:
Kam përgatitur një video të shkurtër ku tregoj saktësisht në ekran se si funksionojnë sistemet tona menaxhuese. Mund ta ndiqni videon duke klikuar në këtë link:
https://www.loom.com/share/78bf54497d5b4a23b314ab2ad6a38d05
Nëse jeni të interesuar për një website të ri, një sistem menaxhimi apo për të automatizuar punën tuaj të përditshme, na kontaktoni direkt këtu në platformë, përmes faqes sonë zyrtare, ose na shkruani në email: info@klintonmita.de.
Mirëpresim bashkëpunimin me ju!
Përshëndetje! Unë jam Klinton Mita, zhvillues softueri (Software Developer). Jetoj dhe punoj në Gjermani, ku drejtoj agjencinë time të konsulencës dhe zhvillimit IT-Webconsulting.
Bashkëpunoj me biznese të ndryshme në Shqipëri dhe Kosovë për t'i ndihmuar ato të rrisin performancën, të ulin kostot dhe të marrin kontroll të plotë mbi operacionet e tyre përmes digjitalizimit.
Nëse dëshironi ta kaloni biznesin tuaj në një tjetër nivel, ofroj këto shërbime të personalizuara:
1. Web Development (Website-e Profesionale)
Krijoj faqe interneti moderne, të shpejta dhe të përshtatshme për çdo pajisje (celular/desktop) për të prezantuar denjësisht kompaninë, produktet apo shërbimet tuaja.- Vizitoni website tonë këtu: https://it-webconsulting.de/
2. Sisteme Menaxhimi të Avancuara (CRM / POS)
- Hierarkia e Roleve & Siguria: Kufizoni aksesin e stafit në varësi të detyrës. Çdo modifikim fature apo anulim shitjeje kërkon autorizim në kohë reale nga menaxheri për të parandaluar çdo abuzim ose humbje financiare.
- Inventar & Inteligjencë Mbetjesh: Monitorim i saktë i furnizimeve të reja, vlerësim i stokut aktual dhe regjistrim i produkteve të dëmtuara (waste) për të mbrojtur marzhin tuaj të fitimit.
3. Automatizim Procesesh (Custom Bots)
Ndërtoj bot-e të personalizuara që lidhen me proceset tuaja ekzistuese:- Sinkronizim i Faturave: Bot-e që lexojnë automatikisht faturat tuaja PDF/Excel nga furnitorët dhe përditësojnë stokun pa pasur nevojë për hedhje manuale.
- Njoftime në Telegram/WhatsApp: Aprovoni kërkesat e arkës ose ndryshimet e rëndësishme direkt nga telefoni juaj, kudo që ndodheni.
- Raporte për Kontabilitetin: Gjenerim dhe dërgim automatik i performancës javore direkt tek kontabilisti juaj.
Shiko si funksionon (Prezantim Video)
Kam përgatitur një video të shkurtër ku tregoj saktësisht në ekran se si funksionojnë sistemet tona menaxhuese. Mund ta ndiqni videon duke klikuar në këtë link:
Na Kontaktoni:
Nëse jeni të interesuar për një website të ri, një sistem menaxhimi apo për të automatizuar punën tuaj të përditshme, na kontaktoni direkt këtu në platformë, përmes faqes sonë zyrtare, ose na shkruani në email: info@klintonmita.de.Mirëpresim bashkëpunimin me ju!
Contact