Zona/Rruga : Bulevardi Bajram Curri

Shitet biznesi i familjes per arsye emigrimi. Kancelari e vogel , bojra printerash dhe lodra femijesh. Klientele e rregullt . Te ardhura mujore te kenaqeshme.
TE INTERESUARIT VETEM WHATSAPP
0677520470

WhatsApp