Branding & Visual Identity | Canva Design | Social Media
- Tirane
- Tipi
-
- Freelancer | me projekt
- Fusha | Profili i punes
-
- Marketing Social Media | ADS | SEO
Ndërtimi i një brand-i të qartë dhe të besueshëm fillon nga mënyra si duket dhe si komunikon.
Fokusimi im është branding-u për biznese të reja, projekte dhe iniciativa që duan të krijojnë një identitet vizual të qëndrueshëm.
Përveç eksperiencave të mëparshme në këtë fushë, aktualisht jam në një udhëtim si sipërmarrëse, ku kam themeluar Fole Coworking & Events dhe merrem drejtpërdrejt me menaxhimin e marketingut, nga identiteti vizual te komunikimi dhe prezenca online. Kjo përvojë më ka mësuar ta shoh branding-un në mënyrë më të drejtpërdrejtë dhe praktike.
Çfarë ofroj:
Krijoj tekste dhe materiale vizuale në shqip, italisht dhe anglisht.
Portfolio i disponueshëm sipas kërkesës.
Tel: +355 693533096
Fokusimi im është branding-u për biznese të reja, projekte dhe iniciativa që duan të krijojnë një identitet vizual të qëndrueshëm.
Përveç eksperiencave të mëparshme në këtë fushë, aktualisht jam në një udhëtim si sipërmarrëse, ku kam themeluar Fole Coworking & Events dhe merrem drejtpërdrejt me menaxhimin e marketingut, nga identiteti vizual te komunikimi dhe prezenca online. Kjo përvojë më ka mësuar ta shoh branding-un në mënyrë më të drejtpërdrejtë dhe praktike.
Çfarë ofroj:
- Branding & Visual Identity për biznese të reja
- Graphic Design me Canva: materiale për social media, postera, flyer, prezantime, materiale promocionale
- Strukturim i imazhit dhe përmbajtjes për Social Media
- Menaxhim dhe optimizim i Google My Business për biznese lokale
- Njohuri bazë në website design me WordPress / Elementor (faqe të thjeshta prezantuese)
Krijoj tekste dhe materiale vizuale në shqip, italisht dhe anglisht.
Portfolio i disponueshëm sipas kërkesës.
Tel: +355 693533096