REPEAT SPORTS CLUB shpall vende të lira pune: -Asistente Financiere; Recepsioniste - Punonjëse pastrimi - Kuzhinier - Punonjëse bari
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 9 Qender
- Tipi
-
- me orar te plote
- Fusha | Profili i punes
-
- Ekonomist-Financier/e
- Gjuha
-
- Eksperienca
Repeat Sports Club është një kompani shqiptare e dedikuar në përmirësimin e shëndetit dhe stilit të jetësës, një nga konceptet dhe investimet më inovative në industrinë e fitnessit,
e pozicionuar në një nga zonat më strategjike të kryeqytetit.
Është një kompanishqiptare e dedikuar në përmirësimin e shëndetit dhe stilit të jetësës, një nga konceptet dhe investimet më inovative në industrinë e fitnessit, e pozicionuar në një nga zonat më strategjike të kryeqytetit.
Ndër palestrat më moderne, e projektuar nga studio greke “Whitebox”, bën cdo njeri të ndihet në zemër të natyrës.
Duke ofruar shërbimin e nutricionit, regjime & plane ushqimore të personalizuara dhe Medical Spa për perfeksionimin e bukurisë, trupit dhe lëkurës suaj përmes një game të gjerë trajtimesh moderne dhe unike,
kompania jonë ofron cilesi të lartë dhe shërbim të standarteve europiane.
REPEAT SPORTS CLUB është duke zgjeruar stafin dhe shpall pozicione të lira pune:
-Asistente Financiere;
-Recepsioniste;
-Punonjëse pastrimi;
-Kuzhinier;
-Punonjëse bari;
-Motorrist;
Për të aplikuar për këtë pozicion ju lutem kontaktoni në numrin e telefonit: 069 311 8764 duke dërguar me mesazh të dhënat tuaja dhe pozicionin për të cilën aplikoni
ose dërgoni CV tuaj në adresën repeat.rekrutime@gmail.com
Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen per intervistë pune.
*Çdo informacion që do të paraqesin kandidatet lidhur me shprehjen e interesit të tyre për sa më sipër, do të trajtohet me një nivel sigurie të standarteve më të larta për ruajtjen
dhe përpunimin e këtyre të dhënave në përputhje të plote me parashikimet e ligjit nr. 9887 datë 10.03.2008 "Për Mbrojtjen e të Dhënave Personale" i ndryshuar dhe aktet nënligjore të nxjerra në zbatim të tij.
e pozicionuar në një nga zonat më strategjike të kryeqytetit.
Është një kompanishqiptare e dedikuar në përmirësimin e shëndetit dhe stilit të jetësës, një nga konceptet dhe investimet më inovative në industrinë e fitnessit, e pozicionuar në një nga zonat më strategjike të kryeqytetit.
Ndër palestrat më moderne, e projektuar nga studio greke “Whitebox”, bën cdo njeri të ndihet në zemër të natyrës.
Duke ofruar shërbimin e nutricionit, regjime & plane ushqimore të personalizuara dhe Medical Spa për perfeksionimin e bukurisë, trupit dhe lëkurës suaj përmes një game të gjerë trajtimesh moderne dhe unike,
kompania jonë ofron cilesi të lartë dhe shërbim të standarteve europiane.
REPEAT SPORTS CLUB është duke zgjeruar stafin dhe shpall pozicione të lira pune:
-Asistente Financiere;
-Recepsioniste;
-Punonjëse pastrimi;
-Kuzhinier;
-Punonjëse bari;
-Motorrist;
Për të aplikuar për këtë pozicion ju lutem kontaktoni në numrin e telefonit: 069 311 8764 duke dërguar me mesazh të dhënat tuaja dhe pozicionin për të cilën aplikoni
ose dërgoni CV tuaj në adresën repeat.rekrutime@gmail.com
Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen per intervistë pune.
*Çdo informacion që do të paraqesin kandidatet lidhur me shprehjen e interesit të tyre për sa më sipër, do të trajtohet me një nivel sigurie të standarteve më të larta për ruajtjen
dhe përpunimin e këtyre të dhënave në përputhje të plote me parashikimet e ligjit nr. 9887 datë 10.03.2008 "Për Mbrojtjen e të Dhënave Personale" i ndryshuar dhe aktet nënligjore të nxjerra në zbatim të tij.
Apply WhatsApp