ofrohet vend pune Recepsionist/e Hoteli
- Tirane
- Tipi
-
- me orar te plote
- turni II
- turni III (i nates)
- Fusha | Profili i punes
-
- Recepsionist/e
Lea Business Consulting, në emër të klientit tonë kërkon të punësojë:
Recepsionist/e Hoteli (Turni I/Turni II)
Recepsionist/e Hoteli Turni III
DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË:
*Çdo informacion që do të paraqesin kandidatët lidhur me shprehjen e interesit të tyre për sa më sipër,do të trajtohet me një nivel sigurie të standarteve më të larta për ruajtjen dhe përpunimin e këtyre të dhënave në përputhje të plotë me parashikimet e ligjit nr.124/2024 "Për Mbrojtjen e të Dhënave Personale" i ndryshuar dhe aktet nënligjore të nxjerra në zbatim të tij.
Recepsionist/e Hoteli (Turni I/Turni II)
Recepsionist/e Hoteli Turni III
DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË:
- Mirëpret dhe regjistron klientët në hotel në mënyrë profesionale dhe miqësore.
- Kryen procesin e check-in dhe check-out.
- Jep informacione për shërbimet e hotelit, oraret, atraksionet turistike.
- Përgjigjet ndaj telefonatave, e-maileve dhe kërkesave të tjera nga klientët.
- Menaxhon rezervimet, modifikimet dhe anulimet në sistemin e menaxhimit të hotelit.
- Zgjidh me efikasitet ankesat apo problemet e klientëve duke ruajtur standardin e shërbimit.
- Koordinon me departamente të tjera si mirëmbajtja, pastrimi dhe restoranti për të përmbushur kërkesat e klientëve.
- Siguron që zona e recepsionit të jetë e pastër, e organizuar dhe mikpritëse në çdo kohë.
- Regjistron të dhënat e nevojshme dhe mban evidencën sipas procedurave të brendshme.
- Respekton të gjitha politikat dhe procedurat e hotelit, përfshirë ato të sigurisë dhe konfidencialitetit.
- Diplomë e shkollës së lartë (preferohet diplomë në turizëm, mikpritje ose fusha të ngjashme).
- Eksperiencë e mëparshme në një pozicion të ngjashme ka përparësi.
- Aftësi të mira komunikimi në gjuhën shqipe dhe angleze (gjuhë të tjera janë avantazh).
- Njohuri bazë të kompjuterit dhe përdorimit të programeve të menaxhimit të hotelit (p.sh. Opera), ose të ngjashme).
- Orari:
- Turni I 06:30-14:30
- Turni II 14:30-22:30
- Turni III 22:30-06:30
- 1 ditë pushim
- Pagesa e kënaqshme
*Çdo informacion që do të paraqesin kandidatët lidhur me shprehjen e interesit të tyre për sa më sipër,do të trajtohet me një nivel sigurie të standarteve më të larta për ruajtjen dhe përpunimin e këtyre të dhënave në përputhje të plotë me parashikimet e ligjit nr.124/2024 "Për Mbrojtjen e të Dhënave Personale" i ndryshuar dhe aktet nënligjore të nxjerra në zbatim të tij.