• Ofrohet Mundesi Pune nga Shtëpia - Mësuese e Gjuhës Angleze-Online

Tirane
Tipi
  1. me orar te plote
  2. part time
  3. remote | smartworking nga shtepia
Fusha | Profili i punes
  1. Mesimdhenie | Pedagogji
Gjuha
  1. anglisht
Eksperienca
vetem me eksperience
Punë nga Shtëpia – Online
Paga:
(7–8$/ora (–25%)
(i/e vetëpunësuar – freelance)
E rëndësishme!
Duhet të dërgoni një email që të tregoni se jeni të interesuar. Përfshini në të datën kur mund të dërgoni një video të shkurtër prezantimi sipas modelit më poshtë. isd.english.al@gmail.com

Kualifikimet:
  • 3+ vite eksperiencë online në mësimdhënien e gjuhës angleze (të shkruajtura në CV) dhe një certifikatë TEFL. Tek vitet e eksperiencës mund të përfshini çdo eksperiencë të mundshme ku keni dhënë mësim/kurs të gjuhës angleze.
    Mund të aplikoni edhe nëse keni më pak vite.
  • Të jeni të aftë të jepni mësim me sa më shumë entuziazëm. (Studentët janë të një moshe të vogël) – Kjo duhet të tregohet edhe në video‑prezantimin që do të dërgoni, ku mund të shtoni një shembull të klasës suaj me studentë të moshave të vogla (entuziazëm, gjeste, ose objekte ndihmëse “props”, që përdoren nga mësuesi për ta bërë mësimin më interaktiv).
  • Të dini të përdorni aplikacionin ClassIn në kompjuterin tuaj. E rëndësishme!
  • Të keni mundësi të punoni në këtë fashë orari: 10:00–15:00.
Modeli i video prezantimit:

Info për videon:

• Sfondi/background-i njëngjyrësh.
  • Kamera – në nivelin e syve.
Në video (në anglisht), mund të flisni për eksperiencën tuaj në mësimdhënien e gjuhës angleze dhe të prezantoni pjesë nga një orë mësimore anglisht me fëmijë të moshave 4–13 vjeç.
#punengashtepia #puneonline #puneparttime #kerkojpune #vendepune #anglisht #ofertapune #mesueseanglisht #mesuese #kurseanglishte

Apply
Back