Realizojme punime te ndryshme ne fushen e ndertimit.
Staf i kualifikuar.

Punime Ndertimi :
1. Shtrim dhe Veshje pllakash & Nesnshtresa
2. Punime Hidraulike & Elektrike
3. Punime Gipsi & Punime Bojatisje
4. Realizim sistem kapot (polesterol kolle, rrjete grafiato)
5. FV Laminat dhe Parket.
6. Punime Suvatimi
7. Mur tulle & Suvatim
8. Dyer & Dritare
Realizojme 100% rikonstruksionin e shtepise tuaj.

Cmimet me konkuruese ne treg si dhe punime te cilesise se larte. Afat shume i shpejte i realizimit te proceseve te punes.
Gjithashtu ju ofrojme supervizim si dhe keshilla referuar punimeve te mesiperme.

Per me shume kontaktoni: +355697094124 / +355697094124

email: dukarestjon@gmail.com

kontaktoWhatsApp