Rezervo tani dhe perfito skonto ne Dubrovnik,per rezervime deri ne 25 Janar
➤ Nisje 4, 11, 18, 25 Shkurt - 2 Dite (1 Nate)
➤ Nisje 4, 7, 11, 18, 25 Mars - 2 Dite (1 Nate)

CMIMI REAL 75€
CMIMI ME ULJE 67€

NĖ ĒMIM PĖRFSHIHET
1) Transporti me autobuz / minibuz turistik sipas programit
2) Akomodimi ne hotel ne Dubrovnik per 1 nate
3) Mengjesi dhe Darka
4) Taksa e hyrjes ne Dubrovnikun e vjeter
5) Guida (shoqeruesi) gjate udhetimit
6) Perdorimi i pishines dimerore

Nisje nga Tirana, Durresi