Internship në profilin Jurist (Tiranë)
- Tirane
- Tipi
-
- part time
- Internship | vend praktike
- Fusha | Profili i punes
-
- Juridik | Drejtesi
- Gjuha
-
- anglisht
- Eksperienca
Shoqëria Zita shpk, pjesë e Globe Group me seli në Tiranë është në kërkim të studentëve të interesuar për të zhvilluar
Departamenti: Ligjor
Përmbledhja e Pozicionit: Të asistojë stafin Ligjor në proceset ditore të punës.
Kërkojmë student/e të cilët dëshirojnë të kenë një eksperiencë në të cilën mund të zhvillojnë më tej njohuritë dhe dijet e marra gjatë studimeve.
Jemi në kërkim të kandidateve me dëshirën për të mësuar dhe për tu bërë në të ardhmen pjesë e shoqërisë.
Ky pozicion kërkon aftësitë, njohuritë e mëposhtme:
*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”
Jeni të lutur të përcaktoni pozicionin e punës për të cilin aplikoni në email-in e dërguar.
Cel. : 0674021523
Departamenti: Ligjor
Përmbledhja e Pozicionit: Të asistojë stafin Ligjor në proceset ditore të punës.
Kërkojmë student/e të cilët dëshirojnë të kenë një eksperiencë në të cilën mund të zhvillojnë më tej njohuritë dhe dijet e marra gjatë studimeve.
Jemi në kërkim të kandidateve me dëshirën për të mësuar dhe për tu bërë në të ardhmen pjesë e shoqërisë.
Ky pozicion kërkon aftësitë, njohuritë e mëposhtme:
- Të ketë përfunduar studimet e larta në Fakultetin e Drejtësisë;
- Të ketë aftësi të mira ndërpersonale dhe komunikimi;
- Të ketë aftësi të mira organizative dhe menaxhim sa më të mirë të kohës së punës;
- Të karakterizohet nga ndershmëria, integriteti, konfidencialiteti dhe korrektësia;
- Të ketë njohuri bazë të programeve të paketës Microsoft Office;
- Të ketë njohuri të mira të gjuhës angleze;
- Rritje profesionale;
- Angazhim në projekte reale;
- Ambient i këndshëm pune;
- Mundësi pune pas përfundimit të intershipit;
*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”
Jeni të lutur të përcaktoni pozicionin e punës për të cilin aplikoni në email-in e dërguar.
Cel. : 0674021523
Apply WhatsApp