Durres, Operatorë telefonikë për gjuhën Franceze - FULL REMOTE
- Durres
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 9 Qender
- Tipi
-
- me orar te plote
- part time
- Fusha | Profili i punes
-
- Call Center Operator/e
- Sherbim Klienti
- Gjuha
-
- frengjisht
- Eksperienca
- me dhe pa eksperience
Covisian Albania, pjesë e Covisian Group lindur më 2013, me filial në Tiranë dhe Durrës, ështe vazhdimisht në kërkim të talenteve te reja!
Për seden tonë në Durres , lehtësisht të arritshme nëpërmjet transportit publik, po kërkojmë konsulent/operatorë telefonik për shërbim klienti.
www.covisian.al
recruiting.covisianalbania@covisian.com
069 60 45 218
Te dhenat tuaja mbrohen nga shoqeria sipas ligjit nr. 9887, date 10.03.2008 Per "Mbrojtjen e te Dhenave Personale", Udhezimit nr. 42, date 22.07.2014 Per "Perpunimin e te Dhenave Personale te Kandidateve per pune" e Rregullores per Mbrojtjen Perpunimin, Ruajtjen dhe Sigurine e te Dhenave Personale.
Për seden tonë në Durres , lehtësisht të arritshme nëpërmjet transportit publik, po kërkojmë konsulent/operatorë telefonik për shërbim klienti.
Kualifikimet
Kriteret që cdo kandidat duhet të plotësoj janë:- Zotërim shumë të mirë të gjuhës Franceze, niveli B2 (të folur dhe të shkruar)
- Të ketë njohuri të mira informatike!
- Të jetë komunikues dhe bashkëpunues në grup!
- Pagesë Orare ndër më të lartat në sektor;
- Formazioni i paguar dhe update-ime të vazhdueshme;
- Kushte shumë të mira pune, ambjent dinamik dhe motivues;
- Shtesa mbi pagesën orare për orët e darkës, festat dhe orët extra;
- Kontratë pune me kohë të pacaktuar dhe në përputhje me legjislacionin shqiptar;
- Bonus Mirëseardhje 20.000 lekë NETTO;
- Bonus për cdo mik/mikeshë që sjell me vete, 5000 lekë NETTO;
- Mundesi per te realizuar pune ne menyre hibride (zyre + smartworking) pas muajit te 3 te punes
- Sede e re dhe me kushte bashkëkohore, lehtësisht e arritshme me mjetet e transportit publik;
- Distributor pijesh e snack;
- Sallë ngrenjeje;
www.covisian.al
recruiting.covisianalbania@covisian.com
069 60 45 218
Te dhenat tuaja mbrohen nga shoqeria sipas ligjit nr. 9887, date 10.03.2008 Per "Mbrojtjen e te Dhenave Personale", Udhezimit nr. 42, date 22.07.2014 Per "Perpunimin e te Dhenave Personale te Kandidateve per pune" e Rregullores per Mbrojtjen Perpunimin, Ruajtjen dhe Sigurine e te Dhenave Personale.
Apply WhatsApp